הציפורים

A v i s h y 1 7

New member
הציפורים

היי ממצב? אז ככה השגתי את הסרט הציפורים אני יתן לכם בקרוב מידע לגבי מתי זה ישודר בטלויזיה בכל מקרה כולם אומרים איזה מפחיד איזה מותח איזה איזה איזה... זה סרט מ-ש-ע-מ-ם לאללה חצי שעה הבחורה נמצאת עם שתי תוכים קוקסינלים ! ומחפשת איזה בחור אחד שהיא בכלל לא מכירה, אז מתקיפה אותה ציפור מעפנה (זה קורע איך שהיא נתקעת בה) אח"כ היא מגיעה אליהם הבייתה האמא לא סובלת אותה לא יודע למה... ויש עוד ילדה קטנה יש לה יומולדת ואז ביומולדת מתקיפות אותם ציפורים זה ממש מפגר ואז הם נכנסים הבייתה ואיזה מיליון ציפורים נכנסות להם דרך האח והם כאילו לא קרה כלום אין צעקות הם יושבים בשקט... והכי חרא שזה בצבע שזה נראה כאילו צבעו את זה בכוח... לא הבנתי כלום ממש כלום ואני בכלל לא מבין מה מותח פה?... אולי קצת מגעיל לא יותר מזה... סורי על הביקרות אבל זה הסרט... ואני עדיין בטוח ומשוכנע שפסיכו זה אחד ממותחני האימה הכי גדולים של היצ'קוק ובכלל... 39 המדרגות גם סרט מעולה! אבל הציפורים אכזב חבל"ז... נ.ב השגתי גם קלטת של סיוט ברחוב אלם- סצינות שלא נראו מעולם DWLWTW SENCE זהווווו שיהיה לכם סופשבוע רצחני!!!!

תאמת

לפי מה ששמעתי על הסרט זה צפוי מה יכול להיות כל כך מעניין באיזה פוסטמה שציפורים נתקעות בה וכאלה? ... יאאאאאאאאאאא מאיפה השגת את הקלטת הזאת? של הסצינות שלא נראו מעולם? איך קוראים לזה?

../images/Emo66.gifאולי הסרט

לא הכי טוב אבל הרעיון שמאחורי זה? להאכיל ציפורים ואז להחליף את האוכל בבשר של בן אדם בהדרגה ואז להפסיק להאכיל אותם ואז שהם יצאו לחפש את הטרף הבא? עכשיו מי לא היה רוצה לראות את זה מוסרט? הרעיון גאוני... וחמדמד... ומתוק... ואני אפסיק להצדיק את עצמי... אני אוהבת את הסרט... (אם שום דבר שכאן לא נשמע הגיוני, זה בסדר, זה לא אתם זו אני)

A v i s h y 1 7

New member
זה ממש ממש איכזב...

לא חשבתי שזה יהיה כזה משמעם חשבתי שזה יהיה משהו באמת על רמה... והכי דפוק בסרט אין בכלל מוזיקה וכישיש איזה קטע של הציפורים אף אחד לא צועק הם לא רצים שום דבר... וזה מעצבן שזה בצבע מזל שאפר לשנות את זה... בקשר לקלטת של ס.ב.א השגתי מאיזה אספן אחד זה לא מתורגם אבל זה בהחלט שווה לאללה ! יש שם כל מיני סצינות מהסרטים עד סרט מספר 6 של כל מיני סצינות שלא נכללו בסרטים כמו סצינה של ליסה וג'סי מ 2 שהם רצים כזה ואז הוא הופך להיות מגעיל כזה ולא הבנתי כ"כ ... זה נחמד מאוד הקלטת הזאתי

../images/Emo10.gif

איזה באסה שאני לא אוכל להשיג את זה... זה בטח כל הסצנות הכי מגעילות ומטורפות ואלה... חחח

A v i s h y 1 7

New member
ת'אמת עוד לא ראיתי

רק את ההתחלה אין לי כ"כ זמן לזה... והיום דודה שלי המדהימה כפרה עליה נשמה !!!!! חזרה מלונדון והיא הביאה לי את הספר ALFRED HITCHCOK THE FILM'S זה ספר ענקי עם הפרטים על כל הסרטים שלו ממש ממש מדהים ! ! ! ! !

A v i s h y 1 7

New member
בשמחה !

אני ינסה איך שהוא אולי להעביר קטעים למחשב נראה עם זה יצליח לי...

למעלה