הציפייה

aviv_b

New member
הציפייה

אני לא יודע מה אתכם. אבל אני כבר מחכה לסיים את יום העבודה. להגיע הביתה לפתוח את המנג´ר. האם ההתמכרות כל כך קשה. אני משחק עכשיו עם ריאל מדריד. ומחכה לי משחק חוץ מול ויאריאל. אני מסיים את העונה הראשונה בלי כסף בקופה למרות שלא ביזבזתי כסף בכלל. פשוט חידשתי חוזים עם שחקנים. העונה עומדת להיגמר ואני זכיתי באליפות בהפרש של 4 נקודות מבארסה (שיגידו תודה שהם מקום שני). מכרתי כבר את באליץ את ג´רמי. אני מתכוון למכור את פיגו לקראת שנה הבאה. שנה הבאה עונה פיננסית. אני מתכוון ללכת על אליפות וזהו. אני יבנה קבוצה. אם לא יפטרו אותי באמצע הנבלות.

tomash11

New member
רגשות דומים...

אני מאמין שהרוב פה מחכים לסיים את יום הלימודים דוקא...:) אני תמיד מחכה לסיים את יום העבודה, סתם כי אני מפונק, למרות שאני מאד אוהב את העבודה שלי... כשאני בא הביתה, עייף ותשוש, המנג´ר תמיד מגלח לי איזה חצי שעה-שעה- שעתיים ויותר מהשעות שינה... אתה עם ריאל?...:)) אני עם בארסה...ואצל בארסה, זה באמת לא חוכמה לסיים עם יתרה בחשבון גם אם אתה מבזבז כסף (והוצאתי יותר מ60 מליון דולר על שני שחקנים מאד מאד חשובים השנה) וגם אני פור ארבע נקודות על הליגה אחרי משחק בית קשה מול סלטה, ויש לי משחק חסר. המחזור הוא 23 או 26...

למעלה