הצלחה אישית ב
אנשים

הצלחה אישית ב../images/Emo43.gif אנשים

המתורגמנית מספר אחת לשפת הסימנים, לי דן, הלא היא "האישה מהבועה", תתארח בשעה 19:00 בפורום כבדי שמיעה וחרשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1647&MessageId=116943521
הערב החל מהשעה 20:00, יתארח בפורום תפוז למען הקהילה מר זוהר גורן אהרון מאל"י- האגודה להגנת הילד. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1860&MessageId=116924386
במהלך הסופ"ש הקרוב, יתארחו בפורום ספינינג שלושה רכזי קורסים להכשרת מדריכי רכיבת סטודיו: מר דיוויד רודריגז, מייסד שיטת, NGIC ProCycling נציג B.Academy - ביה"ס להסמכות ולימודי המשך בתחומי הכושר והמחול מר רן מגן רכז קורס מדריכי רכיבת אופניים בסטודיו בבית הספר למאמנים ומדריכים במכון וינגייט. מר שמעון בכר, Schwinn Master Instructor בישראל, נציג SPORT ACADEMY - בית הספר למקצועות הספורט. הם ישיבו לשאלות בנושא וכן יציגו את מצע/עמדת המוסדות אותם הם מייצגים. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1378&MessageId=116898136
מהו סיפור ההצלחה האישית שלכם? פורום לחיות בהרמוניה מזמין אתכם לספר לנו על סיפור ההצלחה האישי שלכם בתחומים שונים בחיים ואולי לזכות בעותק של הספק "סוד השפע" של ענת לב-אדלר ורונית נשר בהוצאת ידיעות ספרים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=283&MessageId=116988451
אתם שואלים - ויוה עונה! תמיד רציתם לשאול את ויוה שאלות ולא היו לכם דרכים לעשות זאת? במסגרת שיתוף הפעולה המתמשך בין פורום טלנובלות בתפוז לבין דורי מדיה גרופ, אנו שמחים להעניק לכם את האפשרות לעשות זאת. אם יש לכם שאלות, בקשות, טענות, המלצות וכל דבר שאי פעם רציתם לומר להנהלת ערוץ ויוה, הנהלת ערוץ ויוה פלטינה ו/או דורי מדיה גרופ - העלו אותם בשרשור מיוחד שיועבר לגורמים הנ"ל וייענה על ידם במרוכז: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=230&MessageId=116947153
הצביעו למצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה והשפיעו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=116979685

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifגם תפוזון וגם ../images/Emo58.gif לגמר של א"א

התעוררתי 5 פעמים לפחות בלילה, ככה זה כשאני הולכת לישון רק בשביל שהפלאפון יעיר אותי
בסוף התעוררתי 4 דקות לפני שהפלאפון היה אמור לצלצל אז כיביתי אותו ולא הסתכנתי בזה שאחותי תתעורר
ואז הלכתי לטלוויזיה והווליום היה על 1 ככה שבקושי שמעתי, אבל זה היה אמור לא להעיר אף-אחד (מה שאחותי טוענת שלא ממש עבד). הגעתי בדיוק לפרסומות, אח"כ הטופ 12 שרו (קרלי ומייקל
) ואז היה שיר משעמם של ג'ורג' מייקל
ואז היה עוד פרסומות, תוצאות וריאן מאוד נהנה מהקטע של הדייווידים: "והזוכה של אמריקן איידול עונה 7, 2008 הוא.. דייוויד.. קוק!" ארצ'י

adii1201

New member
../images/Emo6.gif

גם לי יש קטע כזה.. שאם אני צריכה להתעורר בבוקר מהפלאפון ולא ממישהו שמעיר אותי אני קמה בערך 20 אלף פעמים בלילה ותמיד מתעוררת לפני הטלפון.. מעצבן

adii1201

New member
לא ממש

יותר מועיל כשמעירים אותי.. בטלפון או פיזית.. אבל זה מעצבן להתעורר מיליון פעם לפני. אני אף פעם לא ישנה כמו שצריך..

גם לי זה קורה בימים של הבית ספר

אני מתעוררת באיזה ארבע לפנות בוקר ובודקת מה השעה...ממש לא כיף.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאז.. שתפו חוויות מל"ג בעומרD:

(גם עדי מוזמנת לספר מה היא ראתה בטלוויזיה
) אז.. אני ו-5 חברות עשינו מדורה בישוב של אחת מהן. אז החלק הזה בישוב חדש, כך שכל הבתים חדשים או בבנייה ו-80% בבנייה. אז גם זה נותן מלא מקום לעשות מדורה וגם יש מלא קרשיםD: כשעוד היינו בבית שלה אז עמדנו על המרפסת והסתכלנו במשקפת על איזה משפחה שעשתה מדורה. מסכנים, הם בהו בנו, נראלי מה זה הפחדנו אותם
אז כעבור ה-45 דקות שלקחו לנו להדליק מדורה (הי, פעם ראשונה שלנו
) היא הייתה בגודל סביר, שמנו את התפוחי אדמה (שיצאו גושים שחורים עטופים בנייר כסף), עשינו שלום למכוניות שעברו בסביבה (וגם עשו לנו שלום בחזרה
) והחלטנו לכבות את המדורה ב-2. עקב מחסור בבנים, מילאנו את הבקבוקים הריקים במים מהברז שהיה שם ויצאנו די רטובות XD בקיצור, הלכנו לישון ב-3 ואני קמתי ב-7

adii1201

New member
../images/Emo6.gifאני אשתף!

אויש איך אני זוכרת את ימי המדורות.. תמיד היינו הולכות לאסוף קרשים ודוחפות אותם באיזה מחסן של מישו וכל פעם זה היה על צלע של ההר שליד הבית.. היום כבר יש שם בית דירות.. וגם לנו התפו"א היו יוצאים גושי פחם שחורים. ותמיד היינו מדליקים מיני מדורה למרמשלו
תכלס אבל, אפעם לא הבנתי את זה
תמיד היה לנו קר בל"ג בעומר אבל אף אחד לא היה יושב ליד המדורה כי זה שורף טילים בעיניים, את המרשמלו היינו עושים במדורה קטנה כי זה יותר מדיי מסוכן בגדולה, ואת הבשרים של העל האש היינו עושים במנגל. אז בשביל מה לעזעאזל טרחנו לאסוף עצים ולהדליק מדורה?!
שיהיה
אז כמו שאמרתי, אני בכלל שכחתי מהעובדה של"ג בעומר ואז כשכבר גיליתי של"ג בעומר גיליתי יחד עם זה שחברות שלי כבר עסוקות (דברים חשובים, לא ל"ג בעומר עם אנשים אחרים
) אז לא עשינו כלום.. אמ בערך בשעה 8 הלכתי לראות TV עד 9 היה המפענחת (היה פרק קורע
) ואז הייתי במחשב (אני כבר לא זוכרת מה עשיתי אבל משהו שקשור לעקרות בית, בדוק
) ואז לא זוכרת באיזו שעה הלכתי לראות טלוויזיה (נראה לי היה 10 כי היה ER בהולמרק) ואז ראיתי את זה וזה נגמר ברבע ל-11 וב-12 היה אמור להתחיל סקס והעיר ואמרתי נחכה או לא ואז אכלתי (לא משו מיוחד
) ואז החלטתי ללכת לישון אבל נזכרתי שבא לי לראות עוד פעם איזה קטע שראיתי של עקרות בית אז באתי למחשב ולקח לי בערך חצי שעה למצוא איזה קטע זה היה ביוטיוב כי טיפה שכמותי לא זכרתי איך קוראים לו
ואז ראיתי את הקטע עוד כמה פעמים (הרבה פעמים
) ואז הלכתי לישון בערך ב-1 והעירו אותי ב7:50 ומאז אני ערה וכמעט כל היום גם על הרגליים, עדיין צולעת
אבל היה משעמם אתמול! זה עצוב כמה ערוצים יש לי בטלוויזיה ואיך שאין מה לראות אף פעם!!!! חפרתי

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifהיה הכיכיף בעולם

עשינו על האש בפארק..ולמרות הכאבי ברכיים הנוראיים שלי יצאתי בסוף.. ואני ממש לא מצטערת על זה היה ממש ממש כיף.. ראיתי המון אנשים והזמן עבר נורא מהר.. :)

היה חרא.

חגגתי בחוף הים עם הכיתה והיה ממש חרא. החברות שלי היו עסוקות בלקבור אחת מהבנות בחול,הבנים חשו את עצמם מגניבים והתבודדו באיזשהו מקום ואני לא התחברתי לשני הצדדים..

NoFaR815

New member
היה הכי כיף בעולםםםם:):)

הפעם היינו איזה 15 ילדים ועשינו במקום מבודד... היה הכי כיף בעולם.. נשארנו עד 6... היה סבבה אגוזים :)

NoFaR815

New member
אין לי הרבה מה לומר אבל

"עוד תראי עוד תראי כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה"
חח יצא עלוב אבל ניסיתי...

adii1201

New member
אויש כאילו שמה שאני עשיתי היה יותר טוב../images/Emo6.gif

זה כזה עלוב להישאר בבית בל"ג בעומר ולראות טלוויזיה
וחוצמזה באמץ, ל"ג בעומר יש עוד שנה שוב ואח"כ שוב וכן הלאה וכן הלאה.. אני לא יודעת אם שנה הבאה יהיה יותר טוב או לא.. יכול להיות שגם שנה הבאה יהיה דיי מעאפן אבל את צריכה לזכור משו וזה לא רק בקשר לל"ג בעומר: זה לא משנה מה את עושה או איפה את נמצאת כל עוד את עושה את זה עם האנשים שחשובים לך ושאת אוהבת להיות איתם. זה לא משנה אם שנה הבאה בל"ג בעומר תישארי בבית עם החברות שלך ולא תעשו כלום או שתצאי איתן לקרוע את העיר במדורות כל עוד שאת נמצאת עם האנשים שאת רוצה להיות איתם ושכיף לך איתם זה ממש לא משנה מה תעשו
ועוד דבר, אם חברות שלך נטשו אותך או כדאי לקחת אותן לשיחה ולהגיד להן שזה לא היה בסדר.. הן הרי כן חברות שלך והן לא היו אמורות לעזוב אותך לבד...

אני יודעת שהן לא אמורות לעזוב אותי לבד

במיוחד כשלפניי זה דיברתי איתן ואמרתי להן,אבל העניין הוא ששתי החברות הכי טובות שלי רבו עם ילדה כלשהי ועכשיו הן השלימו והילדה ההיא עוזבת שנה הבאה אז התירוץ הצולע זה שהן רצו לבלות איתה זמן,וכן אמרתי להן אבל הן אמרו שהן לא השאירו אותי לבד.. את צודקת,אני חושבת ששנה הבאה אני אבלה יותר עם המשפחה,למרות שעם המשפחה אנחנו לא עושים משהו מיוחד בל''ג בעומר.

adii1201

New member
זה לא תירוץ משכנע../images/Emo4.gif

ולא הבנתי למה לא הלכת איתן? בכל מקרה, אני במקומך כן הייתי אומרת להן שנפגעת מכל העניין.. לא צריך לרי אבל הן כן צריכות לדעת שהן יצאו זבל קצת

אני יודעת

הלכתי,אבל הרגשתי ממש לא שייכת,הן היו ביחד כזה ואני לא הצלחתי להשתתף בביחד. אמרתי להן ובמיוחד לחברה טובה שלי אבל היא כל הזמן ממשיכה לטעון שהיא הייתה איתי(שקר)...

למעלה