הצלחה כבירה

הצלחה כבירה

שלום לכם לפני 3 חודשים התבשרתי בעיקבות בדיקות דם תקופתיות שיש לי סכרת מסוג B. הבדיקה הראתה 6.5 כאשר הסולם לאדם בריא נע בין 4.5 ל-6 (10% מעל המותר). בחרתי לעשות דיאטת אטקינס במקום לקחת את הכדורים שנתנו לי. במשך 3 חודשים אכלתי ללא סוכר (אפס) וללא פחמימות (20 גר' ליום). עיקר המזון הוא חלבונים: בשר, גבינות קשות, ביצים ומעט ירק ירוק. פטריות, פלפל ומעט שקדים היו בתפריט גם, ותות שדה. להשלמה לקחתי כל יום כדור של וויטמינים. ציפיתי אחרי התקופה הנ"ל להוריד את הסוכר לרמה של נורמאלי ועבור 5.5 עדיין הייתי שמח מאוד. הייתי במתח רב לפני שקבלתי את התשובות... התוצאות הראו שהסוכר ירד ל-4.8! הרופאה אמרה שאין צורך בכדורים ואני יכול להמשיך בדיאטה ולהחשב כבריא. ועכשיו נותר רק להודות לקב"ה בתפילה, על שהכל נעשה בדברו.

רון ו

New member
../images/Emo106.gif

הי מיכאל לדעתי חשוב שתוסיף ירקות בגלל תכולת הסיבים ומרכיבים נוספים בבחינת רפואה מונעת. העלות הקלורית והמדד הסוכרתי שלהם נמוך מאוד. לאחרונה אני פריק של צנוניות. ד"א כוסמת מתאימה אף היא לבעיות סוכרת. אם אפשר לשאול כמה ירדת סה"כ במשקל? והעיקר תתמיד במודעות לתפריט כל הכבוד ובהצלחה! רון

דיאטה

שלום רון ירדתי 15 ק"ג. הייתי 93 וירדתי ל-78. זאת ב-3 חודשים, כאשר את ה-10 ק"ג הראשונים הורדתי בחודש. אני לא יכול להריח כוסמת. בירקות אני אוכל: עגבניה (במשורה) וירוקים: חסה, עלים, פלפל, בצל ירוק, ברוקולי ואבוקדו. מעט, לא מגזים. מרבה בשן זית, טוב ליציאות. העניין שאני ממש לא רעב ויש לי המון אנרגיה - ישן מעט.

יום אחד...

שלום אין יום אחד דומה למשנהו, אך אנסה לפרט: אני שותה בבוקר קפה שחור עם ממתיק. אני לא נוהג לאכול בבוקר מזה שנים, ולכן אני לא אוכל כאשר אנני רעב. אני מרגיש רעב לקראת צהריים (12:00-13:00). בצהריים אני אוכל בד"כ בשר: חצי עוף בגריל או סטיק בקר עם שמן זית. אני מוסיף קצת ירק ושמן זית. כמו סלא עגבניות (כוס) עם שום ופלפל חריף וכוסברה או סלט עלים ירוקים. אני שותה בד"כ מים. בערב אני אוכל טונה (במים), ביצה מקושקת עם קצת בצל, רבע פלפל ירוק (קצוץ) וקופסאת פטריות משימורים ו2-3 ביצים, עם גבינה צהובה. אני אוכל גם 10-20 שקדים קלועים ביום. משתדל לשתות כוס יין אדום ליום. לפעמים אני מחילף לצהרים בדג בתנור עם חמאה ושום. בשבת אני אוכל לחם (כזית לברכה). אני מוסיף מדי פעם זיתים ירוקים, חסה או כרוב. מתענג לפעמים על חבית תות שדה ומגזים עם חלב קוקוס משומר במקום קצפת. משתדל שלא לשתות יותר מכוס קפה אחד ביום. ולפעמים שותה משקאות דיאט. במיוחד אם אני בחוץ (סידורים, קניות או בילוי). אני חוטא 2-3 פעמים בחודש בבירה לבנה. לא נוגע בסוכר בכל צורה שהיא. משתדל לספור פחמימות לפחות מ-35 גר' ליממה. לא סופר קלוריות אבל משתדל לא להגזים (פחות מ-2500 ליום), וגם לעשות מעט ספורט - הליכה או משקולות...

דיאטה דחופה

האם תוכלי לגלות לי איך עשית דיאטה? מה אכלת? מאוד מתרשמת זקוקה בדחיפות לדיאטה

מיכאל היקר מקווה שלא מהרת לזרוק

את הבגדים הקודמים.. כי מתישהו אתה תעלה הכל חזרה.. אין מנוס מדיאטה מאוזנת ו 10 קילו בחודש זה מהר מידי ולא בריא לגוף.. שמור על עצמך חבל רופאים אמרו שלא משנה כמה בריא אתה חושב שאכלת לרדת כל כך מהר זה פשוט עושה לגוף נזק (אלא אם כן שקלת 150 לפני שזה לא המצב..)

carnevo

New member
אמת ויציב!

במה שאתה מכנה ה"תפריט" שלך, יש בלחץ רב אלף קלוריות ביממה. דיאטה קטגונית מזן זה אינה בריאה, מעודדת שריפת שריר כמקור לאנרגיה ומורידה דרסטית את חילוף החומרים התקין בגוף. שלא נדבר על תצרוכת הסיבים האפסית שבה. התפריט הנ"ל הינו תפריט הרעבה, ואני מציע לך ללמוד דבר או שניים על תזונה נכונה בטרם תסב לעצמך נזק משמעותי. בכל אופן המון בהצלחה, מאחל לך רק בריאות.

carnevo

New member
אמת ויציב

במה שאתה מכנה ה"תפריט" שלך, יש בלחץ רב אלף קלוריות ביממה. דיאטה קטגונית מזן זה אינה בריאה, מעודדת שריפת שריר כמקור לאנרגיה ומורידה דרסטית את חילוף החומרים התקין בגוף. שלא נדבר על תצרוכת הסיבים האפסית שבה. התפריט הנ"ל הינו תפריט הרעבה, ואני מציע לך ללמוד דבר או שניים על תזונה נכונה בטרם תסב לעצמך נזק משמעותי. בכל אופן המון בהצלחה, מאחל לך רק בריאות.

למי נתנה הנבואה

שלום בקשר לדיאטה, כולם יודעים שדיאטה נועדה להוריד ואח"כ צריך לשמור. ברם, עבורי זו דרך חיים חדשה בגלל הסוכר. לכן, אני לא דואג לנבואתך, כי כבר 3.5 חודשים ואני עדיין יורד - לאט ומתייצב. בסה"כ האמירה נכונה לרוב המרזים, אך במקרה שלי אין הדבר כך. והחשוב מכל, אני רק צריך עוד חור בחגורה והבגדים ממש בסדר. תודה

דיאטה

שלום ראשית זה מיכאל (גבר) ולכן אשמח אם תפני בלשון זכר. תודה. הדיאטה היא דיאטת אטקינס, ע"פ הספר: "הדיאטה המהפכנית של ד"ר אטקינס" בהוצעת מטר. הרעיון בדיאטה הוא כמה שלבים, ומבוסס על מניעת סוכרים ופחמימות מהגוף. בדיאטה הראשונה - הנקראת דיאטת הזירוז, מותר לצרוף עד 20 גר' פחמימות ליום. תוכלי להעזר באתר: http://www.feelgood.msn.co.il/feelgood/mudaut/calories/default.htm בשיטה זו, הגוף נכנס למצב של "קטורזיס" ויורד פלאות במשקל. בשלב השני והשלישי, מעלים את רמת הפחמימות במעט... מה אוכלים: בשר: עוף, בקר, דגים, טונה, ביצים, גבינות קשות (לבדוק כמה גר' פחמימות יש בגבינות) ירק ירוק לפי הגבלה, פטריות ותות שדה. עגבניות עד כוס ביום. שמן זית, שמן, חמאה. אסור: סוכר, משקאות מתוקים או קפה, גם דיאט קולה רגילה אסור. חלב, מזון מורכב או משומר. תפו"א, קטניות פירות ויתר הירקות. זה מוריד בצורה מדהימה, וגם מוריד את הסוכר והקולסטרול בדם. רצוי לקחת משלים כמו וויטמינים אחד ליום. רצוי לבצע בדיקת דם לפני הדיאטה ואחרי. הספר מסביר יפה מאוד את הדיאטה. למרות שבחלבונים אין הגבלה, הגוף לא זקוק להרבה ואחרי שבוע התיאבון יורד. רצוי להשקל כל יום בבוקר ולעשות רישום. אם יש בעיות - כמו תגובות גוף, רצוי להפסיק ולראות רופא. לרוב יש קצת עייפות בשבועיים הראשונים אך אחר כך יש המון מרץ. רצוי לעשות גם פעילות כמו הליכה או אופניים וכו'. בהצלחה.

למעלה