הצלחה

fayd

New member
הצלחה ../images/Emo8.gif

היום החברים שלי לשעבר ניגשו להרביץ לו ואני עמדתי לצידו אומנם היה קצת מכות וגם אנחנו חטפנו קצת אבל בסופו של דבר קרענו להם את הצורה ועכשיו הם יודעים שאני הומו וזה לא ממש מפריע לי כמו שחשבתי אז אני חושב שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר גם לא יצאתי חרא וגם יש לי דייט ביום שישי:)

.m

New member
../images/Emo41.gif איזה יופי ../images/Emo41.gif

אחרי ששמים את הפחדים בצד, והראש צלול, קל יותר להגיע להחלטה שתבטא את הרגשתך האמיתית בצורה הברורה ביותר. כל הכבוד לך, שעמדת מול הפחדים שלך ולא נתת להם לנצח. עשית דבר נפלא, ואפילו יצא לך מזה דייט ליום שישי. צאו, תהנו, ותאהבו mai

המממ

אני לא יודע אם הכל יצא מעולה... אתה הלכת מכות עם חברים שלך (הומופובים אבל עדיין...), יצאת מהארון למרות שאתה (לפי מה שאמרת) לא ממש היית מוכן לזה... תשמע, אני לא יודע. יכול להיות שאם היית מדבר עם מישו הכל היה מסתדר יותר טוב, בלי אלימות וכדומה. אבל, אם אתה מרגיש בטוח ושלם עם מה שעשית, ועם ה"חשיפה" שלך, מזל"ט. תהנו בדייט, וכמובן, תבוא ותספר איך/מה היה! מר מומין

זורבבל

New member
איך זה שתמיד אחרים יודעים

לנסח את מה שאני חושב בצורה הרבה יותר טובה ממני ? בקיצר - מצטרף לכל מילה של מר מומין ומוסיף עוד משפט משלי: It´s not over until it´s over עוד נראה מה ילד יום - תמשיך לעדכן

דרור22

New member
כל הכבוד....

אני כל כך שמייח בשבילך... כל הכבוד!!! ותעדכן בקשר לדייט ההיא.... שלך דרור

doronronen

New member
מפגשים בצפון

יש מישהו שמכיר איזורים של מפגשים לעליזים באיזור עמק יזרעאל? לא כל יום יוצא לי לנסוע לחיפה, שלא לדבר על תל אביב. אני מתכוון לאיזור עפולה וטבריה.

Blackice

New member
וואו! מגניב! ../images/Emo13.gif

קודם כל אני מניח שאני צריך לומר תנחומים על המכות והאאוטינג... אבל אם אתה מבסוט אז נשאר רק החלק של החיוך על הפנים
אז מזל טוב על הכל... ובהצלחה עם הדייט
ארז

InnerKid

New member
אני שמח בשבילך ../images/Emo13.gif ../images/Emo45.gif

אני שמח שהסיפור הזה נגמר על הצשד הטוב ביותר בשבילך, ונשמע שדי הוקל לך שכל זה נמגר
בדייט הרבה אהבה אושר וחיים טובים
מאור.

MARMELAD

New member
וואלה... שיחקת אותה!

קודם כל קבל
.. מה שעוד לא נתתי לך כי שכחתי... זה כרטיס הכניסה שלך לפורום. דבר שני, אני נורא שמח שהצלחת לעמוד מול החבר´ה ההם. קח בחשבון שמעכשיו דברים יהיו אחרת לגמרי, כמו שאמר מומין. מעכשיו, כולם יידעו עלייך. מה אתה הולך לעשות בקשר לזה...? אם יש לך שאלות.. אל תתבייש. בהצלחה! גיא

TheHock

New member
מזל טוב

ובהצלחה בדייט.... ואם הם חוזרים להרביץ לכם ואתה צריך עזרה... אתה תמיד יכול לקרוא לי לעזרה... ואני מציע שתשיג חברים חדשים :)

למעלה