קודם כל פשטידת האטריות המתוקה שאורני הביאה יצאה מעולה
הכנתי שני מתכוני עוף חדשים
עוף עם ניוקי יצא פשוט מעולה. הצלחה היסטרית!!
www.krutit.co.il
גם השני יצא מאד טעים. לא טיגנתי מספיק את העוף בתחילת התהליך ולא השתתף מספיק, אז מה שעשיתי בסוף ריססתי קצת שמן ושמתי זעתר ושמתי כמה דקות מתחת לגריל לקבל צבע טוב. ממליצה להכין עם טיפה יותר תבלינים על העוף. אבל חוצמזה יצא טעים
עוף ים פתיתים תרד ועגבניות שרי
אתם מוזמנים לשלב פה שאריות של עוף או בשר מארוחת שישי, או עוף מסתובב שקניתם בסופראו ברוטיסרי. אבל אנחנו שמות פה הוראות הכנה מאפס.
החומרים:
8 שוקי עוף
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום פרוסות
2 כוסות פתיתים (עדיף בצורת אורז)
2 ו־1/2 כוסות ציר עוף או ירקות (מרשות גם מאבקה)
2 כוסות עגבניות שרי טובות חצויות
200 גרם תרד נקי, אפשר גם קפוא
הכנה:
1. מחממים את השמן בסיר טוב שיודעים איפה המכסה שלו.
2. מוסיפים את העוף וצולים היטב מכל הצדדים עד שיש לו צבע שחום ויפה. בערך 3 דקות מכלצד. מוציאים לצלחת.
3. מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים יחד 5 דקות.
4. מוסיפים את הפתיתים ומבשלים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות.
5. מוסיפים את הציר, העגבניות והתרד. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים אתהעוף, מביאים לרתיחה ומכסים.
6. מנמיכים להבה ומבשלים יחד 30 דקות. משאירים את הסיר סגור לעוד 15 דקות או עדההגשה.
הכנתי שני מתכוני עוף חדשים
עוף עם ניוקי יצא פשוט מעולה. הצלחה היסטרית!!

עוף ברוטב שמש עם ניוקי עננים
סיר ארוחת צהריים מושלם - תבשיל עוף ברוטב צהוב עם ניוקי (מוכנים) עננים שסופגים את כל הרוטב. הכי קל להכנה והכי טעים

גם השני יצא מאד טעים. לא טיגנתי מספיק את העוף בתחילת התהליך ולא השתתף מספיק, אז מה שעשיתי בסוף ריססתי קצת שמן ושמתי זעתר ושמתי כמה דקות מתחת לגריל לקבל צבע טוב. ממליצה להכין עם טיפה יותר תבלינים על העוף. אבל חוצמזה יצא טעים
עוף ים פתיתים תרד ועגבניות שרי
אתם מוזמנים לשלב פה שאריות של עוף או בשר מארוחת שישי, או עוף מסתובב שקניתם בסופראו ברוטיסרי. אבל אנחנו שמות פה הוראות הכנה מאפס.
החומרים:
8 שוקי עוף
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כוס שמן
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום פרוסות
2 כוסות פתיתים (עדיף בצורת אורז)
2 ו־1/2 כוסות ציר עוף או ירקות (מרשות גם מאבקה)
2 כוסות עגבניות שרי טובות חצויות
200 גרם תרד נקי, אפשר גם קפוא
הכנה:
1. מחממים את השמן בסיר טוב שיודעים איפה המכסה שלו.
2. מוסיפים את העוף וצולים היטב מכל הצדדים עד שיש לו צבע שחום ויפה. בערך 3 דקות מכלצד. מוציאים לצלחת.
3. מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים יחד 5 דקות.
4. מוסיפים את הפתיתים ומבשלים תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות.
5. מוסיפים את הציר, העגבניות והתרד. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים. מוסיפים אתהעוף, מביאים לרתיחה ומכסים.
6. מנמיכים להבה ומבשלים יחד 30 דקות. משאירים את הסיר סגור לעוד 15 דקות או עדההגשה.