הצלחות קטנות

הצלחות קטנות

או שמחות קטנות כמו שאני נוהגת לקרוא להן. להיתקל פתאום ,סתם כך בניק שמזכיר את הניק שלו ,והלב שלי לא מחסיר פעימה... לגלות שאני עוברת ליד מקום X שהיה מזכיר לי אותו מאוד, ופתאום לשים לב שלא קשרתי את המקום הזה אליו...

תודה נורית../images/Emo140.gif

בקרוב אצלך

Betterfly

New member
נורית..

שתפי אותי.. עיינתי בכרטיסך וראיתי שאת מטפלת. הייתי בטוחה שאת עונה כמטפלת אך ראיתי שגם את חווה או חווית. האם תסכימי לשתף? ו.. זה מעניין, שגם מטפלים לא חסינים.

אני לא מטפלת

בטרפלי יקרה ואילו הייתי מציגה את עצמי ככזאת, בוודאי היה צריך לעצור אותי על התחזות. "בית הספר" שממנו שאבתי את הכוח , הרצון והתובנות שלי הוא הדבר הנשיי המופלא שנקרא העצמה. ראשיתו בגל הפמיניזם של שנות השישים באמריקה. אז אפשר לומר שאני מעצימה ... אגב, מן מפורסמות הוא שאנשים שמתפרנסים ממתן טיפול נפשי עברו טיפול כזה בעצמם והם לא יכולים ללמוד לתאריי הסמכה ללא טיפול כזה. הווה אומר שאיש לא מצפה ממטפל להיות נטול קשיים ובעיות נפשיות. כמו שלא תצפי מרופא לא לחלות לעיתים. ולבסוף מסתבר שבנושא התמכרות מאוד מאוד קשה להתמודד עם טיפול מצד אדם שלא חווה בעצמו את החוויה הזאת. מדובר באלפי ניואנסים קטנים שאנשים נטולי אובססיות לא יכולים להבין אותם. לפיכך , מההצלחות המסויימות של גמילה מאלכוהוליזם וסמים אפשר לומר שקבוצת תמיכה שמלווה את מסע ההמנעות יכולה לסייע רבות.

למעלה