QueenOfMagic
New member
הצלחתי להוציא את אימא שלי מהכלים
אימא שלי נגד הפלות, היא חושבת שאם נערה בת 16 נכנסה להריון היא צריכה ללדת אותו אלא אם זה נעשה מאונס, או שהתינוק לא בסדר (כל מיני מחלות גנטיות). אמרתי לה ככה :"מה את חושבת תגידי לי?!? שאם אכנס להריון בגילי עכשיו אני אלד את זה?? השתגעת? בחיים לא! הפלה מאפשרת לחזור לחיים נורמלים מבלי להרוס אותם בגלל טעות או פישול!!". היא נכנסה להלם
ואמרה ככה :"תדעי לך שיש מלא נשים שעשו הפלה ועכשיו שהן רוצות ילד הן לא יכולות ללדת, וכשתראי שאני צודקת אני כבר אמות" אמרתי לה שכיום ההפלות לא כל כך מסוכנות כמו פעם ויש היום אפשרויות חדשות ושהיא סתם היסטרית ועדיף 1000 זוגות חשוכי ילדים על פני ילדות בנות 16 עם תינוק או יותר גרוע 20,000 ילדים שמחכים לבית ברחבי העולם. אימא שלי התחילה להטיף לי שאימוץ הוא לא אותו דבר כמו לידה ולא מרגישים אותו הדבר כלפיי הילד המאומץ... עזבו אני לא מעוצבנת עליה אני סתם עצובה שהיא שייכת למגדר הפרימיטיבסקי.. הכל בגלל הקפה של הבוקר...
אימא שלי נגד הפלות, היא חושבת שאם נערה בת 16 נכנסה להריון היא צריכה ללדת אותו אלא אם זה נעשה מאונס, או שהתינוק לא בסדר (כל מיני מחלות גנטיות). אמרתי לה ככה :"מה את חושבת תגידי לי?!? שאם אכנס להריון בגילי עכשיו אני אלד את זה?? השתגעת? בחיים לא! הפלה מאפשרת לחזור לחיים נורמלים מבלי להרוס אותם בגלל טעות או פישול!!". היא נכנסה להלם