הצלחתי להוריד פרק!!!

הצלחתי להוריד פרק!!!

הללויה!!! סוף כל סוף אחרי עשרות נסיונות כושלים הצלחתי להוריד פרק של תשוקות אבל חבל שאי אפשר להוריד את כל הפרקים שלא שודרו...כי קשה להבין אבל טוב זה גם משהו.

darklighter

New member
איזה פרק? ואיך היה?../images/Emo190.gif

אתה מוזמן לשתף...רצוי עם תמונות

הפרק של ה-28 בפברואר

הצלחתי להוריד את הפרק של ה-28 בפברואר אני אראה ואז אני אשים תמונות

היה פרק טוב../images/Emo58.gif

אם כי היו המון קטעים שלא הבנתי נתחיל: פוקס מיגל ג'וליאן וקיי-לא הבנתי כל כך מה קרה לפוקס שהוא בבית חולים וג'וליאן נשאר מניאק מתמיד עם היחס שלו למיגל (וזה ממש מעצבן שהחליפו את פוקס ומיגל) לואיס סם שרידן ופנסי-לא הבנתי על מה עצרו את לואיס אני חושב שמשהו בקשר לפנסי צ'אד וויטני-נראים מאושרים מתמיד. ג'סיקה-סוף סוף היא נהייתה קצת יותר עלילתית בסדרה, לא הבנתי מה היה הקול הזה שדיבר אליה ומי זה שהופיע בסוף איתן ותרזה-(הזוג הכי נוצץ בסדרה)לא הבנתי מה היה הדבר שתרזה זרקה למים מהיד של איתן אבל כמו שזה נראה היחסים שלהם מתחממים לפי מה שהיה נראה הם התחילו לעשות אהבה זה היה מדהים!!! והיו עוד שני דמויות חדשות שלא הבנתי מי הם ועל מה הם דיברו טוב זהו נהניתי מהפרק ושמחתי לשתף אתכם אני אנסנ לשים תמונות מהפרק בקרוב

היה פרק טוב../images/Emo58.gif

אם כי היו המון קטעים שלא הבנתי נתחיל: פוקס מיגל ג'וליאן וקיי-לא הבנתי כל כך מה קרה לפוקס שהוא בבית חולים וג'וליאן נשאר מניאק מתמיד עם היחס שלו למיגל (וזה ממש מעצבן שהחליפו את פוקס ומיגל) לואיס סם שרידן ופנסי-לא הבנתי על מה עצרו את לואיס אני חושב שמשהו בקשר לפנסי צ'אד וויטני-נראים מאושרים מתמיד. ג'סיקה-סוף סוף היא נהייתה קצת יותר עלילתית בסדרה, לא הבנתי מה היה הקול הזה שדיבר אליה ומי זה שהופיע בסוף איתן ותרזה-(הזוג הכי נוצץ בסדרה)לא הבנתי מה היה הדבר שתרזה זרקה למים מהיד של איתן אבל כמו שזה נראה היחסים שלהם מתחממים לפי מה שהיה נראה הם התחילו לעשות אהבה זה היה מדהים!!! והיו עוד שני דמויות חדשות שלא הבנתי מי הם ועל מה הם דיברו טוב זהו נהניתי מהפרק ושמחתי לשתף אתכם אני אנסה לשים תמונות מהפרק בקרוב

darklighter

New member
תשובות לחלק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פוקס נדרס, הוא שילם למישהו שידרוס אותו כדי להפליל בזה את מיגל... עצרו את לואיס כי היה מישהו שאנס את פנסי בקביעות והפלילו את לואיס בזה (למרות שברור שזה לא הוא)

flower0503

New member
אליסטר צת או חיי;

יש מישהו עם כפפות ומסכה זה שעושה רע לכולם זה אליסטר? ועם מי צאד בוגד????? לא נראה לי שזה באמת עם ולארי בגלל הקטלת ששלחו לו אשמח עם תולי לעזור לי בעניין

למעלה