הצלחתי לסכם את רוב השיחות בפורום...

double M

New member
הצלחתי לסכם את רוב השיחות בפורום...

א':אני מכוערת/טפשה/מעצבנת/סיוט/מגעילה. ב':לא נכון, את יפה/חכמה/חמודה/חלום/הייתי אונסת אותך. אז בואו נסכם את זה ככה, אתן תאמצו לעצמכן דימוי עצמי חיובי, ואם כולם יעשו את זה הפורום כבר לא יהיה פורום להעלאת בטחון עצמי ולשיפור המוראל. סבבה? אחלה. והכל יופי טופי אחלה בחלה. שלשום יצא הדיסק של הדורבנים, לרוץ לקנות. נקנח בציטוט: "ראיתי בשוליים אחת בלי נעליים, על המכונית צועקת, פצצה ומתקתקת. עצרתי לעזור, נתתי לה לבחור, לבדוק לך מאחור, או אותך איתי לגרור? רציתי רק לבדוק לך ת'מנועבדרך כלל מתחיל יותר גבוה, זה די חבל שלא נתת לנגוע" ועוד אחד: "הידעת, בניו ג'רזי אין זבובים אך ברחובות תוכל למצוא אבני שפה מדליקות? הידעת שמספר קורבנות השחפת השנתי על פי רוב הוא מספר עגול? הידעת, הפלישה לנורמנדי לא הייתה מאולתרת? הידעת, שנשיא ארצות הברית, בוש, היה פעם ילד? הידעת, שקולומבוס גילה את אשדוד כשבועיים לפני גילוי אמריקה? הידעת, בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך? הידעת, מוצאם של קופי הלמור בראש פינה? הידעת, משו משו בלילות עם קצת טחינה? הידעת? לא ידעתי. כן ידעת? לא שמעתי, איך ידעת? התעניינתי. הידעת, מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור? הידעת, שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור? הידעת, ששלושים מעלות הם בעצם 22? הידעת, ששישים וחמש אחוז מאוכלוסיית קריית ארבע נמנית על שבט אפרים? הידעת, שחמש מתוך שש #%^* של האדם הם לא קיימות בכלל? הידעת, זובין מטה תיפקד כמדריך תיירים לפני שהפך למנצח על? הידעת, המנפסט הקומוניסטי נכתב בעיפרון מכני, הידעת, שהשיר הזה הולחן על בסיס ההמנון היפני? הידעת? לא ידעתי. כן ידעת? לא שמעתי, איך ידעת? התעניינתי" אם אתם רוצים עוד, אני תמיד משועמם.... בעצם גם עכשיו, אז אני אכתוב עוד אחד אבל לא של הדורבנים: "יש הרבה מאוד שקיעה עכשיו אצלי בחלון. העיר הזאת מחתה ממני אות של קלון. מסית וילון והשמיים נפצעים באדום. מתוק כמו הרגע לפני סוף החלום. כמו יהלום אני היום יפה ובלתי שביר, יצאתי לטיול מחוץ לגבול הסביר, נושם אוויר פסגות, נעות המדרגות, לוקחות אותי למעלה עם השמש לבלות" ועוד, כי אני לא מצליח להרדם: " א-אמסי מקצועי חסר גבולות ב-בוא יא מניאק, בוא נלך מכות ג-גמל מצרי שמתפקד באי מייל ד-דפקה כל האומנים בארץ ה-איפה הימים של הופה היי? ו-איפה הימים של על הגב? ז-זכרונות מזיונים של פעם ח-אחו שרמוטה בנזונה של טעם ט-טרנזיסטורים קופצים לי מהטנדר י-י' זו הכיתה שהתמקמתי בה כ-כפה לפנים או הכפכף ל-למה רק סכין אם יש אקדח? מ-מוקדם מידי לקבוע מי ניצח נ-תעשן קצת עשב מיסטר סחם ס-סע לי מהפריים אדון בחור ע-עגיל נוצץ בכיפה של הזין פ-פושע פוסטמה פסטרמה צ-צריך להתארגן עוד היום ק-קופים לבנים עם בנדנה ר-רוק לא מדבר אליי אף פעם ש-שוב אני נותן בשמק סמשו ת-תודה לכל הבני זונות בארץ " "קלוט ת'סלנג אחי, שרוף אותו לאט ותעביר גם לי, זה הפלואו שלי, נמאס מליצנים הכל פה אמיתי, שיבקרו אותי, אלף כתבים לא יכבו אותי, אז אל תתימר להיות אחיף אחי זה נשמה אל תחבק אותי"

סיונול

New member
נם.. לא מדוייק...

יש גם... א:" מוקי יפה וחמוד והוא שלי!" ב:" לא הוא מכוער ושל נבל" וכו'.... ומרוב שיעמום קראתי את כל הבלע בלע שלך..:) נםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

צודקת ../images/Emo45.gif

ויש גם וואווו מתן/עופרי/בן/ליאור/מאיר/גלעד/נמרוד
אני חולה עליו... תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

סיונול

New member
דוגרי..:)

ויש גם מיכל אני אוהבת אותך אני מתגעגעת... אני יאנוס אותך שאני יראה אותך.. ( אבל את זה מתן כבר הזכיר..) נם:) שחושבים על זה.. כמעט אין בנים בפורום...:/

אתה לא נחשב...

עוד לא הוכחת שאתה בן...
אולי אתה עובד עלינו וירטואלית...

בהביבו

New member
יש בזה משהו.. יודעים מה?

יש אותי רעיון! נכון יש את הרובוט הזה, במף שמו - ששומר בצ'אט?
מה אתם אומרים שתתנו לי גם שם ש-כזה?? חהחהחהה... מי שנותן ת'רעיון הכי מקורי, פרס עליי

חחחחחחחחחחח !!!

איזה חמודים אתם !! טוב...מעכשיו אני אכנס לגמילה מ" מיכל אני אוהבת אותך מתגעגעת יאנוס אותך !" מבטיחה ! ( לפחות עד הפעם הבאה...:))

The Macker Girl

New member
אנחנו כבר עשינו בגרות בלשון!

לפחות חלקנו... אגב, מתן... כבר שמעת מהעורך דין שלי?

למעלה