הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ושוב אתכם ושוב אתכם!! מצטערת שנעלמתי....שוב.......... אני נחסמת כל פעם ולא שולחים לי סיסמה.... בכל אופן, צפיתי בכם באופן חשאי, ללא יכולת להגיב ונראה לי שאתם מסתדרים מעולה גם בלעדיי! זוכרים את צבינה? טוב, אז היא לומדת לשחות ובקרוב תיחשף לעולם באירוע גדול של גרינפיס... ובשנה הבאה- שירושלים הבנויה....
ויש לי עוד חידושים- אישיים ומקצועיים, אבל- לאט, לאט.....

../images/Emo24.gif ברוכה השבה חברה ../images/Emo24.gif

קודם כל שמח מאווווווד לשמוע שצבינה כבר שוחה ותחל את הופעותיה באירוע מכובד שכזה ומשם...הים הוא רחב חידושים זה תמיד טוב ובעיקר כשהם משלבים את כל תחומי החיים. לא כ"כ הצלחתי להבין את הבעיה הטכנית בכניסה לפורום אבל כשאחזור תסבירי לי בשיחת טלפון ואפנה את העניין לטיפול המחלקה הטכנית וכל הכבוד שהצלחת למרות זאת לשוב אלינו

ברוכה השבה!

חסרת פה מאוד! איזה יופי שצבינה מופיעה באירוע כזה! כמו שעוגיה אומר: את ממש "גאווה ישראלית"! (ותדמייני את המבטא מארץ נהדרת...) יש מפגש פורום שמתארגן פה, את בעניין? אם כן, אשמח לדבר איתך במסרים על סדנה קטנה של הפעלת בובות.

תודה. אולי אעלם מדי פעם, כדי להתקבל חזרה

בחמימות כזו............................. מתי המפגש? מה בתוכנית? עדכנו, ספרו, פרטו ונמקו!

חיזרי דף אחד אחורה (דף 2)

עוד לא נקבע תאריך. חילקנו תפקידים בנתיים לכמה אנשים: גליתוי מארגנת את התכנים (סדנאות ויצירה), אני את המקום וסדנת הפעלה קצרה, פיולה- החלפת בובות ואולי סדנה ליצירת בובות, איילה- הווי ובידור (משחקי היכרות), יעל0403- מאכלים ומטעמים. מאחר ודנו בעינייני שיווק ופרסום בפעם שעברה חשבתי שאולי תוכלי להעביר סדנה קצרה על הפעלה של בובות שולחן ? אם כן, דברי בבקשה עם גליתוי. הפרטים הנוספים של המפגש יפורסמו במסרים כאשר הכל יהיה סגור...

תודה. אולי אעלם מדי פעם, כדי להתקבל חזרה

בחמימות כזו............................. מתי המפגש? מה בתוכנית? עדכנו, ספרו, פרטו ונמקו!

גליתוי

New member
כל הכבוד!

הצלחת להכנס, אבל לאט לאט אי אפשר בבת אחת להשלים את הפער
סססססססססססססססססססססססתם בצחוק, שמחה שהצלחת להכנס ואשמח מאוד אם תהיי איתנו במפגש. שבוע נפלא! גלית

למעלה