הצלחתי!!!

הצלחתי!!!

כולם מוזמנים להכנס לגרלייה ולראות את התמונות של המפגש האחרון!!!

טאניוש

New member
אצרף את אלה שצילמתי בערב מהבית

יש מגבלה של גודל התמונה? אני לא מצליחה להקטין...

טאניוש

New member
ואילנוצ'קה-עכשיו את יכולה כבר ללדת!

הספקת ה-כ-ל -גם מפגש,גם פירסמת תמונות
!

עד 250K את יכולה לשלוח לי למייל

יחד עם כותרות ואני אשלח לגלריה. דרך אגב, מאיפה בא ה"סנובית" אנחנו היינו מרוחים (לפחות אני) את מקסימה!

טאניוש

New member
כנראה ייצא לי רק בסוף שבוע...

אני לא מצליחה לחבר את המצלמה לבד ואני יותר מדי עייפה בשביל לחכות לבעלי ועוד להציק לו שיעזור לי. ומשהו ללא קשר למפגש: הקישור לאתר של כדור הוכנס לקישורי פורום הריון אחרי טיפולים (אם יהיו עוד "מוצלחות" כמוני שגם אחרי טיפולים לא מוותרות על הצרות של הריון הן לא יפספסו לא את האתר ולא את הפורום הזה). הייתי היום בבית חולים, סתם לקחת הפניה לחלבון עוברי, ושמעתי עוד שני סיפורים מעודדים על הדרך. למה כולם מנסים לשכנע אותי שלחצי עולם היה קלאב פוט???? מזמן חזרתי לדאוג לדברים אחרים
! הרופאה שלי שרגילה שאני הסטרית על כל שטות לא מצליחה להבין איך נרגעתי תוך יומיים אחרי הסקירה.

... כי זה נכון לחצי עולם יש ק"פ ../images/Emo6.gif

גם לי זה נראה כך. שהתחלנו לספר לאנשים על הק"פ בהריון נדהמנו. טוב אולי לא לחצי עולם אבל לפחות לשני שליש
תודה גדולה על הקישור לאתר של כדורון.
לילה טוב

Adoushi

New member
אילנה

תמונות מדהימות צילמת. נהנינו מאוד במפגש. לא יצא לי לכתוב לפני זה, אנחנו תמיד מחוץ לבית בשבת ובראשון. אני לא יודע לתאר את ההרגשה..פתאם יש ללידיא אחות ברוחות, אח בירושלים ועוד מעט באור עקיבא. לא נראה לכם כמה מיוחדת המשפחה לנו של הק"פ? אין גבולות, המרחקים הגדולים קטנים, אין שפות, אין לאום. יש רק חום ואהבה. כל מי שלא בא, צריך עכשיו לחכות למפגש הבא שמתוכנן להיות בצפון בסוף החופש. יום נעים

גם אני יותר ויותר מרגישה משפחה

זה מאוד מרגיש לי טוב בגוף, בבטן. מחכה למפגש הבא. אני ממש אוהבת את הצפון. איזה כיף!

למעלה