הצלחתי!

oferbenda

New member
הצלחתי!

עשיתי את אותה תמונה ב2 גרסאות שונות..אשמח לתגובות רעיונות וסתם התרשמות.. :)

מדריך1

New member
תמונה

יש לי שאלה האם דגל ישראל מצד אחד וצלב הקרס מצד שני, באותו גודל, באותו מפלס, לא יוצר רושם ששניהם שווים?

אוהד לא חשבתי על זה ככה אבל יש

בזה משהו אתה צודק אם הצלב קרס היה יותר קטן זה היה יכול להיות יותר חזק אבל גם אני בעיקרון חושב שהצלב קרס היה יכול בשקט להיות מחוץ ךתמונה ככה אם הית משאיר את התמונה של ישראל בגדול באמצע זה היה הרבה יותר חזק אני חושב אבל בעיקרון תמונה מאוד חזקה !!

לא יודעת..לא אהבתי

אני הייתי מעדיפה שרק הדגל יתנוסס שם. יומו של צלב הקרס חלף עבר ונוצח.

trigotrigo

New member
תגובתי

התמונה ערוכה יפה, אם כי השילוב של שני הסמלים יותר נראה כמו כרזה של שיתוף פעולה בין שני גופים, מה שאני מניח שלא רצית להעביר דרך התמונה. אולי כדאי לך לחפש תמונה של צלב קרס שבור, כמו הכרזה עם הידיים של בעלות הברית, ולשים אותו - אולי זה יעבור יותר טוב. אבל זו רק העצה שלי.

irashady

New member
אני אישית

אהבתי את מה שעשית... ממש אהבתי... חצי שהוא מהתקופה של השואה ויש שם את הסימן של הנאצים... וזה בשחור לבן... קודר, מסמל את התקופה אז.. והחצי השני שהוא של היום, עם דגל ישראל וילדים שאני מניחה שהם משלחות מישראל שחוזרות לשם

oferbenda

New member
אז ככה.. :)

קודם כל תודה על התגובות.. חשבתי על לעשות את החצי של הנאצים מפורק לחלקים אבל זה פשוט הרס את התמונה.. שווין בין הדגלים? חלילה.. ולפי דעתי דגל ישראל שמתנוסס למעלה מייצג את המקום כגאווה ישראלית, ואני ממש ממש לא תופס ממנו ככה, אני חושב שהחלק הצבעוני הוא הגאווה הישראלית, זה עם החבר'ה מהמשלחת שלי, והחלק השחור הוא חלק שאסור להתעלם ממנו - כי הוא פשוט שם.. יש למישהו עוד רעיונות מעניינים לתמונות?

mayamoreno2001

New member
טוב הנה תגובה

התמונה יפה באמת אהבתי אבל זה שהצלב קרס גדול ובולט יותר מהדגל קצת נותן תחושות לא נעימות כלומר זה לא נעים לעין מבחינתינו אבל בסה"כ עבודה יפה ומושקעות אני ינסה להעלות משהו שאני עשיתי..

lihi r

New member
חזק מאוד

אני יותר אהבתי את התמונה השנייה אני לא יודעת להסביר בדיוק למה אבל שתי התמונות מאוד חזקות ומרגשות ומשקפות את העבר והעתיד

mayamoreno2001

New member
אני גם מוסיפה

טוב אז התמונות הם בעצם הפתיח של כל יום בסרט שלנו אני זאת שמבינה בפוטושופ אז אני עשיתי את זה. יש תמונות שנראות ממש אמיתיות אך הן לא ממש נכונות אם אתם מבינים את הכוונה אז מקווה שתאהבו...

למעלה