הצלחת טיפול

מצב
הנושא נעול.
הצלחת טיפול

הצלחת טיפול
האם קיימים נוירופסיכולוגים או מכונים שמתחייבים בכתב לתוצאות הגדלת קיבולת זיכרון עבודה ושיפור זיכרון לטווח קצר וארוך של מידע שרוצים ללמוד ושליפה ממנו? איך נוירופסיכולוג יכול להבטיח משהו שהכי קרוב להתחייבות בכתב לתוצאה, אם הוא רוצה ללכת בכיוון הזה? מדובר באדם עם איבחון המעיד כי יש לו קשיים במושגים אלה (קיבולת, איחסון ושליפה), קיבל אסטרטגיות אך לא קיבל הדרכה כיצד ליישם אותן כדי לשפר לימודיו את המידע שחפץ ללמוד אותו), והוא מחפש מכונים ונוירופסיכולוגים שמוכנים לתת בכתב התחייבות שהכי קרובה (יצירתית) להתחייבות לתוצאות הטיפול. איזה נוירופסיכולוגים ומכונים נותנים זאת?

SHIKUMTA

New member
תגובה

הצלחת טיפול
האם קיימים נוירופסיכולוגים או מכונים שמתחייבים בכתב לתוצאות הגדלת קיבולת זיכרון עבודה ושיפור זיכרון לטווח קצר וארוך של מידע שרוצים ללמוד ושליפה ממנו? איך נוירופסיכולוג יכול להבטיח משהו שהכי קרוב להתחייבות בכתב לתוצאה, אם הוא רוצה ללכת בכיוון הזה? מדובר באדם עם איבחון המעיד כי יש לו קשיים במושגים אלה (קיבולת, איחסון ושליפה), קיבל אסטרטגיות אך לא קיבל הדרכה כיצד ליישם אותן כדי לשפר לימודיו את המידע שחפץ ללמוד אותו), והוא מחפש מכונים ונוירופסיכולוגים שמוכנים לתת בכתב התחייבות שהכי קרובה (יצירתית) להתחייבות לתוצאות הטיפול. איזה נוירופסיכולוגים ומכונים נותנים זאת?
תגובה
אני לא מכיר מכון או נוירופסיכולוג אשר יתחייבו, לא בעל פה ולא בכתב לתוצאות. אני מכיר אנשי מקצוע טובים שיתחייבו לעשות המקסימום בכדי לסייע לאדם הפונה. מדובר בתחום שהוא לא מתמטי, לא מדויק, אלא מבוסס על הידע כיצד המוח פועל - עד כמה שידוע לנו עד כה, על הפגיעה של האדם, על יכולותיו, אולם כל "פתרון" מושתת גם על המוטיבציה של האדם, ועל יצירתיות של המטפל, וגם, איך לא, על הקשר הנרקם בין מטפל ומטופל. אז הייתי מציע לך לחפש אנשי מקצוע רציניים, לא התחייבות בכתב. אשמח לסייע פביאן ב. - מנהל הפורום

מצב
הנושא נעול.
למעלה