הצלחת לדכא אותי

• פותח הנושא ELA00
  • פורסם בתאריך

ELA00

New member
הצלחת לדכא אותי

הצלחת לדכא אותי מאוד. לידעתך אי אפשר לשנות שם רק כל 7 שנים כלומר נשארו לי 5 שנים דבר נוסף השם שהוספתי היה בהמלצה של נמרולוגית אולי בכל זאת תוכלי לומר לי מה לעשות? לאיזה שם את ממליצה אם את יכולה לענות לי הודה לך מאוד את יכולה לשאול את השאלות מה יש לי כבר להפסיד? תודה

שלום ELA00

אי אישית חושב שלשנות שם עובד פעם ב- 7 שנים זו אמונה תפלה לחלוטין! השפעתו של השם משתנה בהתאם לוויברציות. את יכולה להחליף שם ולהתחיל להחדיר אותו לתודעתם של הסובבים אותך שזהו שמך, להתחיל לחתום עליו בצ`קים, הציג את עצמך ככה לזרים.. ובכך להגביר את התדר הרוטט בהשפעת השם החדש.. וככל שהתדר חזק יותר, השפעתו חזקה יותר... ואין שום קשר למספר שנים מסויים! את יכולה להחליף את השם רשמית, אבל גם אחרי 10 שנים הוא לא ישנה ולו דבר אחד אם לא ``תפרסמי`` אותו או תיחצ``ני אותו כמו שצריך... כפיש? חוץ מזה שאין מה להיכנס לדיכאון... החיים יפים, לא? שלך, שבי :cool:

עינת

New member
תודה שבי :cool:

ו...אני רואה שיש לך מעט ידע בנומרולוגיה איפה היית עד היום? המשך לבקר. אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
זאת ממש לא היתה כוונתי אבל

אני חושבת שאת מגזימה. אין לי כל בעיה לומר לך מה לעשות ולעזור לך אבל כדי שאוכל לתת לך יעוץ אחראי ונכון עלי לעבוד בסביבות 3 שעות ולנתח את כל המרכיבים. האם לדעתך זה הוגן לבקש כזה מידע חיוני ורציני בחינם? מצטערת אבל מידע מהסוג שאת דורשת אינו יכול להנתן במסגרת זו. אור שפע ואהבה עינת

למעלה