הצלצול 2 - ביקורת.

Spiritfall

New member
הצלצול 2 - ביקורת.

טוב, אז לאלו שציפו שזה יהיה מפחיד ומותח, והשפעה לשבועות הקרובים כמו בצלצול הראשון- חבל. המשך נחמד לעלילה, קצת פחות מתח ופחות נכנסים לאווירה של עלילת הסיפור. [אפשר להגיד שאפילו רגשני במקצת] יש כמה קטעים שלדעתי יכלו לעשות אותם יותר טוב ויותר מציאותי, אבל בכללי הרעיון נחמד
הסרט הוא בעצם המשך ולא אמור להיות כמו הקודם, אז אני דיי מניחה שהרבה יתאכזבו ממנו. אני חושבת שזה בדיוק מה שציפיתי, אחרי הכל זאת טרילוגיה ומה שחשוב בה זה העלילה.

הייתי אתמולללללללל../images/Emo5.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif

יאבהההההההההההה הסרט הכי מפחיד שראיתי בחיים שליייייייייייי כדאי לכם להתרחק כמה שיותר אבל כמה שיותר רחוק משם! גם אני חשבתי שיש לי אומץ וכל ה וישבתי שורה ר=א=ש=ו=נ=ה! קולטים?! זה הכי מפחיד!! אז בקיצור רדו שניה רק למי שרוצה לדעת פרטים מי שלא שלא ירד!
אני כבר חושבת שאני יודעת על מה הצלצול 0! אוקי 1 היה על הכל יענו מה קרה שם 2 היה יוטתר על השורשים כילו מה קרה לסמרה שהיא נולדה וכל זה ועל האמא שנטשה אותה בגלל הדיכאון שלאחר הלידה וכילו ממה היא פוחדת ומכל הרצון שלה שתיהיה לה אמא כמו רייצ'ל.. (קנאה אל איידן) ו0 זה בטוח הלפני לפני לפני שהכל קרה!!! כי כזה נכנסתי לאתר היפני של הצלצול ושם כבר ראו ת'פוסטר של הצלצול 0 ורואים שם בטן עם תינוקת כילו כמו אולטרסאונד... אז זה עוד שסמארה הייתה בטוח הבטן של אמא שלה... הסרט היה פשוט מצמרר!!!! מזה פחדתי!

הידעתם ש....

יש 4 סרטים יפנים לצלצול?!?!?!?! כן כן... 4!! פשוט אחד מהם זה יותר כמו סיפור עלילה או שהוא פשוט לא הצליח אז החליטו לפרסם את זה כטרילוגיה אבל בעיקרון יש 4... ראיתי באתר היפני... ובנוגע לצלצול 2.. ולרינג2 זה לא דומה ליפני בכלל!! זה אםילו לא אותה עלילה לפי דעתי הם היו צריכים לדבוק ביפני עד הסוף כי את פשוט המצאה מה שהם עשו עכשיו....

רועי123456

New member
יש 6 סרטים ליפני

שהייתי במשחקים נסתרים קיבלנו בקולנוע חוברות כאלה עם פרטים על סרטים שמגיעים בקרוב והיה כתוב שלצלצול היפני יש 6 סרטים

חחחחחח אז בכלללללללל

יש לנו למה לצפות חחחחחח אני מתכוונת שבין רינג 2 לרינג 0 יש עוד אחד ולא שידרו אותו

uriya1

New member
אבל הסוף -

עד כמה הוא דומה לזה של הראשון? נסי לענות בלי ספוילרים, כי עוד לא ראיתי את הסרט.

הסוף של הראשון או השני?

הסוף של הראשון אותו דבר נגיד ב98 אחוז מהדברים... יש כמה דברים שהם השמיטו באמריקאי אבל לא כאלה חשובים והסוף השני.. האמת לא יצא לי לראות ממש עד הסוף את השני או שראיתי ואני לא זוכרת חח אבל הרעיון הכללי של הסרט בכלללללללללללללללל לא דומה לרעיון של היפני אז בטוח הסוף גם בכללללל לא אותו דבר

Spiritfall

New member
לא הבנתי את השאלה שלך.

הסוף לא הכי דומה לראשון, בכלל הסרט ממש לא כמו הראשון.

uriya1

New member
ראיתי כבר. [../images/Emo58.gif]

בראשון סמרה רצתה שישמעו אותה, פה היא רוצה אמא. מה היא תרצה בסרט הבא? בן? די התאכזבתי

למעלה