הצלצול 2, חפירה

אנזימים

New member
הצלצול 2, חפירה

טוב, הלכתי לקולנוע לראשונה מזה זמן רב, והבנתי שוב למה אני לא הולכת לשם יותר- מלא ילדים קטנים מרעישים שהורסים את הסרט
חצי סרט כל האולם צורח עליהם שישתקו, וכמובן שהדרעקים הקטנים לא ישתפו פעולה! אבל זאת לא הנקודה: הסרט חביב, יותר אפקטים מעלילה (מה עוד אפשר לצפות מסרט אימה חדש), אין הרבה מוסר השכל, ו..אממ..זהו:) הדבר היחיד שבאמת התלהבתי ממנו בסרט היה שאת אמא של סמארה משחקת לא אחרת מאשר סיסי ספייק (נראה לי שככה קוראים לה) הלא היא קארי (1976, בויים ע"י בריאן דה פאלמה המהולל, נכתב ע"י סטיבן קינג העוד יותר מהולל) ועכשיו באמת זהו:)

IkMfNiY

New member
וואו, זה נשמע כאילו הלכת להקרנה

בטח כולל
שאני הייתי בה! ישבנו לפנינו מלא ילדים קטנים שהיו כ"כ מעצבנים [אבל אני מניחה שגם אני הייתי כזו כשהייתי בגיל שלהם כשיצא הצלצול הראשון..]. הסדרן אפילו בא כדי לצעוק עליהם P: באמת יותר מדי אפקטים! סמארה נראית כ"כ ממוחשבת :\ בסרט הראשון היא נראתה הרבה יותר אמיתית, וזה מה שהפך אותה לכ"כ מפחידה! הסצינה של הבאר בסוף היא בדיוק כמו בשני היפני :\ הסרט כ"כ צפויייי. בקיצור, העלילה צפויה, די גרועה, והסרט עצמו פחות מפחיד מהראשון. סיסי ספייסק באמת טובה =+= יעל

Ro¥aL

New member
פורים שמח! והצלצול 2 סרט גדול!!!!!!

הרגע חזרתי מהסרט (בכורה:->) הוא כלכך יפה יותר יפה מהשני! רוצו לראות! וגם: קומונת פחד מאחלת לכולם חג פורים שמח חג שמח!
אפילו סמארה התחפשה!
תנו קליק על התמונה שלה!

תגידו......

מאיזה גיל מכניסים לסרט???. הצלצול 2 כאילו????? למה אני מתה ללכת ואני לא בטוחה שיכניסו אותי.....

לא נראה לי שמזיז לבית קולנוע הגיל

כל הסרטים האלה עם הגבלת גיל זה רק כי הכריחו אותם לכתוב את זה אבל לא נראה לי שהם יסרבו למכור כרטיס כל עוד יש לך כסף

Phobe

New member
מגיל 14

אבל אני בת 13 (טוב, עוד חודשיים) והכניסו אותי "על אחריותי".

c 0 w

New member
ראיתי אתמול../images/Emo80.gif

זה הסרט הכי יפה שראיתי בחיים!!!!
הרבההה יותר יפה מהראשון!!!!!11 לא מפחיד אבל כ"כ יפה!! חובההההההההההההה!!!!!!!
ראיתי את הבכורה ב-19:30 (דרך אגב ההגבלה היא 14)

Harajuku boY

New member
היי כנס רגע ../images/Emo9.gif

אני יכול לשים בחתימה שלי גם את זה
...•``¯¯´´•. \......the..../ /.....ring....\ ..`•..¸¸¸..•´´

c 0 w

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני בת
אין לי בעיה אבל זה של Ro¥aL מהקומונה שלו שהיא על הצלצול ודברים מפחידים (אחלה קומונה!) תשאל אותו

למעלה