הצלצול 2

kirkhammett

New member
הצלצול 2

למישהו יש מושג מתי יוצא לקולנוע? או אם בכלל סיימו לעשות אותו

אממ... יש עוד זמן.... באסה לי...

הצלצול זה כזה סרט ענק... זה הסרט אימה הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי.. כשסמארה יצאה מהטלויזיה חטפתי שבץ! אבל הכי גרוע זה שבקולנוע אסור לי לראות את זה כי אני קטנה מדי ולא יכניסו אוןתי
זה כזה לא פייר

איזה שטויות

אאאאאאאאלללללללללללללקקקקקקקקקקקקק מאי לזר הכניסה אותנו לאפקט הפרפר...היו שם כל מיני ילדים חוץ מאיתנו... ובכלל זה בכל גיל אפשר להכנס.... מאי לזר סתם ממציאה לך חחח

hell boy1

New member
הוא בכלל

יוצא לקולנוע?! איך לא ידעתי..חח.(טוב עכשיו אני יודע)

Spiritfall

New member
אז ככה,

הצילומים החלו בינואר או פברואר השנה. הסרט יצא ב- 10 לנובמבר 2004 (השנה) בינתיים אין טריילר, אבל שיהיה אני אביא לפה. העלילה הולכת לפי הטרילוגיה היפאנית. כלומר, הסרט יהיה כמו Ring 2 היפאני. הצלצול 2 הוא בעצם פאזל של חלקים מחייה של סמארה מהאימוץ ועד נפילתה לבאר. כמובן, עם אותם שחקנים

Spiritfall

New member
אה,

והנה התמונה הכי 'עכדנית' של הסרט. לא זוכרת מי הביא את זה פעם לפורום, אבל תודה!

הסוף של הצילצול 1

אממ גילו שיכולים להביס את סמארה רק אם ישכפלו את הקלטת שהפיצו. אז ריצ'ל והבן שלה שיכפלו את הקלטת.

בנוגע לצלצול 3...

הכוונה ליפאני.. ringu 3 מישהו פה ראה אותו כי אני ראיתי את כל השלושה ולא הבנתי את השלישי בכלל?! על מה הוא מדובר מה נסגר שם עם סמארה וכל זה? ועוד עזרה- מישהו מכיר את הסרט- THE CRYING GAME משנת 1992 מישהו יודע על מה מדובר ומה הסוד המפחיד או הגילוי המפחיד בו? קיצר מה העלילה ומה הסוף שלו תודה

yamity1

New member
שטויות.. יכניסו אותך

תלוי לאיזה קולנוע תלכי.. ברב בתי הקולנוע לא בודקים.. פשוט תזמיני כרטיסים בטלפון הלכתי כבר לאיזה 3 סרטים שאסור להכניס לשם מתחת לגיל 16 ואני רק בן 14

הצלצול...../images/Emo58.gif

כזה סרט ענק..... השפיע עליי מזה פסיכולוגית לאללה... חברה שלי עם שיער שחור ארוך שמה בצחוק את השיער על הפנים כשיצאתעי מאיזה חדר הסתובבתי ראיתי אותה חטפתי שבץ הבאתי לה כזה אגרוף (אינסטינקט או איך שלא מאייתים את זה) היה לי סימן ענק אחרי זה חחחח שתלמד לא להתעסק איתי אבל אקיצר למי שראה הצלצול ולא הבין: נכון שיש קטע שסמארה בבית משוגעים ומישהו שואל אותה שאלות...? שימו לב למה שהיא אומרת--> היא רק רוצה שיקשיבו לה, היא לא רוצה לפגוע באנשים אבל היא פוגעת, וזה לא נפסק... אז רייצ'ל מגלה שהקטע הוא לשכפל את הקלטת שכמה שיותר אנשים יצפו בה... יש מבין?

Spiritfall

New member
כמו שאמרתי,

בצלצול 2 זה לא המשך של העלילה, אלה פאזל של חלקים מחייה של סמארה מרגע האימוץ ועד הנפילה לבאר.

Spiritfall

New member
תיראי,

בעיקרון, גם על הצלצול הראשון את יכולה להגיד בדיוק אותו דבר. אני בטוחה שאם הם עשו את הצלצול הראשון כל כך מוצלח אז גם השני יהיה טוב

אמממ... באמת הוא היה מעולה... ואני

בטוחה שאני כמעט אשתין מפחד (בצחוק למתקשים) כשאני אראה את זה אבל על הצלצול הראשון לא יכולתי להגיד את זה כי הסיפור העיקרי זה: קלטת שהורגת את כל מי שצופהבה תוך 7 ימים ו2: חלקים מחייה של סמארה מרגע האימוץ עד הנפילה לבאר

למעלה