הצלצול

DAN1EL

New member
הצלצול../images/Emo58.gif

(העליתי את זה בפורום "סרטים" אבל לא ממש ענו) ראיתי אתמול (שוב) את "הצלצול", ועוד פעם עלו לי תהיות לגבי סצינות מסוימות, שנראות כמו מחווה להיצ'קוק. למשל, הסצינה שנח צופה בקלטת, ורייצ'ל בינתיים יוצאת החוצה, נראית כמו שוטים מתוך "חלון אחורי" של היצ'קוק, ואני בטוח שלא רק אני שמתי לב. והסצינה לקראת הסוף כשרייצ'ל מתקלחת...השוטים נראים מאוד דומים לשוטים בסצינת המקלחת ב"פסיכו". ואולי היו אפילו עוד קטעים שלא שמתי לב אליהם. מישהו יודע משהו לגבי זה? זה בכוונה?

DAN1EL

New member
ממ..ואם כבר אז כבר:

יש למישהו פרטים על הסרט השני? הבנתי שהוא לא יהיה רימייק. מישהו יודע משהו? כל דבר?

VAMPhantom

New member
האמת, נראה יותר שזה מיקרי בהחלט...

איך בד"כ רשום בסרטים/סדרות?
הדימיון בינם לבין היצ'קוק הוא מיקרי ביותר, השמות והמקומות שונו בכדי לא לזהותם
אגב, השני הולך להיות כמו השני בטרילוגיה היפנית,כך לפחות הבנתי

yaarangel

New member
הצלצול...../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אמממ..או קיי אני לא ממש חדשה כאילו...אממ רק קפצתי לביקור.. ראיתי אתמול הצלצול עם כמה חברות ולא ממש הבנתי חלק מהקטעים.. אם יש פה מישו שיכול להסביר אני אשמח! 1.מה הקטע שיורד להם דם מהאף? 2.בסוך כשרייצ'ל מספרת לבן שלה שהיא עזרה לסמארה-למה הוא נלחץ? לא הבנתי. 3. למה הם כל הזמן אומרים שהיא לא ישנה ומה זה אומר? 4.איך הקלטת נוצרה? 5.איך היא הגיעה לביקתה הזאת בכלל? 6.איך מתגברים על כל הסיוטים!?!?!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ...אנסה לענות......./images/Emo58.gif

אז ככה, שאנשים בלחץ יורד להם דם מהאף
הקלטת נוצרה מהסיוטים של סאמרה... והבקתה הזאת בנוייה על הבאר... ולסאמרה יש מחלה כזאת שהיא לא יכולה לישון
מקווה שעזרתי

lestatgirl

New member
תשובות

1:אומרים שזה בגלל שכל פעם שהם מגלים משהו יורד להם דם מהאף 2: אוקיי נכון בסוף כשהיא החזיקה אותה בבאר היא העבירה לה כזה מעין זיכרון ואז הגופה התרקבה רק אז היא באמת מתה וארי בגלל שהיא לא ישנה והמוות זאת השנה הניצחית אז היא עכשיו בעצם כמו זומבי?. השערה שלי 3: היא לא ישנה וואי לא יודעת למה אבל זה שיגע תסוסים או שהרעש של הסוסים שיגע אותה?. 4:הקלטת נראה לי מזכרונותיה אבל לא דעת בדרך כלל זה מתחיל במפעל לקלטות וידאו 5:הבקנה היא נבנתה בעצם על הבאר 6: רואים סרט אימה חדש זה תמיד ככה אני כבר לא מפחדת מהילדה הפחד החדש שלי הוא לת'ר פייס המתלצה שלי תישארי עם סמרה ילדות קטנות עדיפות על רעש של מסורים חשמליים יש להתחשב בזאת שראיתי תסרט מזמןןןןןןןןןןןןןןןן

elenwee

New member
למה הסרט הזה מזכיר לי את Evil Dead

גם שם יש קלטת ובקתה ותלמידי קולג' טיפשים אבל שם הדיטייס באים מייד ולא בעוד Seven Days

למעלה