הצל שלך, מור

אנדי43

New member
הצל שלך, מור

הצל שלך, מור נצרב פתאום על הדרך פנסי מכונית טורפת נושכים בדמותך. אישונייך זבי אורותיה אחר כך קופאים. הצל שלך, מור נבהל, נרעד אך לרגע וכשל בנוסו מן המוות, אפל ומשוגע. ידייך חובקות את הפחד אחר כך רפות. הכביש העייף זוחל אלייך מתאדם ונרדם לידך ואתם מתכסים בחושך יחד: הכביש ואת והצל שלך, מור.

אפרת.א

New member
זעזוע...

זעזוע...כל הגוף חוטף - מכה קשה... מור והצל שלה - עדים לנוכח בעיה שאיננו מצליחים לעשות עמה ולא כלום... מודה ומתוודה: כשקראתי את מור והצל ...לרגע אחד קטן - תסלחו לי אבל...שמחתי ! פתאום בהבזק של שניה - לאחר הזבנג הנורא שחטפתי לאחר ההלם הראשוני - שמחתי, אכן לשבריר של שניה...על כי אחותי היקרה האישה היקרה הזו שלי - לא הפכה לצילה. וניצלה! ופתאום הבנתי את גודל העניין! את גודל הנס, המזל הכל! לא חשוב כבר כלום...לא חשוב איך היא ניראית, לא חשוב ...כל כך- הרבה לא חשוב - העיקר שאיננה צל... היא איתנו - חיה , קיימת , נושמת...ולאט לאט תשתקם ותתחיל לתפקד. אז מה אם יקח זמן, אז מה אם קשה, אז מה אם....ואם...ואם היי, היא בחיים!!! הקטל בדרכים - נון גדול של מדינה קטנה. אנדי - תודה שבכל זאת עשית זאת! תודה גדולה...ואתה הרי יודע למה הכוונה...! שלך באהבה - איריס

007-LIHI

New member
סע לאט

מצמרר........ חברים קחו אחריות סעו לאט, היו זהירים חיי אדם בידיכם עדיף לאבד רגע בחיים; מאשר את החיים ברגע לחברים שלנו כאן: חישבו, זיכרו כולנו מחכים לכם כאן סעו לאט היו זהירים, כי אנחנו מצטרפים לאנשי המשפחה אשר מקווים ומחכים שצלצול פעמון הדלת יביא איתו רק בשורות טובות 007

לאנדי 43-נגעת בבעיה כואבת

אנדי ידידי! מי שלא תהיה מור, אין ספק -אבידה! התרגשתי עד דמעות.. יחד עם זאת אני מקוה שדבריך אלה יגיעו אל הרבה אוזניים קשובות וייפסק הקטל הנוראי הזה בכבישים. מאחלת לך שיהיו לך סיבות לכתוב רק על נושאים שמחים. בכאב, נועה 49

למעלה