הצמיד הצהוב... live STRONG

• פותח הנושא Deore
  • פורסם בתאריך

Deore

New member
הצמיד הצהוב... live STRONG

אמא שלי הביאה לי שני צמידים צהובים שכתוב עליהם "LIVE SRONG" היא אמרה לי שזה מהבוס שלה שהוא רוכב אופניים וזה צמיד מאוד מבוקש בקרב רוכבי האופניים ושזה צמיד של לאנס ארמסטרונג ושל רוכבים שמזדהים איתו או משהו כזה... בזמן האחרון אני רוכב פחות על האופניים בגלל גשמים ומצב מעפן של האופניים שלי... אז אני כבר לא מתעניין ולא יצא לי לשמוע על הצמיד... אז אוליי תוכלו לעזור לי ולהגיד לי... מה פשר הצמיד הצהוב...? מה הוא מסמל ועל מה אני מזדהה עם לאנס? תודה רבה....

Gal isr

New member
הצמיד הצהוב- חשיפה

לאנס ארמסטרונג חלה בסרטן האשכים בגיל די צעיר. אחרי המון טיפולי כימותרפיה והקרנות הוא החלים (לא לפני שכרתו לו אשך אחד). אחרי ההחלמה הוא החליט להקים קרן למלחמה בסרטן שתסייע לחולים כמוהו. סימן ההזדהות (והתרומה) לאגודה הוא בעצם הצמיד הצהוב הזה שיש לך על היד. כדי להבין יותר אני ממליץ לך לקרוא את הספר הראשון שלו "זה לא רק על אופניים"...ספר מדהים. קראתי את הספר לפני חצי שנה בערך, נהנתי- וקניתי צמיד אחריו (כתרומה וכהזדהות).

Deore

New member
אההה.. הבנתי... וממתי הוא התחיל...

לענוד את הצמיד הזה??? כי הביאו לי רק אתמול וראיתי תמונות שלו עם זה עוד מהטור... כך שזה הפרש זמנים של בערך חצי שנה... אמממ... גם הבנתי שיש לזה חיקויים... בכל מיני צבעים... ובארץ ממש מיסחרו את זה... ויש אדום, ורוד וכחול... (לפחות אלו הצבעים שאמרו לי) ואני רוצה לשאול אם מישהו יודע מאיפה עוד אפשר להשיג את הצמידים? כי יש לי כמה חברים רוכבים שמחפשים...

Gal isr

New member
הרבה יותר מחצי שנה...הכל התחיל בשנת

1997- שנה לפני הטור הראשון של לאנס אחרי המחלה. חברת נייקי הביאה מלאי צמידים לחנויות שלה ברחבי הארץ- אבל הוא נחטף די מהר. אולי תשמע פה ושם על כאלה שחזרו מארה"ב על יותר מאחד..

yaelh8

New member
כמה פרטים ששכחת

הסרטן אמנם התחיל באשכים אבל עבר גם למוח (ולכליות אם אני זוכרת נכון) הוא היה במצב שנתנו לו משהו כמו 4% לשרוד

נמכרו כבר יותר מ 30000000 צמידים...

כל צמיד בדולר ותרומה של עוד אחד מנייק הצלחה פנומנלית בגיוס תרומות

Deore

New member
עוד מ-1997 הוא עונד את הצמיד?

אני יודע שהמאבד התחיל באותו זמן, אבל הרעיון של הצמיד התחיל רק בשנה האחרונה, לא? אמממ... למשל היום... חבר שלי מצא צמידים שחורים וצהובים וקנה אחד כל אחד ב-5 שקל... אמממ... ברור שלא בחברת נייק... לדעתי זה די זול בכדי שזה יהיה מקורי.... מה דעתכם? ותודה בקשר לשאר התשובות... חשוב לי לדעת במה אני מזדהה איתו... ושאני לא אהיה כמו השאר הטמבלים ששמים את זה כי הם שמעו שאחרים שמים את זה...

yaelh8

New member
5 ש"ח זה המחיר

הצמידים עולים 5 ש"ח בחנויות של נייק (הכסף כמובן מועבר לקרן של ארמסטרונג) ככה שיכול להיות שלא מדובר בזיוף לגבי צמידים שחורים, אני לא מכירה...

Gal isr

New member
מצל"ש- הודעה מהעיתון המקומי היום:

"קנה מעל 200 ש"ח וקבל צמיד ארמסטרונג מתנה!". עד לאן הגענו?

למעלה