הצעד הבא לשחרור החטופים הוא

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הקמת התנחלויות בעזה וחלילה לקרוא להתנחלות, ״עזית״, ״עזתית״, או זרבובית, שום איזכור לעזה.
אולי נקרא לה ״ניל״י. או ״ישראל היפה״, כשהמנוולים יבינו שהם מאבדים את אדמותיהם, וכשהם יתחילו לרעוב ללחם, המצב ישתנה שם.

evglev1

Well-known member
מנהל
הקמת התנחלויות בעזה וחלילה לקרוא להתנחלות, ״עזית״, ״עזתית״, או זרבובית, שום איזכור לעזה.
אולי נקרא לה ״ניל״י. או ״ישראל היפה״, כשהמנוולים יבינו שהם מאבדים את אדמותיהם, וכשהם יתחילו לרעוב ללחם, המצב ישתנה שם.
ורצוי לבנות איפה שנהרסו בתים של ערבים שהתושבים יגידו שמעדיפים את מקום הבתים על האסירים ושיתנו לאסירים הנאצים להירקב בכלא העיקר שלא יוקמו ישובים על הריסות הבתים שלהם ויוכלו לבנות להם מחדש את בתיהם בדיוק במקום בו נהרס הבית הישן.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ורצוי לבנות איפה שנהרסו בתים של ערבים שהתושבים יגידו שמעדיפים את מקום הבתים על האסירים ושיתנו לאסירים הנאצים להירקב בכלא העיקר שלא יוקמו ישובים על הריסות הבתים שלהם ויוכלו לבנות להם מחדש את בתיהם בדיוק במקום בו נהרס הבית הישן.
אני בעד לשטח אלפי דונמים את פסולת הבניין לבנות מזח על חוף ״נילי״, ועל השטחים המיושרים לבנות וילות עם מדשאות ירוקים, על כל וילה חייב להתנוסס דגל ישראלי בגודל 20x30

הצעד הבא הוא לצאת מעזה.

Harrington

Well-known member
מנהל
את ההתיישבות היהודית ברצועת עזה יש לחדש ולהרחיב ללא כל קשר לחטופים שלנו. אמנם ההתיישבות תוכל לסייע לצה"ל בטחונית בהמשך הדרך. אבל לא ידוע כיום על קשר ישיר בין הדברים.

ריקי זו אני

Well-known member
מאחר והשם 'עזה' זהו שם עברי מובהק...
שכך באנגלית gaza, וכך בערבית 'ר'זה' שאומר
שהכל שיבוש השם התנכ"י של העיר הזו.
מאחר והשם התנכ"י קיים, כשדרך אגב יש לנו את כפר עזה הקיבוץ לנצח נצחים... הרי שאני בעד לבנות את עזה מחדש.
עיר חוף לים התיכון... עם בתיהמלון של טראמפ לחוף הים... וממזרח רחובות ארוכים וישרים שינציחו את שמות הנופלים במערכה על רצועת עזה כנגד הרע המולחט... ומשני צידי הרחובות מגרשים לבניה עצמית... חינם למילואימניקים שלחמו... בעזה... ובצמיחת העיר לכלל המילואימניקים...
חזון...

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מאחר והשם 'עזה' זהו שם עברי מובהק...
שכך באנגלית gaza, וכך בערבית 'ר'זה' שאומר
שהכל שיבוש השם התנכ"י של העיר הזו.
מאחר והשם התנכ"י קיים, כשדרך אגב יש לנו את כפר עזה הקיבוץ לנצח נצחים... הרי שאני בעד לבנות את עזה מחדש.
עיר חוף לים התיכון... עם בתיהמלון של טראמפ לחוף הים... וממזרח רחובות ארוכים וישרים שינציחו את שמות הנופלים במערכה על רצועת עזה כנגד הרע המולחט... ומשני צידי הרחובות מגרשים לבניה עצמית... חינם למילואימניקים שלחמו... בעזה... ובצמיחת העיר לכלל המילואימניקים...
חזון...
אם לפני שנתיים מישהו היה בא ומספר לי שהולכים לפנות את כל תושבי עזה, הייתי אומר לו שהוא כנראה שכח לקחת את התרופות שלו.
תראי באיזו מושלמות הקב״ה סידר את הדברים כדי שיהיו עוד יותר טוב לעם היהודי, אבל זה עלה לנו בדמים רבים.

למעלה