הצעד הראשון...

הצעד הראשון...

אתמול הייתי בפעם הראשונה ב"מר. קייק", פשוט לא האמנתי...עולם חדש נגלה בפני, השפע וכל האפשרויות שקיימות שם, פשוט מדהים!! לכבוד הפעם הראשונה קניתי בצק סוכר, תבנית עגולה, צבעי מאכל (ג'ל), צובטן (הבן שלי התלהב...), מחליק עוגה (אין לי מושג מה השם המקצתועי שלו) ו..טוש שחור נגמר... אני כבר מחכה לניסיון הראשון, חשבתי לנסות "עוגת חיפושית" לכבוד חברים ביום שבת (נולד להם בן), אבל לא נראה לי שאני כבר אספיק, הזמן פשוט טס.... מבטיחה לעדכן בניסיון הראשון.. אני ממש מרגישה התרגשות... גם לכן זה קרה בהתחלה??...

t a l talim

New member
כמובן... איזה כיף לך-

ההתרגשות הזו נפלאה! ודבר נוסף- קחי בחשבון שצבע אדום וצבע שחור הם שני צבעים שמאוד קשה להגיע אליהם בבצק סוכר. בכדי לקבלם, יש להשתמש בצבע שנקרא "רד אקסטרא" או "בלק אקסרא", או פשוט לשים המון מהצבע הרגיל. אפשר כמובן לעשות חיפושית צבעונית, ואז אין את הבעיה הזו. תתחדשי!

המון שאלות..(מצטערת ארוך...)

טל- תודה על העצה והתמיכה, אני כבר לא אספיק לקנות, אני מניחה שאני אוסיף המון צבע... במסגרת "ההכנות" עלו המון שאלות: 1. גנש- שעשוי כמו שהבנתי משמנת מתוקה ושוקולד- ניתן להשאיר מחוץ למקרר? הבנתי שניתן למרוח גם שוקולד למריחה, האם ההבדל בטעם ניכר? 2. לגבי אותיות- איך אני מגיעה (במחשב) לכתב ראי על מנת שהאותיות יצאו לי בכיוון הנכון? 3. צבע מאכל ג'ל, אני גם צריכה לדלל באלכוהול? באיזה סוג של אלכוהול? 4. האם ניתן להשתמש לשם זילוף של בצק סוכר ב"מזרק של קצפת" רגיל? האם ניתן לחתוך בצק סוכר עם חותכני עוגיות מפלסטיק? 5. נייר פרגמנט=נייר אפיה?? (בורות נוראה, אני מתביישת...) תודה רבה ולילה טוב לכולכם.

t a l talim

New member
בשמחה, ותשובות...

- גנש מומלץ לטעמי להשאיר מחוץ למקרר במזג אויר כזה עד 24 שעות (יש שיטענו שיותר) הטעם עם ממרח שוקולד שונה, אך אם מדובר בעוגה לילדים- הם מאוד אוהבים את הטעם הזה! - לגבי המחשב- באיזו תוכנה את עובדת? בעקרון הפקודה הרצויה נקראת flip, או להדפיס רגיל ולהעתיק על החלון- באור ניתן להעציק הפוך. - צבע מאכל- בכדי לצבוע את הבצק עצמו אין צורך לדלל כלל, בכדי לצבוע מעל מדללים במעט מים או אלכוהות למאכל. - מה הכוונה ב"לזלף בצק סוכר"? - כמובן שניתן לקרוץ צורות בחותכני פלסטיק! - נייר פרגמנט ונייר אפיה- שניהם יעשו את העבודה! בהצלחה ולילה טוב, טל צפריר

1איושי

New member
כתיבת אותיות "ראי"

הכנסי ל- WORDART. נמצא על סרגל הציור בצורת האות A נוטה ימינה ונקרא הוסף אובייקט WORDART. הקישי אישור. לא מוכרחה לבחור דגם כלשהו. בשטח הכתיבה, רשמי את האותיות ועצבי אותן כרצונך. הקישי אישור. קיבלת את הכיתוב במסמך ה- WORD שלך. עכשיו למהפך: בהנחה שכתבת בעברית, עמדי על ריבוע האחיזה שנמצא באמצע הדופן הימנית של הריבוע המקיף את הכיתוב. תוך שאת מחזיקה את הכפתור השמאלי של העכבר לחוץ, תגררי אותו שמאלה אל השוליים השמאליות של הדף. כל הכיתוב מתהפך.

למעלה