הצעה: אדומים בפורום

הצעה: אדומים בפורום

אחרי חודשים טובים לאחר הקמת פורום תעופה, וזה פורום פעיל ונחמד והייתי מציע למנהל הפורום להאדים את מומחי הפורום לדעתי, אני בוחר למשל את ארזS כאחד מהם. אדומים בפורום קיימים בפורומים שונים בתפוז. בברכה, efi2000

ארזS

New member
תודה על המחמאה, אבל האם באמת

זה כל כך חשוב ? אני לא חושב את עצמי למומחה. אולי יש לי ניסיון רב יותר מאשר יש לאחרים, אבל אני לא חושב שאני מומחה.

זה נחמד להיות אדום לא? כי בד"כ...

אדום אחד או 2 אדומים נבחרים בעתיד למנהלי הפורום.

ארזS

New member
זה בהחלט נחמד ומאוד מחמיא

אבל יש לי אולי ניסיון בצילום מטוסים. לעומת זאת הידע הכללי שלי בתעופה הוא די דל לצערי. אבל אתה הצעת ושהמנהל יחליט...

HELLAS

New member
לפי דעתי את ארזS אפשר להמליך

בתור אלוהים !
אבל בתור התחלה אפשר בהחלט להאדים אותו - אם הוא מעוניין כמובן.

ארזS

New member
הגזמת הגזמה פראית חבר !

לי אישית כאדם חובש כיפה זה קצת צרם למרות שאני בטוח בכוונה הטובה שלך. המקסימום שאפשר זה להגיד שאולי אני מבין קצת בצילום מטוסים. אבל בהחלט לא יותר מזה.

HELLAS

New member
Sorry

לא זו הייתה כוונתי. מצטער אם פגעתי ברגשותיך. הכוונה הייתה בהחלט טובה ודבר הומוריסטית רציתי להגיד שאני מאוד מסכים עם ההצעה "להאדים" אותך. כנראה שיכולתי לנסח זאת אחרת. לא הייתה כמובן שום כוונה לפגוע, נהפוך הוא ! מצטער ומתנצל

ארזS

New member
../images/Emo24.gif ידעתי את הכוונה שלך

ואפילו כתבתי זאת. כמובן שההתנצלות מתקבלת באהבה .

asafraviv

New member
ארז, אתה כבר מאדים ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אני אחד שעוקב מידי יום אחרי הפורום אבל לא ממש כותב. בהחלט מגיע לך.. \ אסף

אמיר72

New member
עם כל הכבוד לארז

ארז צלם תעופתי מוכשר ללא כל ספק, בולט בתחומו, ועוזר לאחרים בנושא זה. אבל, עם כל הכבוד, הוא אינו מומחה בתעופה. לכל היותר הוא מומחה בצילומי תעופה. אם הפורום הזה הוא פורום של צלמים - תנו לארז את הכבוד. אם לא - אז הכבוד מגיע לאנשים שיש להם ידע מקיף יותר בנושאי תעופה, כמו אוירודינמיקה, מכונאות מטוסים, וכמובן טיסה. ארז עצמו אומר בפה מלא שהוא מבין בצילומי תעופה, אבל הבנתו בתעופה מעבר לכך היא שולית. יש פה אחרים, כמו י.ע. (אם יואיל בטובו להפסיק עם כל הכינויים בהם הוא משתמש) הראויים לכך, וזו לא הדוגמה היחידה. פורום טיסנאות, למשל, מתהדר בגדעון (Flat Spin) כמומחה, בהיותו טיסנאי ותיק ומנוסה מזה עשרות בשנים - וזה מהותו של הפורום. עבדכם הנאמן מומחה ב"בנק מול לקוח" בהיותו איש מקצוע בתחומי הכספים. לפורום הזה, בכל הכבוד, אין איזו מומחיות מוגדרת נדרשת, אבל אם כן מישהו ראוי לזה - הרי זה משתמש בעל ידע נרחב יותר בתעופה.

צודק בהחלט...

אין כמו ארז שיודע לצלם כמו חובב מקצוען, תמונות של מטוסים ומעלה לכאן הרבה תמונות. כל הכבוד.

ארזS

New member
אז זהו. אני חושב שכולם מסכימים

ומאחר שאני מוותר על הכבוד לא רק בגלל חוסר מומחיותי בתעופה אלא גם בגלל חוזר זמן, בואו נשאיר למנהל להיות המנהל ללא מומחים.

Aviation Addict

New member
לעניות דעתי

הפורום שלנו הוא בהגדרתו פורום חובבים, שכל אחד מקצוען בתחומו, ובדיוק זה מה שיפה כאן. לחלק מאיתנו מעניין התמונות, לחלק את ההיסטוריה, חידות, צבעים, אוספים, וכו'. ורוב הגולשים כאן הם פעילים ומקצועיים בתחומם שהם אוהבים, אז למה להאדים אחד ספציפי או שניים? כולנו באותו מעמד של גולשים חובבים שנהנים ללא הבדלי מעמדות וצבעים (תאמינו לי כחול כצבע לא עושה לי את זה, אלא הראש
-אוהב אותך
-).

ארזS

New member
כבר הבעתי את דעתי בעניין

ובהחלט מספיק מנהל אחד ולא צריך "מומחים".

למעלה