הצעה אטרטיבית

ronenrii20

New member
הצעה אטרטיבית

שלום רב חצי שנה מתנה ביחסי ציבור תקשורת ומדייה לזה שמסוגל,מסוגלת באמצעות דיקור סיני ותזונה קפדנית למגר דלקת עפעפים מציקה-בלפריטס בברכה רונן אפקטיב יחסי ציבור ומדייה

RanLoel

New member
הצעה אטרקטיבית?

שלום רונן, זוהי לא הפעם הראשונה בה אתה מציג את הצעתך אצלנו בפורום. מסתבר שעדיין לא מצאת מטפל. חשבת למה? תן לי לעזור לך... אף מטפל איננו מסוגל להתחייב בפניך שיוכל למגר את הדלקת, בדיוק כמו שאתה אינך מסוגל להתחייב שתגייס 100 מטופלים חדשים לקליניקה של המטפל הנבחר. זה פשוט לא עובד ככה. אם אתה באמת רוצה להפטר מהדלקת, לא זו הדרך... חומר למחשבה. רן

וימל

New member
הכוונה

שלום רן ורונן, אם להיות יותר עדין ומנחה...מי שמתחייב על תוצאות הטיפול הוא זה שיודע את יכולותיו ז"א בהכרח, ה מ ט ו פ ל. אם תנסה לטפל בבעיה מנקודת ראות רחבה יותר במקום להציע את דרך הטיפול(שאולי היא נכונה אבל לא ניתן לקבוע אותה בהצעה וודאי לא את פתרונה)יתכן שמטפל יענה לך ויסכים להצעתך ביתר קלות. הייתי מנסה בכיוון האמיתי .. משהו כמו : מעוניין בטיפול כנגד בארטר פרסומי או משהו בסגנון יותר ענו מאשר ההתנסחות שלך. כמטפל לא הייתי נכנס למלכודת ההתחייבות היות והיא לא ממש מאתגרת.ראשית על המטופל לפנות בבקשה לטיפול בבעיה ,אח"כ יהיה זמן לסיכומים מקווה שתוכל למצוא את המזור המהיר לבעייתך. וימאל

למעלה