הצעה בכנסת. מה דעתכן?

Me¥tal

New member
הצעה בכנסת. מה דעתכן?

הצעת חוק שהועלתה בכנסת היא לממן אמצעי מניעה לנערות עד גיל 20, על מנת להקטין את אחוז המבקשות לערוך הפלה. אתן מסכימות? אם כן- למה? אם לא - למה?

No Doubt

New member
אוקי אז זו דעתי....

כעיקרון, אין קשר בין אחוזי ההפלות שגדלים לבין אמצעי מניעה, במקום לממן אמצעי מניעה, עדיף לקחת את הכסף הזה ולעשות הרצעות בבתי ספר כדי שבחורות יבינו את הבעיה שבהפלה וכו´ וכו´ וכו´ בכל אופן, אני אישית לא תומכת בגלולות, הייתי עם גלולות 4 חודשים ואני לא ממליצה!!! זה הורס את הגוף ומשנה לו את הסדר הטבעי שלו, עדיף שלא

shvavnikit

New member
הרצאות אמנם מגבירות את ה...../images/Emo26.gif

בס"ד -מודעות להריונות בלתי רצויים, אך אין הן מועילות על מעשיהם של האנשים. לדעתי, ההצעה שהועלתה בכנסת,אכן יכולה לתרום להקטנת אחוז מבצעות ההפלה- אך לא ברמה משמעותית. עדיין,אם ניתן להפחית,ואפילו בקצת,את האחוז - הנוראי הזה, יש לעשות זאת. שבבניקית

Me¥tal

New member
לי אישית -

לא נראה שמימון הגלולות יעזור במשהו. רוב הבעיה של הבנות היא ללכת לאמא שלהם ולבקש מהן ללכת איתן לרופא להתאים גלולות. אני לא רואה את עצמי בעוד כמה שנים מבקשת מאמא שלי גלולות. נורא מביך!

No Doubt

New member
שמעי מיטל....

לפני חצי שנה (כבר 8 חודשים אבל מי סופר
) בכל אופן, היה לי חבר (שכעיקרון לא מדברים עליו כי הוא ניצל אותי בלה בלה בלה) והלכתי לבקש ממנה גלולות והיא נתנה לי הסבר לקחה אותי לגניקולוג...זה לא כזה מביך..

למעלה