הצעה... בעיקר למנהלת

הצעה... בעיקר למנהלת

הפורום פעיל כבר די הרבה זמן ואנחנו רק בעמוד ה3 ולא רק זה כל הודעה היא באורך קילומטר ואישית לי זה די מפריעה לחפש בכל האורך הזה איזה הודעה לא קראתי נכון שבכגע שיש יותר מידי נושאים חדשים זה עובר מהר לעמוד השני ויש כאלה שלא מספיקים לקרוא אבל לדעתי לא צריך לדחוף מלא נושאים לתוך כותרת אחת ככה יהוה יותר עמודים בפורום וגם יותר נוח לקרוא. מה את חושבת? כי אחרי הכח זה תלוי בך. מקווה שתסכימי איתי

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

אני משתדלת לנסח את זה בדרך נעימה, ואם זה לא יצא ככה.. בכל זאת תקראו את זה בדרך נעימה! כמה דברים: 1. לא מספר העמודים קובע את איכותו של הפורום. 2. אני משתדלת לשרשר הודעות אחת לשניה רק אם יש להן מכנה משותף, ולא סתם כדי לצמצם. אני חושבת ששתי הודעות שמופנות לשאלות יכולות להכנס באותו שרשור, וששתי הודעות עם אותו סרט גם יכולות להכנס באותו שרשור. 3. אם זה לא נוח לכן, אני מוכנה לשמוע, ובאמת לראות מה הרב רוצה. 4. פניות כאלה, שהן אישיות, ולא קשור אם הן אלי או אל גולשות אחרות, עדיף במסרים. מעבר לזה יש לי כמה הערות. מיום שבת הפורום לא עלה לי, והיו לי המון תקלות. אני באמת מבקשת שמה שאתן יכולות לשרשר ולחסוך לי עבודה, תעשו את זה, חוץ מזה, אני רואה פה שוב הודעות על הורדות, והפעם לא מחקתי, אבל בבקשה תפסיקו. באמת שזו לא החלטה שלי, אבל פעם הבאה אני אמחק. ועוד משהו שרציתי לבקש. אני אישית אוהבת מאד שרשורי תמונות, אבל יש כאלה שזה נורא מעמיס להן, ומאיט את המחשב [בעיקר אם יש אינטרנט איטי]. יש כרגע אופציה בגלריות "העלאת קובץ", משמע, אתן יכולות להעלות לגלריות. כדי לפתוח גלריה חדשה, עם נושא אחר, תבקשו ממני, את זה רק אני יכולה לעשות. אבל באמת, תשתדלו לפתוח פחות שרשורי תמונות, ויותר להעלות אותם לגלריות. אוהבת המונים, ומקווה שהכל ברור, חסה..:)

פרפר15

New member
איזה חמודה בנות מחיאות כפיים למנהלת

היקרה שלנו

Lettuce Girl

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo15.gif

בהנחה שזה לא ציני [טראומת אתי רצינית...] -

Lettuce Girl

New member
בנות! משהו חשוב!

בגלריות של כמה קטגוריות! שימו לב! אל תכניסו תמונות של שודדי הקאריביים לגלריה של שר הטבעות!

buffgirl

New member
אבל זה נכון... ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ג'ק ספארו הוא דמות כל כך מצויינת בעוד וויל טרנטר, הוא בסך הכל דמות ממוצעת פלוס. וחבל...

למעלה