הצעה הגיונית?

doriangray011

Well-known member
בעלה בחול ... עם חברים
אשתי בחול עם חברים
אז שלחתי אליה הודעה .... בואי אלי
נישן צהריים ביחד ???
הצעה הגיונית???
ניהלתי מערכת יחסים ארוכה. שנים. שבה ניפגשנו לעיתים אצלה ולעיתים אצלי. ולא מעט על בסיס יום יומי.
כן בפעמים הראשונות מעורר פיק ברכיים וחשש עם הזמן מתרגלים ונעשה מובן מאליו.
זה החל מתיעוב מצימרים למינייהם. הטובים ביותר עדיין משדרים תחושה לא נעימה. כמובן העלות מתחילה להיות מטורפת אם רוצים להיפגש לעיתים תכופות וזו כבר הוצאה שקשה להסתיר.
השיא היה שהתגנבתי בלילה אלייה לבית שבת זוגי ישנה בשלווה ובעלה גם ובחדר אחר. מרתק מפחיד ומעורר מאוד. ממליץ לנסות. 😉.
לך על זה. כל הבעיה היא כניסה ויציאה מהבית. ואם נזהרים מעט הכל טוב.
בהצלחה.

יעיש התימני

Well-known member
בעלה בחול ... עם חברים
אשתי בחול עם חברים
נישן צהריים ביחד ???
הצעה הגיונית???
הכי בעולם, האם התרחש משהו?
אצלנו הכלל היחיד שתקף - לא במיטה הזוגית שלנו. משום מה או בגלל שהיא נושאת רק את הריח שלנו, ריח זר מקלקל הכל.

אישון34

Well-known member
בעלה בחול ... עם חברים
אשתי בחול עם חברים
נישן צהריים ביחד ???
הצעה הגיונית???
שאלה יפה.

אני גר בבניין.

תמיד יכול להיות מצב שמישהו יראה מהשכנים.
____________________________________________________________________________________________________________________________________________

אבל... לא יודע.

שהייתה לי מאהבת ממושכת מאוד הייתי סקרן לראות את ביתה שלה. היא לא הסכימה מעולם. אולי טופ שכך.

לא יודע.

אני רציתי שתבוא לביתי שלי, לראות תחביב מסויים שהיה לי שם. אבל זה מעולם לא יצא לפועל. לא פעם שתכתי אליה צילומים.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

לשכב עם אישה אחרת במיטה הזוגית ניראה לי מורכב.

אני לא חושב שזה הוגן כלפי בת הזוג.

אני אומר את זה מתוך נקודת מוצא שבעבר היה לי משרד עם מיטה - כך שהייתי מארח שם ככול שרציתי.

אני חושב שיש מערכת מקבילה - צריך עדיין לשמור על כללי בסיס, ומין במיטה הזוגית מצטייר בעיני כהפרה של כללי בסיס.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

אחרי שגמרתי לספר שטויות.

בעבר הייתה לי מערכת זוגית מרחוק, ושהגברת הייתה יוצאת לחו"ל (למדה שם) היו באות נשים לביתי. כולי תקווה שזכרתי להחליף מצעים לפני שחזרה. לא זוכר.

היינו כללי הבסיס עליהם נשבעתי הורו. אבל זה היה גיל צעיר. לפחות צעיר יותר.

אישוניאיש.
שומר על הכללים.

שי12346

Well-known member
זה בסדר שתבוא אלי ביתה נכון ?
אף
אחד לא אמוד להגיע אלי הביתה
במיוחד השבוי הזה
אני מחלים מקורונה ...

שי12346

Well-known member
אני מחכה לה אבל היא מאוד עסוקה ועובדת עד 21:00
מה אכפת לי??? בעלה בחול
אני אעשה לה ״נעים ״ כל הלילה ......

שי12346

Well-known member
היא ממש כועסת
עלי 😂😂😂😂אשתי בחול
אני חולה בקורונה
משגענאותה כל היום
היא עובדת קשה
מה יהיה?
אני שואל את עצמי בשביל מה יש מעכרת יחסים אסורה ? לא בשביל זה?

למעלה