הצעה- החרמה של ערוץ 3

politi8

New member
הצעה- החרמה של ערוץ 3

מכיוון שתשוקות כנראה כבר לא תחזור והאטימות של ערוץ 3 אני מציע שעוד סדרות שלהם יירדו עקב ריטיינג נמוך שאנחנו נגרום לזה כי הם מקשקשים בשכל שלתשוקות לא היה ריטיינג אני מקווה שהם יפשטו רגל כי אין שם שום סדרה מוצלחת וגם הסדרה החדשה עם יהודה לוי הולכת להיות משעממת ועלובה עוד יצירה ישראלית פתטית. יש לגרום להם בכל דרך אפשרית לאיבוד לקוחות וריטיינג עד שהם יחשבו על מה שהם עשו - לתת מכת מוות לערוץ 3!

mishel53

New member
החרמה - רעיון טוב אבל ....

יש סדרות של אופרות סבון נוספות שרצות הרבה זמן כמו : ימי חיינו וצעירים חסרי מנוח שאנשים צופים בהם שנים ולא יפסיקו לצפות בהן עכשיו אלא אם כן חברות הכבלים יחליטו להפסיק אותן . ויש גם טלנובלה ברזיליאנית סלברטי שאנשים צופים בה . אלו הם התוכניות היחידות שעוד יש מה לראות . צריך להחרים את התוכניות של יצפאן , גיא פינס , ודר' פיל , ריקי לייק . עכשיו הם התחילו לשדר בלילה מאוחר בפעם האלף את הסדרה נעדרים (סדרת מתח). במקום לרכוש תוכניות חדשות הם חוזרים על עצמם. אפשר להחרים גם את ערוץ הסרטים 4 והולמרק - ששם גם כבר אין מה לראות .

Neta20B

New member
החרמה לא תצליח

החרמה לא תצליח כי עד כמה שכואב לנו שתשוקות יורדת, אנשים רואים עוד סדרות שם. אני למשל רואה כמעט כל תוכנית שיש בערוץ שלוש, זה בערך 95% ממה שאני רואה בכללי. עד כמה שהייתי מתה לעשות משהו כזה שיגרום להם אולי (וזה אולי גדול מאוד) להתעורר קצת, אני מודה שאני לא אצליח לעשות דבר כזה וככה גם הרבה אחרים. כרגע תשוקות לא תחזור בכל מקרה, כי את הפרקים הם לא קנו ואין להם כוונה לקנות. מה שכן צריך לעשות, זה להמשיך לשבת להם על הראש שכן יקנו אותם, ולא לתת להם לראות שעם חלוף הזמן אנחנו שוכחים מזה.

j0be

New member
או לפנות לערוצים אחרים

אפשר גם לשבת על הראש לערוצים אחרים כמו ויוה\10\11\22 וכו' ולגרום להם לקנות את פרקי ההמשך שזה מפרק 781 (כולל) ומעלה. אולי מישהו יציל את הסדרה. קרה בעבר.

° w a v e °

New member
איך לא

יש עוד סדרות בערוץ 3, זה לא ר-ק תשוקות. אנשים ימשיכו לראות אפילו שהם נגד ההורדה שלה, וכל מה שאפשר לעשות זה למחות [או משו...] אבל להחרים? הכי לא מציאותי בעולם. :/

למעלה