הצעה המופנית למנהל הפורום

Superdror

New member
הצעה המופנית למנהל הפורום

מנהל יקר! :> אני בטוח כי בפורום זה ישנם גם אנשים שלא כל כך מתמצאים בריקוד הסלסה.... ורוצים ללמוד, אך לפעמים הדבר לא מסתדר מבחינת בני זוג וכאלו..... ולכן לא מגיעים רבות למועדוני הסלסה השונים על מנת לקבל הדרכה ועל כן חשבתי..... אולי תעלו כל מיני קטעי הסבר קצרים על צעדים בסיסיים ? או הסבר של כל מיני ריקודים פשוטים(יש דבר כזה בסלסה? הכל נראה לי נורא גדול עליי).... מקווה שיש דרך ליישם דבר זה

שלום../images/Emo70.gif

אז ככה... שאני התחלתי לרקוד סלסה.. ראיתי אנשים שרוקדים ואמרתי לעצמי.."וואי אני בחיים לא יצליח לרקוד ככה" אבל איפשהו בפנים הפנים אמרתי לעצמי שאם אני רוצה אני יכול להצליח!! ותאמין לי שלא יהיה לך קשה ללמוד סלסה!! מגיעים לתוצאות דיי מהר...!! בקיצור הדרישות שצריך בשביל ללמוד סלסה: 1. להשקיע ולהיות רציניים 2. להתאמן מתי שאפשר (תתאמן הרבה ותראה איך אתה מתקדם) 3. וכמובן להתמיד ולהגיע לכל השיעורים...!! אז בהצלחה
בקשר להעלת קטעי הסבר קצרים על הצעדים הבסיסיים... נראה לי שאני אצליח לתאר את זה באינטרט אבל רק את הצעדים הממש בסיסיים... ואולי קצת יותר.. כי מצד אחד גם יהיה קשה ללמוד ככה..! הכי קל זה ללמוד בעזרת מורה פרטי או ללכת למועדון ובקשר לבני זוג.. פתחתי את הפורום גם כדי שאנשים יוכלו להשאיר הודעות של חיפוש בן\בת זוג.. ד"א יש למעלה בדף קטגורייה בשם "לוחות" תיכנס אליה ואתה מוזמן להשאיר שם הודעה ותחכה ואולי מישהי תענה להודעה שלך.. וכמובן אתה גם יכול להשאיר הודעה בפורום עצמו.. אני מקווה שעניתי לך על הכל חחח....

אהה שכחתי

בקשר ללימוד ריקודי שורות... אני אצליח לכתוב ולתאר דרך האינט´ איך לרקוד ריקודי שורות.. אבל אני לא מאמין שאני אוכל ללמד כ"כ הרבה ריקודים אבל אני אנסה כמה שיותר

Superdror

New member
אוקיי אז המון תודה לך .....

ואממ... אני אנסה לצלם אנשים מסבירים כשהם רוקדים או משהו כזה ולהעביר את זה למחשב, אני לא בטוח שאצליח, אך אנסה ותודה על העזרה:) אני אשמח גם אם תוכלו להעביר לי את האתרים המדריכים, במידה וזה באנגלית/עברית זה מעולה :) המון תודה :> והפסקתי לללכת למועדוני הסלסה השונים בעירי(באר-שבע) כי אין לי בת זוג ולדעתי כל פעם לרקוד עם מישהי אחרת שאתה פוגש שם מאוד לא ממצה, בין אם היא בגילך או לא. יש לי כמה ידידות שרוקדות.. הבעיה שהן רוקדות המון המון זמן... והן ממש לא ברמה שלי ואני לא יכול לדרוש מהן שבעת השהייה במועדון ילמדו אותי ויוותרו על הנאתן האישית :)

אההה אני מבין אותך../images/Emo4.gif

אני יכול לתת לך אתר מ-ע-ו-ל-ה-! מצאתי אותו לפני כמה חודשים.. זה אתר שאתה יכול ללמוד בו סווינג סלסה מצעד הראשון עד לדברים ברמות גבוהות.. ברייק דנס וכו´ וכו´.... זה אתר שבנוי בצורה דיי שונה.. אתה נכנס לדף של הסלסה והוא מורכב משם התרגיל (הכל ע"פ רמות..) וליד כל תרגיל יש סרטון קטנטן שמראה לך איך עושים את התרגיל הזה (תזכרות..) ואז אם אתה רוצה אתה יכול להיכנס לסרטון - מחכה כמה דקות והסרטון נטען ויש זוג של אנשים וירטואלים (זה ממש מגניב!) שמראים לך וריאציה ואתה יכול לעצור את הסרטון וללמוד בקצב שלך..!! ד"א גם מלמדים שם הרבה דברים שלא ילמדו אותך במועדון... דבר כאלו אומנותיים.. הקישור למטה..

בבקשה../images/Emo13.gif

ובהצלחה
אני בטוח שתצליח ללמוד סלסה
ואם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן להפנות אותם לכאן...:)

NightGirl 4ever

New member
יש אתרים באינטרנט

בהם יש הסבר מפורט מאוד שאפשר להבין טל , אם אתה צריך עזרה אני אתרגם את זה ונעלה לאתר

אהה יופי תודה..

עוד יותר טוב.. אז נדבר באיי סי קיו על זה.. ד"א אני צריך לדבר איתך על משהו דיי דחוף..(נדבייר באיי סי קיו)

למעלה