הצעה\הערה בקשר לפורום:

to the end1

New member
הצעה\הערה בקשר לפורום:

15 הודעות חדשות נפתחו במהלך השבוע וחצי האחרונות על שאלות בנוגע לסדרה,שחקנים וכ'ו. מישהי עונה על השאלה או מגיבה וזהו,שעה אח"כ נפתחת הודעה חדשה גם בקשר לסדרה או השחקנים וככה זה נמשך... כל ההודעות החדשות שנפתחות עושות בלאגן בפורום ככה לפחות אני רואה את זה,עכשיו ברור שצריכות להיפתח הודעות על הסידרה זה הפורום של הסדרה. וכאן נכנסת ההצעה שלי: אני מתנדבת(ואם גם אתן רוצות)לפתוח כל יום הודעה חדשה הכותרת שלה תהיה"על טבעי שאלות ועידכונים"(זה הכי טוב שיש לי כרגע)
לתוך ההודעה הזאת תרכזו את כל השאלות או הדיבורים על העונה החדשה השחקנים הריכולים,שרשורי תמונות וכ'ו... אחרי שאני יראה שההודעה מלאה בשירשורים שלכם אני יפתח אחת חדשה ביום למחרת\או באותו היום תלוי... וככה המינימום של ההודעות החדשות יהיו 1,2 אם אתם רוצות שהחל ממחר אני יפתח את ההודעה הזאת תסמנו
ואם לא

לוידעת

New member
../images/Emo207.gif מישו פה רואה ורוניקה מארס???

אם כן-כמה שאלות.... 1. האם ישנה עונה רביעית או שהעונה השלישית היא העונה האחרונה?? 2. אם אכן העונה השלישית היא האחרונה-מזה הסוף המעפ-עפ-עפן הזה??????????????????? 3.אפרופו סוף מעפ-עפ-עפן ,אני היחידה שחושבת שלוגן הכי תותח והיא צריכה להיות איתו??
(למרות שגם פיז חאמוד...אבל עדיין......לוגן זה לוגן!!!)

הוו מזל ששאלת פה ../images/Emo3.gif

טוב האמת שזה לא קשור בשיט לפורום אבל אני אענה בכל זאת ואפשר לעשות את השרשור הזה אוף טופיק
כן, העונה השלישית היא האחרונה של הסידרה והסוף בהחלט מעפן ביותר. למרות זאת, יש דיבורים שיהיה סרט. (מקווה שהוא יפצה על כך שהסוף של הסדרה היה מעצבן בטירוף) בקשר ללוגן, אני לא יכולה להסכים איתך כי לא סבלתי אותו מהעונה השניה והלאה

לוידעת

New member
מה???חחח...

הוא פשוט שחקן מעולה!!אני ממש אוהבת אותו!גם ממש אהבתי אותו במונלייט-שאותה ראיתי לפני שהתחלתי לראות ורוניקה מארס וממש התלהבתי לראות שהוא משחק שם....אומנם באמת בעונה השלישית הוא קצת מעצבן,אבל לפי דעתי כל העונה השלישית הייתה מעצבנת,אם לא להגיד די גרועה,ביחס לעונות הקודמות של "ורוניקה".... וכמובן שה-תותח בה"א הידיעה הוא וויבל!!!אני חולה על הדמות שלו!פשוט דמות מעולה! !גם דיק ממש חאמוד!!חחח...אהבל,אבל חמוד...:) נגיד את וואלס אני לא ממש אוהבת,וגם קסידי היה מעצבן....אבל אני חייבת לציין שהסוף של העונה השניה עם זה שזה הוא בעצם שאנס אותה היה ממש מעולה!!:) מאק חאמודה,פארקר סתם לא קשורה,וגם קית' נחמדוש!! הכי מלכה כמובן זו ורוניקה עם היציאות המעולות שלה,ו......זהו!!! זהו!הוצאתי את כל מה שהיה לי על הלב (בערך...אפשר להעמיק עם זה הרבה יותר...
),אחרי שלא מצאתי שום פורום בעברית של ורוניקה מארס לשפוך בו את הרהורי ליבי!!
ד"א-אחלה סדרה!!מומלצת להעברת הזמן!:)

וול...

אין לי בעיה עם ג'ייסון הוא באמת שחקן טוב..אבל הדמות של לוגן היתה ממש מעולה בעונה הראשונה עם היציאות המצחיקות שלו והכל ועם הזמן הוא התדרדר..אני הייתי מעריצת דנקן
צודקת בהחלט בקשר לעונה 3..לא משתווה ל-1,2.. וויבל גם דמות שהתדרדרה עם הזמן..אבל הדיאלוגים שלו עם ורוניקה תמיד היו טובים..
(אגב, הוא היה באיזה 2-3 פרקים בהירוס..אבל זה לא היה כזה שווה..) דיק דמות ממש טובה, תמיד הביא כ"כ הרבה הומור..זה היה נראה כאילו הוא לא דמות חשובה במיוחד אבל הוא הוסיף הרבה לדעתי. אגב, השחקן שמשחק אותו, ריאן הנסן הוא עדיין חבר מאוד מאוד קרוב של קריסטן (ורוניקה) הם גרים ביחד! עם כמה חברים! וכדאי לך לראות את הפארודיה "סופרהירו" יש לו שם תפקיד קטן אבל קורע בטירוף! ממש מזכיר את דיק..אני וחברה שלי שהיינו מעריצות ורוניקה באנו לסרט גם כדי לראות אותו ונקרענו! אני עדיין עוקבת אחרי הרבה מהשחקנים ששיחקו בורוניקה..אלונה, אמנדה (לילי), מייקל (לאמב)- מעקב אישי..אני מתכתבת איתו
וריאן..וכמובן קריסטן המדהימה.. מקווה שלא הגזמתי עם החפירה הלא קשורה חבר'ה.. תודה על השאלה, מה זה החזיר אותי לנוסטלגיה לסידרה המדהימה הזאת! באמת מומלצת

לוידעת

New member
דנקן???חחחח....

טוב......לדעתי הוא היה מעצבן...די פוץ אפשר להגיד... למרות שכאילו הם היו צריכים להיות ביחד,הרי זה מתבקש בסופו של דבר...(למרות שאני רציתי שהיא תהיה עם לוגן ,כי לא יודעת...הם היו יותר חמודים ביחד....)היו איתו כמה קטעים סבבה והקטע שכולו בוכה ואומר לה שהיא אחותו זה מזה עצוב...
וגם מה הקטע שהם היו בקושי חצי עונה ביחד והוא עזב?עם הבת שלו?קיצר...זה היה הזוי...נראה לי הייתה איזושהי סיבה שהם רצו להיפטר ממנו...יכלו לחשוב על דרך טובה יותר לפי דעתי אבל מילא.... ראיתי סופרהירו,בקולנוע אפילו,אבל עדיין לא ראיתי את ורוניקה מארס אז אני לא זוכרת אותו.... ד"א-מאיפה את מקבלת את כל האיפורמציה על השחקנים? ומזתומרת מתכתבת עם לאמב,אה??חחח...זה נשמע הזוי לגמרי! זה נכון שבעונה השניה והשלישית היה לוויבל פחות זמן מסך,אבל עדיין השיחות שלו עם ורוניקה פשוט מעולות ומצחיקות!

לא כדאי..

שאני אמשיך לדבר על נושא דנקן..זה לא יגמר בטוב חחח אבל כן רצו להעיף אותו כי המעריצים הזדוניים של הסידרה ברובם שנאו את הדמות. את האינפורמציה עליהם אני מקבלת מאתרים שלהם. בעיקר אתרים של קריסטן שמתעדכנים בקביעות.. אני מתכתבת עם מייקל באימייל הוא הכי מקסים בעולם..מה זה אוהב את המעריצים שלו..מקווה שאני אפגוש אותו יום אחד שאני אזכה לטוס לארה"ב (זה ייקח זמן..) חח

to the end1

New member
וואו יופי של ניצול הודעה אבל אף אחת לא טרחה

ממכן לקרוא את מה שכתבתי למרות שזו כבר פעם שנייה שאני כותבת את זה?

to the end1

New member
חחחחחח ייצא קצת מרושע מה שכתבתי אבל רק בגלל

שההודעות החדשות שנפתחות כאן בקצב הם רצחני! בכל מקרה ביינתים רק שתי בנות הסכימו לרעיון וזה פורום שלם אז מי עוד מסכימה?וגם אם אתם לא מסכימות או שיש לכן רעיונות לשיפור ההצעה שלי תכתבו.

The Ocean Girl

New member
../images/Emo45.gif אבל קצת שיפור

לדעתי צריך לעשות פשוט שירשור שאלות ולבקש מעדי שתנעץ את זה. ככה לא צריך לפתוח מחדש כל פעם..

למעלה