הצעה, ואנא - תגיבו בהמוניכם

ofribecker

New member
הצעה, ואנא - תגיבו בהמוניכם

האם כל משתתפי תחרות ההימורים מעוניינים להכניס "שבובונוס" שיכלול את ארבעת משחקי ה Bowl הראשיים בקולג', כלומר האורנג'בול, הפיאסטה בול, הרוז בול והשוגר בול שייערכו בימים שבין 1 ל 4 בינואר? אני מתנדב לשים את הליין על המשחקים אם יש צורך. נא תגובותיכם. (אל תהיו פחדנים, גם מי שלא כ"כ מבין בקולג'ים... שחקו אותה ספורט).

ofribecker

New member
לא שמתי לב

אבל יצא לי בטעות "שבובונוס" במקום "שבוע בונוס", אבל זה בכל זאת נחמד, מוצא חן בעיני...
שיהיה שבובונוס

Reshefgarcia

New member
אני באופן אישי...

קצת נגד הרעיון... עצם העובדה שאין הרבה שמבינים במשחק הקולג',ביריבות שלו,או באיכות הקבוצות המעורבות תהפוך את זה למשחק ניחושים ותו לא...מה שיוציא את העוקץ מאיכות המשחק לנו כרגע... אין לי התנגדות להריץ סתם משחק ניחושים אם תרצה לארגן את זה,אבל לא כחלק מהתחרות הרגילה שלנו.

H20Knick

New member
מסכים

באמת לא נראה לי שהרבה מבינים, לעשות ניחושים יהיה כיף, אל לא משהו שיכול לפגוע במקומות של אנשים שמוילים בתחרות.

dbroncos

New member
ההימור שלנו יחשב ב BSC ?../images/Emo9.gif

אם לא, אז אני לא מוכן. אבל אני חושב שההימורים של קבוצת אנשים שמבינים בפוטבול אבל לא במשחקי הקולג'ים יכולה דווקא להתחרות לא רע בדירוג של העיתונאים ה"מקצועיים". זאת גם הסיבה שאני מרחיק את עצמי מהספורט הזה. אני מעדיף לקלל את המאמן של הקבוצה שלי מאשר את העיתונאי של הוושינגטון פוסט ...

Reshefgarcia

New member
הוכחה...

לזה שלא כדאי להמר על זה... דירוג המכללות נקרא BCS ולא BSC לא מתוך ליגלוג עליך dbroncos חס וחלילה...רק הכוחה נוספת לעופרי שמעטים מאתנו מבינים באמת את משחק הקולג'ים...

Yo-man

New member
מצטער, אבל אני נגד שבועבונוס

אין לי בעיה לפתוח את הנושא בשרשור נפרד, אבל אין מקום לתת בונוסים על משהו שאולי 3 אנשים בפורום מבינים בו. אם בא לך לפתוח שרשור חדש שמדבר על קולג'ים, לך על זה. בכיף. אבל אין איך לשכלל את זה בתחרות הפורום. Sorry.

למעלה