הצעה יעול לחברי הפורום

keren1

New member
הצעה יעול לחברי הפורום

אני גם עוקבת ומדי פעם מוסיפה הודעה לפורום. מה שקרה בזמן האחרון ישנם המון הודעות חדשות. עקב כך ההודעות "הישנות" נדחקות אחורה. נכון?! משמתמש חדש נכנס ומעלה הודעה עם פרטים לגבי חיפוש משפחה זאת או אחרת, יכול להיווצר מצב שמשהו לפניו כבר העלה את השם הספציפי והם יכולים להתפספס. יכול לקרות לא?! חשבתי על משהו (ופה נצטרך עזרה) בשורת הבאנר ליד מאמר/קישורים/וכו´ להוסיף לינק נוסף שבו תפתח טבלה עם שמות משפחה או עירות שאנו מחפשים הלינק יתעדכן באופן אוטומטי עם שמות חדשים. מה דעתכם? האם בר ביצוע? ארנון מה את אומר, אפשרי? בכלל אני מקווה שהסברתי את עצמי מספיק ברור

הרעיון מצוין, אבל יש פה "אבל"...

הרעיון מצוין - וראוי ליישום. אני שמח שהעלית אותו, למרות שכבר ניסיתי לדבר עליו בעבר. אולי עכשיו, כשאת מעלה את זה ולא אני - הדבר יזכה להתייחסות
האבל הוא, שאני לא יודע איך ליישם את זה. ניסיתי להתייעץ עם אנשים בפורומים שונים בנושאי תכנות ו/או אינטרנט ולא קיבלתי תשובה ברורה שהדבר ניתן ליישום פשוט. אני מחפש עכשיו יישום מוכן כזה, וברגע שאמצא - אעדכן אתכם. בכל מקרה, אם מישהו יכול לעזור בכך - זה יהיה מצוין. הדרישות מן הטבלה הן כאלה: 1. טבלה פשוטה אשר תכיל את שם המשפחה, עיירה, מדינה, פרטי איש הקשר. 2. אפשרות חיובית מאוד (ואם השאר יהיה ניתן ליישום, זה כבר לא יהיה מסובך מדי): לחיצה על שם המשפחה בכל שורה, תוביל לפתיחת ההודעה המדברת על שם זה (הטבלה לא אמורה להחליף את הפורום, אלא רק לרכז את מה שיש בו). 3. ע"י לחיצה על כותרת הטבלה ב: "שם משפחה", "עיירה" או "מדינה", השורות ימוינו לפי פרמטר זה - חשוב מאוד! 4. את הטבלה ניתן יהיה לעדכן בפשטות. שתי אפשרויות שנראות לי סבירות: עדכון מקוון (אם ע"י אדם אחד או אם ע"י כל אחד, לא רלוונטי כרגע); או לקיחת הנתונים לטבלה מתוך קובץ, ואז אפשר רק לשנות את הקובץ. הכוונה היא לא לקובץ מקור ב - HTML, שעמוס בכל מיני טאגים למיניהם, אלא בקובץ טקסט פשוט. ושאלה: האם כדאי לעדכן את הטבלה באנגלית או בעברית
אשמח להתייחסותכם ולהערותיכם, ארנון

טבלה עדכנית

שלום לכולם, אני מציע להתחיל עם טבלת ascii פשוטה אשר תכיל את הפרטים הרלוונטים (שם משפחה, עיר, ארץ, איש קשר), ויפה שעה אחת קודם. עדיף שבשלב ראשון יהיה אדם אחד שתהיה לו סמכות ורשות לעדכן את הטבלה. מיונים, עידכונים מקוונים, טבלאות HTML, שירים ופזמונים, אני מציע להשאיר להמשך. אבינעם

למעלה