הצעה לאנשים שחזקים בתלת מימד

kickmaster

New member
הצעה לאנשים שחזקים בתלת מימד

אם מישהו מכם חזק בתחום, ואולי מעוניין לפתוח אתר שיעסוק במדריכים מסודרים לתוכנה, הסברים וכולי, אני אשמח להקים אותו, ולאחסן אותו על השרת שלי. אני התחלתי ללמוד 3dsmax לא מזמן, וזה די קשה כשאין הסברים לדברים. הרבה מהדברים כאן אני מגלה תוך כדי ניסוי וטעייה. אם מישהו מעוניין, אתם יכולים ליצור איתי קשר במסנג'ר [email protected] תודה!

3dBuzz

יש ב- 3DBUZZ מדריכי וידאו מצויינים.. בלי קשר, תמיד מומלץ לעשות אתר ישראלי עם מרוכז עם טטוריאלים בעברית.. אבל זה לא מה שצריך להפריע לך ללמוד בנתיים.

kickmaster

New member
תודה, אני ינסה את האתר

אבל השאלה שלי היא אם מישהו מעוניין לעזור לי לעשות את זה? אין לי בעיה ליצור את האתר במסד נתונים כך שתהיה גם אופציה של חיפוש ופורום. אני באמת שרוצה לפתח את הנושא הזה, כי כמה שכאן אנשים עוזרים, עדיין לפעמים צריך משהו יותר ויזואלי. אשמח אם מישהו יצטרף אלי לנושא הזה כי לבד אנ לא יוכל!

נשמע טוב..

אני מוכן לתת יד.. אני עוד מתחיל ב- 3DS, ובנוסף אני עובד כל השבוע, אז אני לא יכול ממש לתת את העזרה שאתה צריך. אבל אולי אני אוכל לעזור יותר בכיוון של עיצוב האתר (אני יודע פלאש ברמה די גבוהה).

kickmaster

New member
צור אתי קשר

אז צור איתי קשר, אני רוצה להקים את המסד על HEBNUKER ואני כבר יברר לגבי עיצוב משלנו, למרות שיש לי עיצוב שהוא דווקא בסדר, ואני די מרוצה ממנו. העיצוב של האתר פחות חשוב לי מאשר להתחיל ולהריץ את האתר, כי עיצוב תמיד אפשר להחליף אחר כך. מסנג'ר - [email protected]

אני מעוניין לעזור...

וגם יש לי די הרבה ידע וניסיון במקס (וכבר עשיתי וידאו טוטוריאל אחד בעברית ויש לי המון חשק לעשות עוד כאלה)... אבל מה שאין לי... זה מסנג'ר... אז שלח לי מייל... [email protected] ונדבר.

למעלה