הצעה - לאפס את הגינדיס

Hocky

New member
הצעה - לאפס את הגינדיס

פעם הרי השחקנים לא ידעו לשחק והיו רגילים לאיפוסים וכל מיני שטויות כאלה. אז מה שאני מציע זה לאפס את כל השחקנים באופן חד פעמי ובפעם האחרונה כדי לעשות שיוויון כי זה תמיד היה ככה וגם לפני כחודשיים הרי כולם התחילו מאפס אז זה לא יהיה הוגן לחדשים אם לא יאפסו את זה פעם אחרונה לפחות כי הרי כל השחקנים היו רגילים שזה התחיל בהתחלה בלי כלום. אז מה שצריך לעשות זה להתחל מחדש את המשחק ושכולם יתחילו מהתחלה בשביל שוויון. אתה חייב את האיפוס לחדשים ערן באופן חד פעמי, כי ככה היה תמיד.

590V ISRAEL

New member
רעיון טוב

יש שתי אפשרויות 1) לעשות איפוס ולהתחיל את המשחק עם חוקים ברורים שלא משתנים כל יומיים. שדרוגים במהלך המשחק כמובן כן מבורכים. 2) כאשר יהיה שרת חדש אפשר לפתוח במקביל למשחק הזה עוד משחק ושם כולם בעצם יהיו באותה רמה.

gindis

New member
תשובה

המשחק לא יאופס, אלא במקום יפתחו משחקים מקבלים!

J E W

New member
המשחקים הללו יהיו נפרדים או שמא

הם יהיו קשורים אחד לשני בסגנון של מי שמגיע לרמה נגיד 100 במשחק אחד יועבר למשחק השני שם יש חוקים שונים וכו'?

gj80

New member
אתה יכול להסביר על המשחקים המקבילים

בכל מקרה אל תאפס כי לא נראה לי הגיוני שכל מי שהשקיע הרבה על המדינה שלו צריך לסבול כי לכמה אנשים התחיל לשעמם

BMpire

New member
רעיון ממש גרוע

אני משקיע במשחק כבר כחודש , למה אחד שיתחבר רק היום יקבל שיוויוניות אלי ? זה פשוט לא הגיוני שאנשים ישקיעו ובסוף מאפסים להם , בשביל שלחדשים יהיה נוח . אם כבר , אז כבר יש לי הצעה אחרת תאפסו את המשחק עם כל מצתרף חדש , ככה כולם ירגישו בשיוויון .

Hocky

New member
אל תגזים לא עם כל משתמש...../images/Emo13.gif

אבל אתה יודע צריך איפוס חד פעמי כי ככה זה היה בהתחלה והותיקים התרגלו לזה...

2bis

New member
אכנראה שאתה סתם אפס ממורמר

אתה סתם ממורמר מזה שאתה לא מצליח להתקדם תפסיק להציע רעיונות שאתה חושב שרק יעזרו לך ושהם לטובתך האישית!

BMpire

New member
על מה אתה מדבר ?

על איפוס נשקים , או על איפוס מקומות ?

yuvallle

New member
לא לאפס!!!

גם במשחקים המוניים ברשת מתחילים כל אחד מתי שהוא נרשם... אין מה לעשות

antrax1

New member
לא הבנתי עם המשחקים מקבילים

המשחק שעכשיו ימשיך כמו שהוא?? ואז יוספו עוד משחקים?? זו הכוונה?

Hocky

New member
כן

רק שיפנו את כל הנובים מהסרבר... ואם לא ירצו להתפנות... אז זאת כבר תהיה בעיה...

למעלה