הצעה לדיאנה

הצעה לדיאנה

דיאנה שלום! יש לי הצעה בשבילך:לארח את מנכ"לית משרד החינוך, הגב´ רונית תירוש בפורום, כדי שהגולשים יוכלו לקבל תשבות לשאלות המטרידות אותם בנושא החינוך המיוחד. לדעתי, זה מאוד יעזור. אולי המנכ"לית תקבל הצעות לשיפור המערכת דרך הפורום, ותעביר אותן לשרה, כך שניתן יהיה לראות שיפור, לאחר שנים של הזנחה. מקווה שתקבלי את הצעתי, ליאת.

Diana M

New member
בוקר טוב ליאת../images/Emo42.gif

ובכן הצעתך היא מה שמכונה "הצעה שאי אפשר לסרב לה". אני מחייכת. אני כמובן יכולה לנסות להזמין את מנכל"ית משרד החינוך להתארח בפורום שלנו היא זו שיהיה עליה להסכים לכך , על מנת שזה יצא לפועל. שבת נהדרת

oritush5

New member
ארוח של מנכ"לית משרד החינוך

היום יש בנענע אירוח של רונית תירוש, כך שאם יש לך שאלות, ליאת, תוכלי להפנות אותן לשם בינתיים, עד שהיא תגיע אלינו... מצורף הקישור.

אירוח של רונית ../images/Emo51.gifשמסרת הודעה

יש לי חשבון לא סגור עם המערכת הזאת! על צורה שמעבירים מכתבים להורים ועל היחס שמקבלים מהמערכת כאשר אני מדברת על הפיקוח. דרך אגב נתתי רעיונות לכרמלה איגל כאשר סיפרתי לה איך הישוב בו אני גרה בו כיום יצרו תקציבים נוספים על מנת לממן יותר סייעות ואנשי שטח שיעבדו עם הילדים שמשולבים במערכת הרגילה. מש שעשו הורידו מראש התמרת את אמפקח הראשי על כל בתי הספר היסודיים שעלה להם 250 אלף דולר בשנה ובמקומו מינו 2 אנשים שהם עולים פחות מחצי עם היתרה בתוספת קלה של מיסוי על תושבי האיזור ( כ-100$ לשנה) למשפחה פתרו וכך משלבים עוד ועוד ילדים הצעתי זאת אבל לא היתה לי תחושב שהבינו את הרמז!!! מה דעתכם האם אינכם חושבים שיותר אנשי שטח ופחות מפקחות יעזור לכל הילדים שלנו!!!!

מפגש עם רונית תירוש../images/Emo46.gif

מה אתם חושבים שהגברת תירוש ענתה לפנייתי !!!! היא רק ראתה את הכותרת שמדובר בוועדות השמה ובחרה לא לענות!! ענתה על שאלות ת....(חלק מהן) אינפורמציה כללית שכל פקיד קטן היה יכול לענות.... היו כמה שאלות ששיחקה את ההמומה מה דווחו לי מיד באיזה מקום מדובר....!!!! חברה תתעוררו אם אתם חושבים שבאמת היא (גם אם תסכים לעלות לפורום שלנו) אתם באמת חושבים שתענה לדברים הכואבים ובאמת לגיטימיים!!! בחלום הלילה !!! התשובות המנומסות הרגילות זה מה שתקבלו! וחבל על האנרגיה של דיאנה בכלל לבקש. אני אישית לא הייתי רוצה לראות דמות חיובית כמו דיאנה שלנו מבזבזת את זמנה בלפנות אליה אבל כמובן שאני לא קובעת זאת סתם הערה מתוך כעס שלא קיבלתי תשובה כפי שאמרתי יש לי חשבון ענקי לא סגור עם המערכת הזאת אני לא היחידה שכל מתייחסים אליה. דיאנה סליחה מראש על מה שאני אומרת כאן זו רק אני שוב אלו רגשות שלי בלבד!!!

לגולשת שלום!

לפני 2 דקות נגמר אירוח המנכל"ית בפורום נענע, ולא הצלחתי לשאול את השאלות הרלוונטיות לנושא שלנו. לא נורא, אולי תהיינה עוד הזדמנויות. בכל אופן, אני מודה לך על הנכונות לעזור, ממני, ליאת.

למעלה