הצעה להמשך הסדרה

smgfan

New member
הצעה להמשך הסדרה

למה שלא יעשו סדרת המשך שמראה את חייה של גבריאל במסעות סביב העולם להגן על החלשים ולהביס את הרשעים! ובמקום זינה איב -הבת שלה יכולה להצטרף אליה. אותי אישית מאוד יעניין לראות מה גבריאל תעשה בחייה שאחר מותה של זינה. ולוסי לולס יכולה להופיע מדי פעם כשחקנית אורחת כשרוחה של זינה באה לבקר את גבריאל מדי פעם. גם לא ראינו איך איב הגיבה על החדשות על מות אמה-אז זה יכול להיות מעניין לדעתי.

gabrielle

New member
אני לא יודעת...

יש לי ממש דעה מוזרה בנושא... מצד אחד אין דבר שאני רוצה יותר מלראות את רנה משחקת את גבי על המסך שוב עם פרקים חדשים ומרעננים, ותאמין לי שחשבתי על זה כל כך הרבה - ניראה לי יש לי תסריטים לעונה שלמה בראש... אבל מצד שני- אני פוחדת שזה יהרוס...

ענבר1

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ואני אפילו לא אסביר למה תבינו לבד

shiRan WP

New member
אני עוד מקווה שיעשו

סדרה כזאת בעברית
כאילו שחקנית ישראלית וסדרה בם זינה, אותה גרסה בעברית כאילו

ברודי

New member
מקווה שכן או מקווה שלא?

פליז תגידי שבאת לכתוב אני מקווה שלא ושכחת לכתוב את ה-לא... כל דבר שתירגמו לעיברית נהרס וחבל להרוס את חווית הצפיה דבר כזה יכול לגרום לטראומות רציניות לכמה מעריצים שככה... תגידי שזה היה בציניות...

shiRan WP

New member
סורי לאכזב חחח אבל זה לא בצינות

בדימיוני היתה סדרה ממש יפה, עם שחקנים מצויינים כאלה בכמה מהחלומות בהקיציס האלו אני הייתי זינה, פחחח) לא אבל ברצינות, זה היה יכול להיות נחמד, אולי , כיאלו לכי תדעי..אולי..

ברודי

New member
סביר להניח ש-לא.

מתי לאחרונה ראית שחקן/נית ישראלי טוב באמת? רוב הסדרות ש"תורגמו" לעיברית נראות כמו פארודיה על המקור אוי אני רק מנסה לדמיין את זה... סנדי בר בתפקיד זינה אורלי וינרמן בתפקיד גבריאל יאאאאאק....

danlian

New member
למה יש כמה שחקניות טובות

גלית גיאת יכולה לשחק את זינה ועדיין לא חשבתי על גבריאל ישראלית

ברודי

New member
מממ.....

סורי אני לא מצליחה לדמיין כזה דבר... גלית גיאת משחקת לפי דעתי לא משהוא. יאאאה אני בעד אפרת רייטן או איילת זורר

רואות זה יכול להיות נחמד

מתאים לגלית גיאת דווקא אני לא יפסיק לצחוק זנ יכול להיות מצחיק חבל על הזמן! אבל באמת יש שחקניות טובות ישראליות!

danlian

New member
הסבר למה גלית גיאת

אני לא מסתכלת שמש ולכן אני לא יודע איך גלית גיאת משחקת שם אבל ראיתי אותה בכסף קטלני ושם היא שחקה ממש ממש טוב

gabrielle

New member
אורלי וינרמן!?!?

אולי בר רפאלי אבל אורלי וינרמן!?1!? איככככככככככככככככככככככככככככככככסססססססססססססססססס יאו... שווה בכלל להגיד שהיא לא מתקרבת לליגה של גבי? יאק איזה צמרמורת מגעילה.

ברודי

New member
בר רפאלי?

בר רפאלי סתם שמנמונת ולגבי יש את הבטן הכי יפה בשואו ביז... מה שגם אני כתבתי את זה בציניות בקטע של: אין שום שחקנית טובה שתוכל לקחת על עצמה תפקיד גדול כ"כ... זה מה שחסר לנו אורלי וינרמן בתור גבריאל. הפסקה ללכת להקיא. הי אפילו גבריאל בעצמה אמרה את זה בפרק של היום. אפ´חד לא יוכל למלא את המקום של גבריאל חוץ מגבריאל המקור
אולי נגיד לרנה ולוסי שיבוא לישראל וישחקו בעיברית.

gabrielle

New member
חח שמנמונת?

חחח טוב אני לא חושבת ככה לדעתי היא מדהימה ומרגיז אותי לחשוב שהיא בגיל שלי ( !!! ) - ברור שלגבי יש את הבטן הכי יפה שיש, תאמיני לי שאני הבן אדם האחרון שאת צריכה להגיד לו את זה כי אני שלה מכף רגל ועד ראש- כל פרט קטן בה , אני יותר מאוהבת... אורלי וינרמן יכולה רק להמשיך לחלום... ( הפסקה ללכת להשתין )... אין, אין כמו גבי...

למעלה