הצעה לחברות הפורום

הצעה לחברות הפורום

שבוע טוב לכולן בעקבות התקפות אישיות ופלישות מכל מיני סוגים, הועלתה הצעה להפוך את הפורום הזה לקומונה סגורה. אני מבקשת שתביעו את עמדתכן בקשר לאמור לעיל תוך הפעלת מספר שיקולים: א. נשים מתקשות להחשף כאן בגלל ששוב ושוב הן מותקפות אישית אחרי שהן מתאמצות להעלות בעיות שמטרידות אותן. ב. יש נשים שקוראות כאן די הרבה - אבל אינן כותבות פעילות - מה לגביהן...? אז אנא , רישמו כאן מה אתן חושבות ומרגישות...

E D G Y

New member
מה הבעיה עם אלה שרק קוראות?

אני לא רואה בכך שום בעיה, כל עוד הן לא תוקפות את אלו שכן כותבות... הבעיה היחידה שאני יכולה לראות היא מתחזים לנשים שימשיכו להטריד... בכל מקרה תמיד אפשר לחסום ובקומונה זה יותר פשוט כי לא כל אחד יכול להציץ ולחוות דיעה כמו בפורום (בתנאי שזו קומונה סגורה).

*רק אני*

New member
מצד שני

אם הקומונה תהייה סגורה, נראה לי שנשים חדשות קצת יהססו להצטרף וגם יש לא מעט שקודם קוראים בשביל להתרשם אם זה המקום הנכון ורק אח"כ כותבים ומצב כזה גם לא יתאפשר...

הבעיה היא שלא תוכלנה להצטרף

נשים חדשות שרק קוראות. כמו ש"רק אני" כתבה. יש לי תחושה שאם ניצור קומונה סגורה, נמנע מהרבה נשים היכרות עם הפורום הזה (אפילו אקראית) . מצד שני, באמת צריכה להיות דרך שבה יועלו נושאים עדינים ורגישים בלי מתקפה. זו באמת דילמה.י

E D G Y

New member
אכן דילמה...אני יכולה להגיד שבאופן

אישי, אני יצאתי בהרגשה רעה מאוד מאוד מאוד מהחשיפה האחרונה שלי פה ולא נראה לי שאחזור על זה בקרוב... אני מניחה שאני לא היחידה שמרגישה ככה...

אז בואי נחכה לתגובות של שאר חברות

הפורום. חשוב לי לדעת מה חושבות הנשים הפעילות כאן בנוסף לשלושתינו.

ואני הייתי רוצה שתשקלי שוב

כי אני מוצאת שהעובדה שנותרת בהרגשה רעה מעידה שנתת משקל גדול יותר למתקפות וההשתלחויות , מאשר לתמיכה , לתשומת הלב ולרצינות שבה התייחסו אלייך אחרים. קראתי בערך 4 תגובות אוהדות , רציניות , מושקעות ותומכות. קראתי תגובה אחת מטופשת , משתלחת וגסת רוח מניק לא מוכר, ועוד תגובות שהיו בעצם התקפה ישירה ואישית עלי. אז? למה המשקל של ההודעות המתקיפות כל כך גדול עד כדי כך שהוא מבטל ערכית ומספרית את התגובות האחרות שקיבלת? נראה לי שהאירוע הזה הוא אירוע שאפשר להפיק ממנו לפחות את השאלות החשובות הללו...

E D G Y

New member
את צודקת, באמת היחס בין התגובות

החיוביות לשליליות הוא דווקא לטובת החיוביות, אבל בכל זאת, ההתקפות עלייך גם משפיעות עלי, כי הן נותנות לי תחושה לא בטוחה ובכלל אני בתקופה פגיעה וכל התקפה יוצאת מפרופורציה. זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי פה ואני פשוט לא רוצה לחשוף את עצמי לפוטנציאל נוסף של פגיעות בעיקר כשאני במצב שכזה... אני שמחה בשבילך שעלייך זה לא משפיע ואת לא לוקחת את זה אישית ואפילו מעודדת את זה...אבל אני לא כזאת, לצערי.... אני כן פגיעה, ואולי מדיה כזו לא מתאימה לי...:(

*רק אני*

New member
מאחר

והמדיה היא כזאת שכל אחד יכול להיכנס ולכתוב ככל העולה בראשו באותו רגע צריך לנסות להתעלם מאלה שמנסים לעורר פרובוקציה ולהתייחס רק לאלה שהתגובה שלהם עניינית. ואולי צריך לשקול למחוק הודעות של כל מיני
- ים למיניהם...

Adrian5

New member
אני חושבת שזאת טעות

קראתי את הדיון הקודם ומה שנכתב שם, גם השתדלתי לענות בצורה מקיפה לבחור שתקף אותך (ואכן עשה זאת בגסות). אבל לסגור את הפורום זה דבר לא נכון. כוחו של האינטרנט הוא בנגישות ובקלות שלו להגיע לכל בנאדם מהר. לפעמים בא לי להכנס לרפרף להסתכל ואני בטוחה שיש עוד בנות שסתם בא להן פעם ב להכנס לקרוא הודעות אחרות לאו דווקא להגיב. אל תסגרו את זה זה ימנע מקהל היעד (חוץ מהקבועות) להגיע לכאן בקלות ויצמצם את התעבורה. וכן גם אם הבחור הזה היה תוקף אותי אישית הייתי מדברת אותו הדבר. נראה לי שכולנו בנות בוגרות עם מספיק בטחון והבנה לענות לטרולים האלה. לא צריך להתחבא.

נתינה22

New member
לדעתי תסגרו..

שמתי לב שאתן עונות רק לחברות הפורום הקבועות.. הרבה יחס מצד מנהלת הפורום אין וחבל כי נשים נכנסות לפה בתקווה שמצאו "פרטנריות " לבעיה.. זוהי דעתי בכל אופן בהצלחה בהמשך

יש לך הוכחות להשמצה שלך?

מספרית מה שבאמת קורה הוא שבאות לכאן נשים, משאירות הודעה קורעת לב ולא טורחות לחזור. את יודעת, להאשים זה תמיד דבר קל.

alma43

New member
הי נורית

את יודעת שאני כאן אבל מרחוק. אני מאד בעד סגורה. שומר על הפרטיות אפשר לסנן כאילו שרק מציקים וגם נותן יותר אפשרויות לדבר בפתיחות

alma43

New member
זה לא מס]פיק

צריך לעשות פרסום לקומונה זה נושא שלא ברור לכל אחת ולהודות שאת מכורה לאשליה זה בכלל קשה.

לא בעד סגירה

פעם כתבתי פה בניק אחר. היום אני עדיין קוראת קבועה, לעיתים רחוקות מגיבה. חבל לי שתסגרו, וגם אם יש תגובה לא אוהדת, אפשר למחוק אותה ולחסום את המשתמש. בכל מקרה, אני לא בעד חשיפה מלאה של הנפש ואו פרטים בנט, טוב, אף פעם לא יוצא מזה.

למעלה