הצעה לחוליה החלשה אחרי X ו Y

Roy1232

New member
הצעה לחוליה החלשה אחרי X ו Y

אולי תעשו חוליה חלשה לביסיידים?

aviGODFATHER

New member
באמת הרוב לא מכירים את הביסיידים...

אבל אחרי שנסיים את X&Y (וקודם את AROBTTH) שזה ייקח עוד כמה חודשים אז צריך לעשות את זה...

לאאאאאאאאא

למה שלא נעשה את המשחק הזה שלוקחים את כול השירים של קולדפליי מהאות a ואת לאות האחרונה ואז בסוף עושים מן רשימה כזאת של השירים שנבחרו דוגמא: a-Amsterdam b-Brothers Sisters c-Clocks d-dont panic ווכה הלאה ,במידה ואלה השירים שבאמת יבחרו.. תגידו המשחק כבר היה או לא?

נו אם אף אחד לא יכתוב כלום

נאי פשוט יתחיל את המשחק (או שהיה (?) ) טוב שיהיה נ.ב:איפה דרור?הוא אף פעם לא פה אבל בפורום ברי הוא כול הזמן שם! וגמני שם!!:)

ח ל ו ן

New member
../images/Emo32.gifעוף בגריל- נצל"ש../images/Emo9.gif

רק רציתי להגיד לכולכם תודה על הייעוץ של איזה דיסק לקנות
. קניתי את שני הראשונים ואני בשמיים
. מה שמעצבן רק שאין להם חוברות עם מילים
, אבל אני אתגבר על זה לאט לאט (לאט!). יומטוב לכולכם ושוב תודה

וואלה תתחדש!../images/Emo9.gif

אני מה זה ממליצה לך לקנות את אקס&וואי דיסק פשוט מצויין,לי יש את הראשון ואת האחרון,ובהזדמנות אני אקנה את השני,כי אני יודעת שהוא מעולה!!! תתחדש!!!:)

ברררר

New member
תתחדש ../images/Emo9.gif

תקנה את X&Y! אתה לא יכול לקנות את השניים הראשונים ואת השלישי לא, זה פשוט לא הגיוני
. באמת מעצבן שאין חוברות עם מילים.

steelwater

New member
תתחדש!

אני שמחה שאתה נהנה:) ועוד קנית שניים... יפה לך! עכשיו חכה קצת, תספוג את היופי, ותקנה את השלישי. בונה אני אל הייתי רוצה לקנות ביחד! חרשתי במשך חודשיים על A rush of blood to the head. במשך המון זמן! ואז בקושי הקשבתי לדברים אחרים. עדיף לחכות בין קניית דיסקים לדעתי.

steelwater

New member
רק רציתי לתקן...

את הלא אבל בעיקר שהתכוונתי חודשים ולא חודשיים כלומר שלא ר2 2 חודשים חרשתי עליו אלה הרבה חודשים!

למעלה