הצעה לחיזוק התודעה על גלעד..

• פותח הנושא Dr90
  • פורסם בתאריך

Dr90

New member
הצעה לחיזוק התודעה על גלעד..

לדעתי צריך לשכפל את הסיפור של גלעד על הכריש והדג, ולחלק אותו בקרב הציבור. כך הציבור יכיר צד אחר של גלעד,יחזק את תודעת הציבור ויצמרר!! תגובות ..?

נגיעוT

New member
אני מניחה שאביבה ונועם דואגים לזה

הם אלו שיזמו את העניין,אני אישית ראיתי את הספר בכמה חנויות והנה משהו שאני הכנתי בהשראת הספר בעקבותיו העברתי הפעלות לילדים חולי CP וזו רק דוגמא למה שניתן לעשות להגברת המודעות נכון שגם אני הייתי רוצה לצאת לרחוב הראשי ולצעוק בקול-אבל אני מכבדת את גישתם של אביבה ונועם ולא עושה זאת

שיבא2

New member
מה זה לכבד?

גלעד שליט הוא נושא ציבורי, לצערם של משפחת שליט. מה זה לכבד? זה יהיה מקרה רון ארד2 ואז נכאב כולנו.

Shira Esther

New member
לא, זה הבן שלהם.

עם כל הצער הלאומי, זה הבן של אביבה וגלעד שליט. אין לך זכות להיות יותר צדיקה מהאפיפיור, או להרגיש כואב לך יותר מלהורים שלו. אם הם בוחרים בגישה השקטה, יהי כך. הסיכון בנקיטת עמדה לכאן או לכאן הוא לא על ראשך, אלא על ראש בנם.

שיבא2

New member
צדיקה אני? השתגעת

להזכירך שנושא גלעד שליט זה נושא ציבורי כמו שנושא רון ארד הוא נושא ציבורי וזכותו של כל אדם לנקוט עמדה. ואני צדיקה יותר מהאפיפיור? מה לי ולצדק בכלל? אל תדביקי לי תוויות תודה

צריך להגיע לציבורים בחו"ל

ובמיוחד לציבורים באירופה וארגוני זכויות אדם וסיוע. אני מציע שכל מי שיש לו קרובים או קשרים באירופה יפעיל אותם כדי שיכתבו לחברי פרלמנט וארגונים כאלו. אני מאמין שאם נפנה לגולשים בתפוז נמצא דרכם קשרים רבים מאוד. ניתן לבקש מהנהלת תפוז לפרסם מודעות בפורומים ושכל מי שיכול יפעל בעניין. אבל לצורך כך יש להכין רשימה מסודרת של מסרים שאנחנו רוצים להעביר ומה אנחנו רוצים להשיג. לדעתי האנשים באירופה אינם מבינים מי נגד מי בסכסוך הזה ויתרשמו באופן זהה מטיעוני החמאס כמו מהטיעונים שלנו. החשש שלי הוא שמתוך כך יהיה להם קשה לפעול מייד לדרוש את שחרורו של גלעד, לכן אני מציע להציג את העניין כהומניטרי ולדרוש קודם כל את ביקור הצלב האדום אצלו. זו "תקיעת רגל" בדלת ומשם אפשר יהיה להתקדם הלאה. אשמח אם הנהלת הפורום תירתם לכך ותפעל אצל הנהלת תפוז. את איתי מלי?

נגיעוT

New member
אביא את הרעיון

לידיעת הנוגעים בדבר,בתפוז ובמשפחת שליט אני בעד כל דבר שיכול להשפיע על דעת קהל כי לטעמי דעת הקהל היא זו שמשפיעה על מנהיגי העת הנוכחית.

קמנצינד

New member
אתה רואה, ראובן ?

בהודעה הזאת רואים שלא ניסית סתם לקבל תשומת לב שלילית. לא רק שלא התעלמו ממך, ולא רק שאף אחד לא 'תקף' אותך, אלא אתה אפילו מקבל תגובות חיוביות.

Dr90

New member
אני איתך,

אנחנו צריכים להכין רשימה מסודרת של מסרים שאנחנו רוצים להעביר ומה אנחנו רוצים להשיג. אבל במקום שנכתוב כל הזמן אנחנו צריכים לעשות, פשוט נעשה !! מתחת להעודעה הזאת צריך לכתוב מסרים שאנחנו רוצים להעביר..

Shira Esther

New member
כדאי להדגיש את ההבדלים

שבין התנאים של האסירים הערביים לבין התנאים של גלעד שליט. כמו ידיעה על מצבו, ביקורים של הצלב האדום וכו'. ברגע ששמים את הנתונים אחד מול השני, אין ספק בקשר לעניין. צריך לעשות טבלה ממש.

שיבא2

New member
צריך להדפיס סטיקרים

שאנשים ידביקו על המכוניות או שאולי שווה העבודה השקטה כי גם ככה הדרישות של החמאס בשמים עיסקת גולדווסר רגב תרמה לזה וזו המציאות כיום

למעלה