הצעה לימי הבוץ והגשם ענף ספורט חדש. הכותב אינו אחראי לתוצאות ההרסניות של העיסוק בענף ספורט זה.....
ג גדי אלוני New member 7/12/03 #1 הצעה לימי הבוץ והגשם ענף ספורט חדש. הכותב אינו אחראי לתוצאות ההרסניות של העיסוק בענף ספורט זה.....
ג גדי אלוני New member 7/12/03 #5 תן קצת זמן - אויר לנשימה בין רכיבה לעבודה לבילוי עם האשה - בסוף זה יגיע
מ מאדמאן New member 7/12/03 #7 ג'יגנטאסק !! בצרפתית: אדיר !!! גדול - משוגע - מוטרף... משחקי מחתרת - שמעתי על זה קצת והנה זה .. פסיכי טוטאלי..
ג'יגנטאסק !! בצרפתית: אדיר !!! גדול - משוגע - מוטרף... משחקי מחתרת - שמעתי על זה קצת והנה זה .. פסיכי טוטאלי..
ג גדי אלוני New member 8/12/03 #8 הנה עוד אחד ../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif עוד ענף ספורט אולימפי בסרט הבא . הכותב אינו ממליץ לצופים לנסות בבית את התרגיל הבא - ישנה סכנה רצינית לאובדן תחושה תמידי בחלק רגיש מאד של הגוף
הנה עוד אחד ../images/Emo42.gif../images/Emo36.gif עוד ענף ספורט אולימפי בסרט הבא . הכותב אינו ממליץ לצופים לנסות בבית את התרגיל הבא - ישנה סכנה רצינית לאובדן תחושה תמידי בחלק רגיש מאד של הגוף
Y yoffer New member 8/12/03 #10 דבר אחד לא ברור לי../images/Emo35.gif לא ברור לי איך זה קשור לטיולי אופניים... זה צריך להיות ב Free Ride
דבר אחד לא ברור לי../images/Emo35.gif לא ברור לי איך זה קשור לטיולי אופניים... זה צריך להיות ב Free Ride