הצעה ליצירת הכנסה לחיילים משוחררים, משהו משהו

shirlywow

New member
הצעה ליצירת הכנסה לחיילים משוחררים, משהו משהו

הי לכולם, חיילים וחיילות משוחררים/ות,
שמי שירלי ויש לי מידע מעולה שיכול להועיל להרבה חיילים וחיילות שהשתחררו ביצירת הכנסה כספית רצינית. מדובר בתוכנית נהדרת שהיא הזדמנות אמיתית. אפשר לבצע בשעות נוחות, בדרכים שונות ותוך כדי כך גם לפתח יצירתיות וכשרונות נוספים. מי שמעוניין שישלח לי הודעה ואני אשלח לו במסר. בהצלחה

shirlywow

New member
בשמחה

הי אורית, זו באמת הצעה נהדרת למי שיש לו רצון לשפר את מצבו הכלכלי ולתת לעצמו איכות חיים משופרת. אני מצרפת לך מצגת שמסבירה יפה מאוד ולכל שאלה נוספת אשמח לענות.

ambivillent

New member
כמו מגיפה אתם אהה?,אורית כנסי.

כמו חולדות בכל חור מנסים להפיץ את הפרמידה שלכם אהה? למה אתם נופלים על חיילים משוחררים תמימים שרק יצאו לאזרחות את לא מתביישת תגידי?, תודי שיצאת פרייארית ושילמת להם ועכשיו את מנסה בכל הכוח לגייס פרייארים אחרים כדי שאת תיהי פרייארית פחות. ואורית, מכל הלב, תתרחקי מהחרא הזה! אני יכול להגיד לך שמות של החברות האלה בפרטי אם את רוצה (שלא יגידו שאני מוציא דיבה). באופן כללי, אם בנאדם שאת לא מכירה רוצה להציע לך "הזדמנות עסקית מטורפת, שתתן לך הכנסה פאסיבית ותעשה אותך מליונרית בלי לעבוד", תביני שיש פה משהו מסריח!! אף בן אדם רציני לא יציע הזדמנות עסקית "מטורפת" לבן אדם זר, ככה סתם בלי לבדוק בחיתוליו. ואני מוכן להתערב איתך שבנקודה זו או אחרת, יבקשו ממך כסף והתחייבות חודשית לתחזק את הפרמידה (תשלום חודשי קבוע של כמה מאות שקלים) , פרילנסר עלאק. שירלי לא משהו אישי נגדך אבל כן משהו אישי נגד התופעה. כל העסק עובד על שתי עקרונות- 1. פריארים לא מתים, רק מתחלפים 2. אפשר להצליח בערבון מוגבל אח ורק אם אתה בן אדם חרא שלא אכפת לך ש100 אחרים מתחתיך יפסידו הכל ולא אכפת לך למכור שק חרא לאמא שלך במחיר של שק זהב. אתם קרציות אנשים, כל השיווק רשתי הזה כבר מוגזם.

shirlywow

New member
אמביוולנט היודע כל, אתה כל כך טועה וחבל

יש לך דעה שלילית כל כך כי כנראה נפגעת משיווק רשתי שלא ידעת לתפעל או, מי יודע, אולי אתה מנסה ליצור פרובוקציה ורייטינג לפורום. אבל צר לי לתקן אותך, אתה טועה ו ב ג ד ו ל!!! ברור שיש תשלום חודשי והוא 90 ש"ח בחודש. תמורתו אתה מקבל מנוי לוטו (של מפעל הפיס) שמשחק בכל ההגרלות הרגילות (9 בחודש). אתה מוכר את הזכות הזאת ומאפשר לכל מצטרף נוסף להרוויח גם הוא. המוצר מוכר, מבוקש, חוקי ואין עליו עוררין, 90% מהציבור הישראלי רוכש לוטו - עם עובדות, לידיעתך, לא כדאי להתווכח. אני חושבת שפראייר הוא דוקא מי שכל חייו עובד כשכיר בשביל מישהו אחר ותמיד נשאר עבד של הנוסחה זמן תמורת כסף. כאן, בסבלנות ובנועם ומתוך מטרה לאפשר גם לאחרים להרוויח - אתה בעצם יוצר הכנסה שיורית שאחרי שבנית אותה, היא ממשיכה לרוץ גם בלי השקעה נוספת. אף אחד לא דיבר על מיליונרים חוץ ממך. אתה יוצר הכנסה שיכולה להיות גדולה מאוד וזה תלוי במידת ההשקעה שלך. החיילים המשוחררים הם אנשים צעירים שלרוב מכירים הרבה צעירים אחרים ומלאי מוטיבציה ליצור לעצמם הכנסה להגשמת חלומותיהם ודוקא להם יש סיכוי רב מאוד למכור מוצר שהוא זול יחסית, מבוקש מאוד, לא צריך להכביר עליו הסברים ואפשר להתחיל את החיים האזרחיים ברגל ימין. אה,,, כן וגם לא להיות כל כך שלילי כמו פרץ התוקפנות שהפגנת. אין פה שום דבר מסריח, הכל גלוי ומוסבר עד הסוף, אין כאן פראיירים, רק אנשים שרוצים להיטיב את מצבם תוך השקעה ויצירתיות וכל מי שמצטרף מרוויח - גם מעבודתו וגם מזכיות. אין כאן אף אדם חרא. בהצלחה לכל מי שמסוגל להתעלם משליליות כל כך חזקה ומסוגל לשאול את השאלות ובאמת לבחון במה מדובר וע"י כך לשפר את חייו

ambivillent

New member
שמעת על ניוסקין?, אג'ל? הרבלבלוף?

אם השיטה שלך דומה לשלהם זאת אומרת, מוצר חרא בים כסף מבחינתי, זאת נוכלות. לא יודע מה זה המוצר שלך זה נשמע קצת שונה (בכל זאת מפעל הפיס) אבל גם את מגייסת אנשים לפרמידה, ובפרמידה כמו בפרמידה - 90% מפסידים ו7% יוצאים ללא נזק או עם רווח שולי לעומת ההשקעה. ו3% גורפים את כל מה שה90% הפסידו. המלצה שלי, בשבילך, תתרחקי מהשטויות האלה, האנשים בזה מדברים כמו בכת, מהופנטים ומאמינים לכל חארטה שאומרים להם. אני לא נפגעתי מזה בכלל לא נכנסתי לזה, אבל מכיר סיפורים של מי שכן, אז בשבילך נשמה, תתרחקי מזה. או שתישארי בתוך כת.

shirlywow

New member
המוצר זה מנוי לוטו של מפעל הפיס

העלות קרובה לחלוטין למחיר בדוכני הלוטו. המוצר כאמור מוכר, חוקי, מבוקש ורשמי. כל מי שמצרף מרוויח ללא כל קשר מה מיקומו. צר לי אבל אני לא יכולה להענות להמלצה שלך להתרחק מזה כי אתה לא ממש מבין את התוכנית שאליה הצטרפתי ולכן גם לא מכיר את היתרונות שלה . אני לעומת זאת כן. ודי, בוא נפסיק את דו השיח הזה. מי שבאמת מתעניין ובאמת רוצה לעשות כסף שישאל שאלות ומי שלא שימשיך בדרכו. סלאמאת

למעלה