הצעה לכל חברי הפורום..(המגמגמים)...

הצעה לכל חברי הפורום..(המגמגמים)...

מי שיכול, שיקליט את עצמו במצלמת ווידאו ואח"כ שיצפה בעצמו..

R O N Y1

New member
כן ואחר כך לשלוח לפיספוסים........

תעשה לי טובה ........ תגיד אתה גרופי של ברברה דם .......... או יגאל שילון......... RONY

תלמד משהו...!!!-

בחיים אל תזלזל במשהו (מישהו שאתה לא מכיר). קודם כל מי זאת הברברה הזאת שכל חמש דקות מזכירים פה בפורום ?? אם תקשיב לפעמים אולי תלמד משהו...

R O N Y1

New member
או רומיאו לא צריך להתרגש......

אתה מזכיר לי מיקרה דומה ,הקלנאית תקשורת ביקשה מימני להקליט את עצמי בשיחות עם אנשים ואחר כך להשמיע ולנסות לשפר,אתה חושב שזה עזר?.?? אולי אצלי המצב שונה שאני מדבר אני מודע למצבי לתנועות לידיים לפנים תראה אני לא נילחץ מול אנשים לא צריך לפחד ......... הגב ראיתי את עצמי מדבר בוידאו אין שום עיוותים אבל שמתי לב שפעם הייתי יפה אבל היום..... RONY.

שוקי גם צודק וגם...

רוב המגמגמים כשהם נתקעים אז אנחנו מתחילים להשתמש בשרירי הפנים האחרים שלא קשורים לדיבור, זה גורם לעיוותים בפנים!! כשאתה מסתכל על עצמך ואתה רואה אתה לומד אז אתה יכול למנוע את העיוותים בעתיד וללמוד לדבר נכון !!! או לחילופין אתה יכול לדבר ולהסתכל במראה...

RobinhooDw

New member
לא הבנתי איך זה יגרום לנ ללמוד לדבר

נכון? העיוותים נגרמים כתוצאה מהקושי שלנו לדבר.. מאין תריקים שהמצאנו לעצמנו כדי שנצליח לדבר...

זה לא תריקים

הם עיוותים. יש תריקים אחרים כמו, כשאתה נתקע אז לתת מכה אם הרגל או היד. הרי רוב המגמגמים לא מדברים נכון, לכן עליך לראות איך מדברים נכון ואז אתה משווה, אתה מסתכל במראה אתה רואה בעצמך מה לא בסדר בדיבור שלך ואתה מתקן את זה, כשאתה מסתכל במראה תשתדל לדבר נכון, תתאמן ואחרי כמה זמן כבר תדבר נכון...!!!

stkachov

New member
עדיין אני

לא מבין איך ע"י זה שנראה את עצמנו מדברים, פתאום נבין איך לדבר נכון. איך זה יתרום לנו אני לא מבין. ובקשר לברברה, נראה לי כבר כתבתי, תדפדף בפורום קצת ואתה תמצא עליה את כל מה שאתה רוצה לדעת.

זה לא פתאום

אתה צריך להתאמן, מה נראה לך זה קסם?! תסתכל בתגובה שלי למעלה אולי תבין.

stkachov

New member
כן, ראיתי

מה כתבת וזה ממש לא נראה לי שעוזר. מה אתה חושב אנחנו לא יודעים איך אנחנו נראים כשאנחנו מגמגמים. אתה לא חושב שאנחנו יודעים שאנחנו משתמשים ב"אמצעי עזר" למיניהם להוציא את המילה הנדרשת. כל זה ידוע. אף אחד כאן לא מגמגם יום-יומיים. לא נראה לי שזה יעזור במשהו, אבל אם מישהו ניסה וזה עבד לו אז מצויין. לך זה עזר שהסתכלת על עצמך במראה וככה למדת לדבר נכון?

טוב שראית. ניסית?

נראה או לא נראה זה ממש לא משנה, תנסה. וכן בידיוק אני בטוח שאתה לא יודע איך תה נראה כשאתה מגמגם, כמו שאני לא ידעתי לפני שהסתכלתי!

shuky63

New member
atkachov איך אתה בדיוק יודע איך אתה

נראה כשאתה מגמגם הרי אתה לא רואה את עצמך.ראי דוקא לא נראה לי שישפיע טוב כי הפידבק אונליין ישפיע על הצורה שאתה מדבר והיא לא תהיה כרגיל. צילום וידאו תוך שיחה עם מישהו יכול לשרת את המטרה.

stkachov

New member
ראיתי את עצמי

לא פעם. הייתה פעם אחת שצילמו איזה ארוע ואני דברתי ואחר כך ראיתי את עצמי. ואצלנו בדירה יש לנו הרבה מראות גדולות אז הרבה פעמים אני מדבר עם השותפים שלי ורואה עצמי איך אני מדבר. שלא לדבר על הסרט של ברברה שצילמה אותי. אבל זה לא העניין. העניין הוא איך זה שאנחנו נראה את עצמנו יעזור לנו? הרי הבעיה היא לא חיצונית אלא פנימית. ואגב אני "נעזר" לא רק בשרירי הפנים תוך כדי דיבור כמו שראית במפגש, אז אני רואה את עצמי ואת התנועות שאני עושה. ןאני חוזר על השאלה לרומיאו... האם ניסית וזה שיפר את הדיבור שלך?

shuky63

New member
יש משהו בהצעה הזאת.הרי רוב החרדות

שלנו הם איך רואים ושומעים אותנו האנשים שאיתם אנחנו מדברים.יכול להיות שבצפיה בהקלטה תראו שזה בכלל לא נורא. שמעתי שהשיטה הזאת עובדת יפה בטיפול בחרדה חברתית.אנשים שטוענים שיש להם רעד נוראי בידיים כשהם מדברים עם אנשים רואים שזה בכלל לא ככה.

למעלה