הצעה לכל חברי הפורום!!

otlumak

New member
הצעה לכל חברי הפורום!!

רעיון שלקחתי מפורום אחר: שנקבע שעות קבועות וימים/יום קבוע בשבוע שבו כולנו עולים על הצאט של הפורום ומדברים חופשי בצאט אחד עם השני על כל מה שבא ובעיקר על גאנז... נכיר אחד את השני טובב יותר עם הצאט. אז מי בעד, ומתי הזמן המתאים לכם?

otlumak

New member
בונוס

בטח חלק מכם כבר ראו את זה אבל... יש מישהו גאון שאסף סרטונים נדירים של גאנז מכל השנים והוא שם אותם ביו טיוב אז אני מוסיף קישור לסרטון של הוליווד רוז(אני לא האמנתי שזה אפשרי למצוא כזה דבר...) ותסתכלו בכל הסרטונים שהוא הוסיף, יש שמה סרטון שהוא מציג את ERIN ומדבר על use your illusion.

CyberP

New member
כן, זה קליפ מצחיק

כי הסאונד ששומעים הוא לא באמת מהלהקה שמנגנת... (איפה ההגברה?
) כנראה הוקלט בנפרד. איזי זה הגיטריסט שמשתולל שם על הרצפה וזה, מה שגם מצחיק אותי כי זה כל כך לא איזי. כריס וובר (Chris Webber) הוא הגיטרה המובילה הוא גיטריסט לא רע בכלל שאת המוזיקה שלו היום תוכלו לשמוע כאן. ג'וני קריס (Johnny Kreis) הוא המתופף, ואת המוזיקה שלו תוכלו לשמוע בדיוק כאן. אנדרה טרוקס (Andre Troxx) הוא הבאסיסט, ואת המוזיקה שלו לא תוכלו לשמוע כי הוא נפטר
מקווה שהשכלתם

hofri10

New member
עאלק לא איזי

it's so easy
סתם הייתי חייב לדחוף את הבדיחה הזאת,היא עלתה לי בראש לפני כמה חודשים...

CyberP

New member
יוזמה ברוכה

למרות שאני אישית חושב שכרגע יהיה קצת קשה להריץ את זה בגלל שרוב האנשים פה לא נמצאים כל כך באותן שעות בפורום, וגם אין כרגע הרבה אנשים כ"כ ממילא
אבל בכל זאת - אני תומך, ואם זה יעלה אני גם אשתתף בצ'אט כמובן. למרות שאני חושב שבצ'אט צריך לדבר על הכל חוץ מגאנז. כי בשביל זה יש את הפורום. זה יהיה מין מקום לפעילות חברתית וצחוקים.

otlumak

New member
אף אחד לא בא......./images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

למעלה