הצעה לכל מי שיש כח ולא אפס

שריר

New member
הצעה לכל מי שיש כח ולא אפס

כמו מרעיד בואו נעשה היום כל אחד בדרכו MILD או WILD שכולם יהיו בצ´ט ב4:45 אני מכוון את השעון אני אהיה ער תוסיפו תגובה כדי שאני אדע אם כדי לי להפעיל את המחשב או לא? ליאור 87 גם יהיה החלמן הצעיר

Variety

New member
תגובה

היי שריר, אני לא יכול היום - יש לימודים מחר ולהתעורר מוקדם כל-כך יעשה אותי יותר עייף ממה שאני עכשיו (ואני דיי עייף עכשיו). אז... אני אנסה את זה מחר. אני מנסה WILD כמעט כל ערב, כי אני מתאמן להצליח בלי לישון 6 שעות (מסתבר שזה קשה). חלומות פז, Variety-

שריר

New member
לי יש 6 שעות מחר

ואין דרך טובה יותר מלהעביר אותם בשינה אבל שטויות

שריר

New member
טוב שטויות

אני גם רוצה בלי לישון אבל אחרי ההסזבר שלך לא הבנתי מה אני עושה WILD+MILD

shabaz

New member
יש לי רעיון בשבילכם..(הכוונה לכולם)

הוא עלה לי היום שהברז...טוב לא משנה הקיצר הוא שתשנו בסבבה בלי בעיות ואז תקומו בבוקר תלכו לבית ספר...עכשיו אם יש לכן ביטול אז לכו הבייתה ותעשו WILD כי הרי הייתם ערים איזה כמה שעות ואתם עדיין עייפים (אני מדבר מנסיון אישי). ניסיתי את זה היום...ונראה לי שהייתי ממש ממש קרוב. ותחשבו על זה שבז

למה שיהיה ביטול?!

אצלנו כמעט ואין ביטולים לצערי אבל זה רק תחילת השנה... בוא נגיד את זה ככה... עברו שבועיים ולא היה אפילו ביטול אחד! בכל מקרה, אפשר לעשות את זה היום! יום שישי... לאף אחד אין בעיה לקום מאוחר. אז בואו נקבע שהיום ב22:00, כשכל אחד כבר ידע בערך מתי הוא ילך לישון, נכנס לצ´ט ונקבע על שעה שכולם יהיו ערים ויכנסו לצ´ט מתי שהם יתעוררו בשביל MILD או WILD. ותחשבו על זה...

למעלה