תלוי בהרבה משתנים
בחירת לוקיישן לעסק, במיוחד לעסק שמוכר מזון, היא קריטית להצלחה שלו. קודם כל אתה צריך להגדיר מה יהיה אופי המקום, מי קהל היעד, מה שעות הפעילות הרצויות והכי חשוב, מה סכום ההשקעה הרצוי.
למשל, בתי קפה שממוקמים באזורי עסקים מוכרים בעיקר קפה ומאפה וארוחות עסקיות ורוב הפעילות מתרכזת בשעות הבוקר והצהריים. לעומת זאת, בתי קפה באזורי בילוי פעילים יותר בשעות הערב ומאופיינים באוירה ואפילו בצורת ישיבה אחרת. יש לוקיישנים שבהם קיים גם פיק צהריים וגם פיק לילה אך בדרך כלל עלויות השכירות (וגם דמי הפינוי) בהם הרבה יותר גבוהות, כך שזה תלוי בסכום שאתה מוכן/ רוצה להשקיע.