הצעה ללוקיישן

sharly56

New member
הצעה ללוקיישן

אני לא יודע אם כאן המקום הנכון אבל אשמח לקבל הצעות למיקום בית קפה שכונתי + . מיידע אישי או סתם אינטואיציה .כל רעיון יתקבל בברכה.

Simple Finance

New member
אפשר קצת יותר פרטים?

באיזה איזור?
מה זה שכונתי + ?

אתה צריך להיות יותר ממוקד.
באופן כללי - אם אתה יזם שרוצה להצליח, הרעיונות צריכים לבוא ממך, וכך גם הסיכוי להצליח יגדל.
זו דעתי.

תלוי בהרבה משתנים

בחירת לוקיישן לעסק, במיוחד לעסק שמוכר מזון, היא קריטית להצלחה שלו. קודם כל אתה צריך להגדיר מה יהיה אופי המקום, מי קהל היעד, מה שעות הפעילות הרצויות והכי חשוב, מה סכום ההשקעה הרצוי.
למשל, בתי קפה שממוקמים באזורי עסקים מוכרים בעיקר קפה ומאפה וארוחות עסקיות ורוב הפעילות מתרכזת בשעות הבוקר והצהריים. לעומת זאת, בתי קפה באזורי בילוי פעילים יותר בשעות הערב ומאופיינים באוירה ואפילו בצורת ישיבה אחרת. יש לוקיישנים שבהם קיים גם פיק צהריים וגם פיק לילה אך בדרך כלל עלויות השכירות (וגם דמי הפינוי) בהם הרבה יותר גבוהות, כך שזה תלוי בסכום שאתה מוכן/ רוצה להשקיע.

נזר123

New member
לאחר שתעשה את כל התהליכים הנדרשים לפני ההקמה

באופן כללי ביותר, העצה החשובה ביותר היא לא להקים עסק ב"בית קברות לעסקים" (מקום בו מספר עסקים כבר נכשלו).
צריך להקים עסק במקום שבו אנשים מחפשים את מה שאתה מציע.
ורצוי, מקום שכבר יש בו עסקים דומים מצליחים.

טניה261

New member
עובדת על שירות עיצוב מקדם מכירות לעסקים חדשים

היי :)

קודם כל, מזל טוב על פתיחת העסק. בית קפה שכונתי הוא דבר מדהים - אני מתעניינת מאד בעסקים קטנים, ובעיקר באלה שרוצים למצב את עצמם כשכונתיים-קהילתיים. בטוחה שיש כאן אנשים שייתנו לך עצה טובה על הלוקשיין.

אני אדריכלית צעירה שמתעסקת בפיתוח שירות לעסקים שבמסגרתו העיצוב של העסק (מיתוג ובידול, עיצוב פנים, סידור, גרפיקה וכל פיצ'ר שיש לו נוכחות פיסית ונותן זהות וייחודיות לעסק) נעשה באופן שבו חלל העסק עובד כגנרטור להצלחה הכלכלית של המקום: עידוד תנועה, יצירת לקוחות קבועים, תקשורת מרחבית וחזותית עם הלקוחות באופן שגורם לחזור ולהתקשר למקום, מכירות או במקרה שלך הזמנות וכו'.

אם זה נשמע לך מעניין, אני אשמח מאד אם תיצרי עימי קשר בנושא. אשמח לשמוע על הרעיונות שלך לעיצוב שייצור את התחושה השכונתית שאת מחפשת + לתת טיפים ורעיונות בנושאים שהזכרתי.

טניה
0524-716-709
[email protected]

למעלה