בדיוק מה שאני צריך לארוחת בוקר , בתוספת עגבניה עסיסית , וגבינה לבנהצפה בקובץ המצורף 7519 במקום "שיטת הרמזור" ,תעשו שיטת "הגמבה"
זה דווקא הולך טוב אצלי בתור ממולאים בבשרים עם אורז.בדיוק מה שאני צריך לארוחת בוקר , בתוספת עגבניה עסיסית , וגבינה לבנה
תודה שמלה
גםזה דווקא הולך טוב אצלי בתור ממולאים בבשרים עם אורז.
אין על הממולאים שלך.זה דווקא הולך טוב אצלי בתור ממולאים בבשרים עם אורז.
בבקשה, הכנת סלט לכולנו?בדיוק מה שאני צריך לארוחת בוקר , בתוספת עגבניה עסיסית , וגבינה לבנה
תודה שמלה
עד שעניתם כבר חוסלבבקשה, הכנת סלט לכולנו?
יוהווו תירוץ הכי שגרתי.עד שעניתם כבר חוסל
צפה בקובץ המצורף 7519 במקום "שיטת הרמזור" ,תעשו שיטת "הגמבה"
ממשלה רקובה?במה זה יועיל לממשלה הרקובה שלנו?
אבל לרה"מ אין בעיה עם רשימה ערבית.. ואם זו תהיה הרשימה שתציל אותו מהעמדה לדין, גם יהיה ממנה שר ביטחון.ממשלה רקובה?
גם אם כן, היא עדיפה על ממשלת שמאל, שתשב עם ערבים.
הקטע הרע שבכל הסיפור הזה הוא שמעריציו של ביבי אינם מפנימים שהוא בעצמו פועל יותר כאיש שמאל מאשר כנאמן לימין.אבל לרה"מ אין בעיה עם רשימה ערבית.. ואם זו תהיה הרשימה שתציל אותו מהעמדה לדין, גם יהיה ממנה שר ביטחון.
נראה לי שיש פער בין רה"מ לבין חלקים בימין.
הקטע הרע שהם אינם מסוגלים להפריד בין האיש לבין תפיסתם האידיאולוגית או המנטה "ימין-שמאל". חבל. הרבה אנשים טובים ותמימים נופלים ברשתו של המושחת והשקרן.הקטע הרע שבכל הסיפור הזה הוא שמעריציו של ביבי אינם מפנימים שהוא בעצמו פועל יותר כאיש שמאל מאשר כנאמן לימין.
מושחת? אתה רציני? או מוציא דיבה?הקטע הרע שהם אינם מסוגלים להפריד בין האיש לבין תפיסתם האידיאולוגית או המנטה "ימין-שמאל". חבל. הרבה אנשים טובים ותמימים נופלים ברשתו של המושחת והשקרן.
עד לפני זמן, היה ימין והיה שמאל ושניהם חיו איכשהו זה לצד זה ביחסי שכנות סבירים. בא ה-BB המושחת והפך את היוצרות: שמאל זו קללה. שמאלן הוא חמוץ והערבים נוהרים בהמוניהם באוטובוסים לקלפי. איש ללא בושה. לו אני הייתי מנהיג של המלוכדת (או איך שהיא נקראת), הייתי שולח את הBבון לחפש את מי שיהא מוכן לנענע.הקטע הרע שהם אינם מסוגלים להפריד בין האיש לבין תפיסתם האידיאולוגית או המנטה "ימין-שמאל". חבל. הרבה אנשים טובים ותמימים נופלים ברשתו של המושחת והשקרן.
מה איכפת לי מה רצונו של ראש הממשלה?אבל לרה"מ אין בעיה עם רשימה ערבית.. ואם זו תהיה הרשימה שתציל אותו מהעמדה לדין, גם יהיה ממנה שר ביטחון.
נראה לי שיש פער בין רה"מ לבין חלקים בימין.
אוקיי, זו עמדה מקובלת עליי כעמדה הגיונית לגמרי, על אף שאני חולק עליה. אם ראש הממשלה איננו החשוב אלא הרכב הממשלה או הקואליציה.. נתווכח על זה בשמחה. תודה לך ♥מה איכפת לי מה רצונו של ראש הממשלה?
אם לא רוצים דתים וחרדים בממשלה, השמאל ישבו איתם בדיוק כפי שאלוני ולפיד ישבו איתם.
מה הסיבה שאבחר בשמאל?
אכן, ממשלה רקובה!!!במה זה יועיל לממשלה הרקובה שלנו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.