הצעה לממשלה:

משתפרת1

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 7519 במקום "שיטת הרמזור" ,תעשו שיטת "הגמבה"

אני אלרגית לפלפלים. אם במקרה אכלתי תבשיל שהיה בו פלפל ארגיש רע במשך שעות רבות. אם במקרה יש פלפל אדום בסלט ולא הבחנתי בו בין העגבניות, ביס אחד מזיק לי. לא אלרגיה מסכנת חיים, סתם הרגשה רעה. גם מלית של פלפל ממולא שהמיצים של הפלפל הרטיבו לא עוברת אצלי. ואז רואים את השפע של פלפלים רעננים ועסיסיים בשלל צבעים, ויש גם הפלפלים הקטנים יותר הססגוניים. יוצאות לי העיניים, ואני יכולה רק לקנא ולפרגן לכל האנשים הנורמליים שנהנים מזה.
ולפני שתשאלו: אני מכינה פלפלים ממולאים עבור בני משפחתי, שמאד אוהבים את זה.

אבח"י

Well-known member
ממשלה רקובה?
גם אם כן, היא עדיפה על ממשלת שמאל, שתשב עם ערבים.
אבל לרה"מ אין בעיה עם רשימה ערבית.. ואם זו תהיה הרשימה שתציל אותו מהעמדה לדין, גם יהיה ממנה שר ביטחון.
נראה לי שיש פער בין רה"מ לבין חלקים בימין.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אבל לרה"מ אין בעיה עם רשימה ערבית.. ואם זו תהיה הרשימה שתציל אותו מהעמדה לדין, גם יהיה ממנה שר ביטחון.
הקטע הרע שבכל הסיפור הזה הוא שמעריציו של ביבי אינם מפנימים שהוא בעצמו פועל יותר כאיש שמאל מאשר כנאמן לימין.

אבח"י

Well-known member
הקטע הרע שבכל הסיפור הזה הוא שמעריציו של ביבי אינם מפנימים שהוא בעצמו פועל יותר כאיש שמאל מאשר כנאמן לימין.
הקטע הרע שהם אינם מסוגלים להפריד בין האיש לבין תפיסתם האידיאולוגית או המנטה "ימין-שמאל". חבל. הרבה אנשים טובים ותמימים נופלים ברשתו של המושחת והשקרן.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הקטע הרע שהם אינם מסוגלים להפריד בין האיש לבין תפיסתם האידיאולוגית או המנטה "ימין-שמאל". חבל. הרבה אנשים טובים ותמימים נופלים ברשתו של המושחת והשקרן.
עד לפני זמן, היה ימין והיה שמאל ושניהם חיו איכשהו זה לצד זה ביחסי שכנות סבירים. בא ה-BB המושחת והפך את היוצרות: שמאל זו קללה. שמאלן הוא חמוץ והערבים נוהרים בהמוניהם באוטובוסים לקלפי. איש ללא בושה. לו אני הייתי מנהיג של המלוכדת (או איך שהיא נקראת), הייתי שולח את הBבון לחפש את מי שיהא מוכן לנענע.

שמלת תחרה1

Well-known member
מה איכפת לי מה רצונו של ראש הממשלה?
אם לא רוצים דתים וחרדים בממשלה, השמאל ישבו איתם בדיוק כפי שאלוני ולפיד ישבו איתם.
מה הסיבה שאבחר בשמאל?

אבח"י

Well-known member
מה איכפת לי מה רצונו של ראש הממשלה?
אם לא רוצים דתים וחרדים בממשלה, השמאל ישבו איתם בדיוק כפי שאלוני ולפיד ישבו איתם.
מה הסיבה שאבחר בשמאל?
אוקיי, זו עמדה מקובלת עליי כעמדה הגיונית לגמרי, על אף שאני חולק עליה. אם ראש הממשלה איננו החשוב אלא הרכב הממשלה או הקואליציה.. נתווכח על זה בשמחה. תודה לך ♥

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אה כן. ברור. ממשלה שמאפשרת צוללות למדינה שעוצרת אושיית תרבות בגלל שהתחבקה עם עמר אדם... לא שהייתי מתחבק עם הצרוד ההוא,
אבל בגלל זה לעשות צרות לאזרח?
אז כן. אם BB איפשר צוללות לאוייב הזה שכביכול כרת ברית שלום עם ישראל... אבדנו.

למעלה