הצעה למנהלי הפורום בבקשה

cookies10

New member
הצעה למנהלי הפורום בבקשה

לפתוח לינק מיוחד לכל אלה שמשמיצים את הכותבים ושמחפשים לריב בהקצנה, את דעות של אנשי הפורום, כותבים בכוונה כדי רק לפגוע ומחפשים את מי לעקוץ..... ההצעה: לבנות לינק מיוחד שיקרא: גריל המטרידים כל מי שמרגיש שיש איזה מטריד קרציה שחוזר אליו בקללות וניבולי פה, שיעביר אותו לגריל..... בלינק גריל המטרידים ואז נוכל להביע את דעתנו חופשי בלי קללות וניבולי פה.... ועם כמה פעמים יופיע שם של מטריד על לינק שיקרא גריל המטרידים, אז מנהל הפורום ינטרל את כל המפריע ויחסום אותו... או שיכתוב לו הזהרה....ככה נשמור על רמה מסויימת בפורום לתגובתכם מי בעד.....

ShukyD

New member
זה המוני ומבייש

"גריל המטרידים" נמצא אצלי ואצל שני המנהלים האחרים במסרים ואם לא הייתם כל כך עצלנים והייתם מעבירים מסרים עם תלונות, במקום להתבכיין כל הזמן בפורום, כבר מזמן היו נחסמים גולשים שאף אחד לא רוצה פה.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif האם במקרה אתה מדבר עליי ?

ידוע לי שאתה היית מעדיף לראות אותי עוזב את הפורום. וגם ידוע לי שאני לא בין הפופולריים בפורום (מעניין למה זה...) אבל... אני לא בין אלה שמקללים(ראה ערך: "פלוצה" שהוכנס לפורום ע"י מנהל הפורום ) אני לא בין אלה שמסיתים את הפורום ולא בין אלה שעוברים על חוקי תפוז והפורום. אבל בכל זאת...לא פעם ולא פעמיים קראת לגולשים להתעלם ממני.
אני חושב שאם מנהלי הפורום היו עושים את תפקידם כיאות, לא היינו מגיעים למצב כזה שאני צריך לשים
ליד פוסטים מסויימים, או להעיר על המובן מאליו. לתשומת ליבך.

ShukyD

New member
על ראש הגנב..

אתה מוזמן שוב לקרוא את ההודעה שלי ואחריה לציין מה הופך אותך לגולש יותר משאר הגולשים בפורום? הרי כתבתי "גולשים מסויימים" לא רמזתי אפילו מי. כנראה שמה שאתה חושב על עצמך ומה שאחרים חושבים עליך, לא כל כך רחוק אחד מהשני.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif תודה , התעלמות הייתה יותר מכובדת במקרה זה

ShukyD

New member
ושוב אני אגיד

שאני לא אתחיל להגיד לך מה יותר מכובד לעשות... אתה דוגמא מושלמת למשפט הפוסל במומו פוסל כל דבר שעליו אתה מעיר - אתה בעצמך עושה.

jaycom

New member
עזוב

הוא אפילו לא יכול לענות לי על למה הוא נמצא פה בכלל... שילך לאיזה פורום בנושא מאכלי יוצאי פרס או משו כזה ויתלונן שם.. אף אחד לא ישים לב לשינוי בתוכן של ההודעות שלו..

ShukyD

New member
במסר אליי

אפשר ורצוי גם לכתב את המסר ל"הנהלת הפורומים"

למעלה