הצעה למנהלי פורום זה ולמעריצים!

הצעה למנהלי פורום זה ולמעריצים!

הייייייי! מה המצב??? אני חדשה בפורום הזה. אבלך אני ממש אוהבת את התאומות !! יש לי מלא חומר עליהם ואני יכולה להשיג חומר בלעדי! אז ככה אני מציעה למנהלים, שנעה אני ואתם אתר על התאומות מבית הפורום הזה! אני טובה בבנית אתרים ויש לי מלא חומר וכמו שאמרתי אני גם יכולה להשיג חומר בלעדי! בבקשה צרו איתי קשר! תשאירו פו הודעות! יש לי גם אתר על המורדים: www.rebeldeweb.up.co.il אני מחכה לתגובות בייייייי

shelly cool

New member
ברוכה הבאה......./images/Emo65.gif

אני מקווה שתהני בפורום הנעים הזה
אני במשבר, סליחה שאני בוכה........

וואלקםםם../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני מקווה שתהני תשימי פה כמה תמונות ישש לך ואנחנו נגיד לך עם אנחנו מכירים או לא מקווה שתהני בפורום ואני נועה:)!

תודה

חומר בלעדי זה אומרת סירטונים שיכולים לצלם לי מארצות הברית! תמונות אני לא יודעת ממש מה בישבילכם הוא נדיר ומה לא.... אז מה אתם אומרים??? נעשה אתר או לא???

תודה!

כן אני המנהלת של האתר! ואני רוצה לעשות אתר כזה על התאומות! ואני רוצה שהוא יהיה גם של מנהלי הפורום כאילו מהבית של הפורום הזה... מה אתם אומרים? אני התחיל לעבוד?

cartasf

New member
אם את צריכה עזרה עם האתר

אני מוכן לעזור בכייייייף תתדברי איתי באיי מיילים או במסנג´ר אם יש לך [email protected]

motib4

New member
ברוכה הבאה...../images/Emo70.gif

בקשר לאתר- אני כבר בתהליכי בנייה- כן, יהיה אתר. צרי קשר במסרים.

אני גם רוצה לעזור באתר יש לי מלא חו

מר ומידע עליהם וגם יש לי כתבות אנגליות עליהם מעיתונים שמצאתי באינטרנט על החתונה ועם אמא שלהם וכתבה עם טרולים שלהם ועוד תמונות נדירות ומכשברומא ועוד הרבה דברים אני יכולה לעזור גם?

doosie

New member
מוטי...

צור איתי קשר באייסיקיו בקשר ל"אתר" של הפורום (
)

למעלה