הצעה למנהלת ולחברי הפורום

morality

New member
הצעה למנהלת ולחברי הפורום../images/Emo91.gif

לפני מספר ימים נחת כאן ויויסקטור והחל דיון שנראה היה כבעל פוטנציאל להיות מפרה ומעניין. אולם הדיון הזה הפך, לדעתי, לשיח חרשים, כשביומיים האחרונים הוויויסקטור רק ממחזר את דעותיו, והוא אף מרבה להטעות את הקוראים במידע שקרי ומזיק. אינני חושבת שהפורום הזה צריך להמשיך לשמש במה לאדם כמוהו, שכל רצונו הוא להפריע לנו בפעילות השוטפת החשובה. בכדי שפעילות הפורום תתמקד בדיונים מפרים ותעסוק בנושאים חשובים למטרותינו, לדעתי, אנחנו צריכים להודות לו על ביקורו ועל ההזדמנות שנתן לנו לראות מקרוב את עולמו האפל של הויויסקטור המצוי, ולשחררו לחשכת המעבדה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

Coma White1

New member
יחי הדמוקרטיה ?

באיזו זכות אתה מציע להעיף אותו בגלל שדעותיו שונות לחלוטין משלך ? כשירצה, יעזוב. כאשר אתה מציע לו ללכת, אתה כמו נכנע לו. זה מה שאתה רוצה ?

ronico2

New member
תודה. ../images/Emo13.gif את יוצאת דופן כאן

תודה על ההגנה, למרות שדעותינו שונות. עניתי לך תשובה ארוכה לגבי ההצעה לניסויים בבני אדם. ראי, ניסויים באדם? כדאי שתמהרי לקרוא אותה כי הודעותי מתחילות להמחק. רוניקו

shanty.G

New member
תיקון קטן והבהרה:

רוניקו ואחיו התאום קיבלו במה נרחבת והוגנת למדי (אם לא ותר מדי) להצגת הטיעונים שמנגד. אם רוניקו יציץ לרגע ב"הודעת המנהל" שנכתבה עם פתיחת הפורום, יוכל להיווכח במטרות הפורום. לא צויין שם במילה אחת מתן רשות להצפות חוזרות ונישנות של מתנגדי זכויות בע"ח.
הודעות שהן בגדר תעמולה ו/או הסתה שרירות וקיימות ע"ג דפים אלו. הודעות שהן בגדר הצפה, ממוחזרות, או קנטרניות ומפריעות לדיונים השוטפים- יימחקו. הדיונים מוצו, גם בנוגע לעובדות שלכאורה מאיימות.

ronico2

New member
ההודעה שנמחקה הכילה מידע רגיל

והפניה לאתר התומך בניסויים שאין בו מילת הסתה. כל האינטרנט מליאה בדברי הסתה ותעמולה של המתנגדים נגד הרפואה והחוקרים.

Coma White1

New member
אל תדאג רוניקו,

זה עדיין לא אומר שאני מחבבת אותך. אם אני זוכרת נכון, הגבתי.

Necrophil

New member
לא היא לא

גם אני חושבת שזה בסה"כ פורום בו מציגים דעות ורעיונות, לא מועדון חברים סגור או מחלקה בשירותו של איזה ארגון.

shanty.G

New member
חוק המחזור- ידידותי לסביבה?

עקבתי אחרי הדיונים הארוכים שנערכו פה, ובשלב מסויים אכן עלתה השאלה לגבי חוק המחזור. חוק המחזור, כאשר הוא נוגע לבקבוקי פלסטיק, נייר, זכוכית ושאר חמרים מוחשיים ברי מחזור, הוא חיובי בבסיסו. לא כן לגבי הודעות וקישורים לאותם מקורות שנשחקו מרוב שימוש. בין מצדדי הניסויים לבין המתנגדים לא תהיה אחידות דעות בנושא מוסר, כמו בנושא חיוניות ניסויים בבע"ח, והדיעות לכאן ולכאן הובהרו חזור והבהר. חבל עוד יותר כי כל דיון חשוב, גם אם אינו עוסק במישרין בניסויים כי אם בתחומים אחרים, זוכה לנחת זרועם של האורחים בפורום. הודעות אשר יפריעו למהלכו התקין של הפורום (קרי- ניהול דיונים שוטפים ללא הודעות קנטרניות או בלתי רלוונטיות על כל צעד ושעל), ימחקו או ישורשרו לאשכול הרלוונטי. חברי פורום יקרים: כפי שתראו בהודעה "חדשות ופעילויות", ובהודעות אחרות שנבלעו בלהט הדיונים האחרונים, יש המון מה לעשות, ואת האנרגיות כדאי להפנות למקומות חיוביים יותר מאשר שכנוע אנשים בעלי אמות מוסר שונות משלנו המנסים לשווא להוכיח את מוסריות הניסויים בבע"ח ולהפריך כלא היו את מחדלי המדע במאה האחרונה. shanty

ronico2

New member
אם לא הייתם ממחזרים את הטענות../images/Emo31.gif

נגד הניסויים, לא היינו ממחזרים את הטענות בעדם. ואני לתומי חשבתי שמה שחשוב הוא נכונות הטענות ולא אם הן חוזרות..

ronico2

New member
חשבתי ש"ממוחזרות" זה מ"לחזור"

ולא מ"שמתנגדים לו"

ronico2

New member
החולים לא נמחקים

גם כאשר הודעות של אנשים שתומכים במחקר למענם נמחקות. אבל, אני מבין אותך. זה קשה כשהאמת והעובדות מאימות עלייך.

ידוע לי שהחיות עבורך, נמחקות או כלל

לא קיימות, רק כאשר אתה צריך אותם למטרותיך האישיות, או המקצועיות. וזה קשה להתקיים ללא אהבת הטבע החי והצומח, ולא לחיות בהרמוניה זה עם זה. עם הזמן הדבר גורם לאדישות, מכאניות,ואפאתיות.

ronico2

New member
רופאים וביולוגים אוהבים חיות

יותר מרוב בני האדם האחרים. ההבדל הוא שהם לא מרשים לרגשות להפוך אותם ללא מוסריים. רוניקו ראה

לילךLilach

New member
אני מסכימה איתך !!!!!

לדעתי הנסיין ושותפיו אם הם אחד (עם פיצול אישיות כבד) או כמה ,מנסים להרוס את הפורום ולא לתרום באמת לדיון. לדעתי נעשה פה מיצוי של הדעות מכל עבריו הנושא נטחן עד דק וחוזר על עצמו . יש לי רעיון: כדי לאפשר הבעת דעות חופשית: מי שרוצה לדון בנושא ,שישרשר להודעות הקודמות ,הוא תמיד יוכל למצוא אותן בדפים הקודמים. אבל לדעתי יש למחוק הודעות חדשות בנושא במידה ולא ישורשרו למקום המתאים.

למעלה